-
Pro: lina25
Už jsi viděla to video s tím hitlerem, jak se rozčiluje nad michaelovou smrtí?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Děkuju. A ty víš, o kom mluvím? -
Pro: lina25
Už jsi viděla to video s tím hitlerem, jak se rozčiluje nad michaelovou smrtí?? -
HELE TO JE JEDNO,KLIDNE MLUV,JE TO STEJNE JEDNO.JA TE VYSLECHNU,MUSIME SI POMAHAT,TAK BY TO MAJKÍÍÍ CHTEL *3* -
Re: Re: Duet dvou legend:)
jj tenhle klip je dobrej, ale víc mě mrzí, že nenatočili klip k písni The girl is mine, protože to by byla určitě pecka -
Dokument o Michaelu Jakcksonovi
Ahojky všichni co jste měli rádi Michaela Jacksona... Asi to už znáte,ale pro ty co ne,tak se mrkněte na www.stream.cz a tam si dejte dokument o michaelovi jacksonovi,tam vám to najde... Je to dobrý... A ještě jestli se můžu zeptat,kdo z vás věřil na to že zneužíval děti,a byl takovej na chlapi a tak?? A co si o tom myslíte. Dík za odpověď. *4* -
Re: ....
NO JA NEVIM,NA KAŽDÝM ŠPROCHU PRAVDY TROCHU.NAVÍC TO PSAL ZASE BULVÁR.vĚŘÍM ŽE JI TO SLOŽILO ALE ABY VYKŘIKOVALA ZE SPANÍ NEBO CO JEHO JMÉNO,PŘIJDE MI TO
TROCHU PŘITAŽENÝ ZA VLASY-MUJ NAZOR -
Re: Duet dvou legend:)
odkaz zde
http://www.youtube.com/watch ?v=kqBgn_sN94Y -
Re: Duch v Newerlandu
určitě.... -
Duet dvou legend:)
Už jste viděli duet Paula Mc Cartney a Michael?
Velice pěkné:) -
Promiň, napsala jsem to špatně. Teď už je to v pohodě. Víš, dotyčná onemocněla rakovinou... zničehonic... UPROSTŘED TURNÉ... a člověk vůbec neví, co má dělat... neví nic. Ale uzdravila se, takže je špatné srovnávat to s Majkem. Promiň. -
Re: Duch v Newerlandu
Jasně, že to byl on... celá silueta byl celý michael, od vlasů až po nohy -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
na něho fakt útočili pořád, takový krávoviny na něj zkouší... a přitom on chudák byl ještě v tu dobu... vždyt víš -
Duch v Newerlandu
Hele lidi nejspíš ste viděli to video s duchem Majkyho v Newerlandu.Zajmalo by mě jestli si myslíte že to byl opravdu jeho duch nebo jenom stín *7* *7* *7* Já osobně si myslim že to Majky bejt moh.Ale stejně nevim a zajmá mě vváš názor tak PROSÍM PIŠTE
Dík -
MĚ UŽ POMÁHÁ TO ŽE TADY MŮŽU TEĎ SI POVÍDAT S LIDMA O TOM SAMÉM-MAJKÍÍÍ.bÝT NA TO SAMA TAKM NEVÍM -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
To je moc dobře:) Dnes jsem si kupovala tu knížku, a pokladní říkala že jde fakt na dračku.) -
....
Tak jsem četla článek, že se liz taylorová zhroutila ze smrti michaela, a že byla převezena do nemocnice... tak by mě zajímalo, jestli je to pravda -
Re: Re: Re: Re: ahoj
No hej, tak u toho jsem se taky zarazila.... -
tO JE MI LÍTO,JSEM S TEBOU *3* -
Ale je blbý rozebírat to v jeho diskuzi...