Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Re: Re: Dobrou noc

Demente, spolkni prášek a zalehni. Já jsem dneska četla, že v Praze z psychiatrické léčebny utekl pacouš. Rodina ho musela odvézt zpět. Už neutíkej, jsi pakouš, musíš se léčit.
    Čáááááááááu
  • terinda321

aaaahoooj

pááá holky určitě zase zítra už se těším!!! mám vás moc ráda
  • Re: Dobrou noc

dobrou noc,angie.ja v tom snu budu taky a budu se usmivat a zpivat majkiho pisnicky. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a potom pujdu spat a do pelisku si vezmu tvyho petiletyho brasku a budu mu hladit pindika,ano.tak to mel majki nejradsi. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Michael

Nemá smysl reagovat. Je to pořád jeden a ten samý chudák, který si mění nicky. S IQ šumící trávy se na nic originálního nezmůže. Alespoň vidíme tu duševní stoku a může nám ho být leda tak líto. Mrzáka.
  • nikkyt

Re: Dobrou noc

To jo a doufam že ten sen bude živej *14* *14* *14* tak dobrou ale já tu ještě chvilku pobudu
  • Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

diky.uz si ten pohar vztycuju.a taky muj bimbasek se mi pri tom vztycuje.jako majkymu,kdyz myslel na klucici zadecky,vid. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • angie72

Dobrou noc

Krásné, ničím a nikým nerušené sny přeji.
    Možná se sejdeme všichni společně ve snu s Majkím a vše spolu probereme :-)

Zítra se na vás těším *14*
  • lina25

spinkat:)

Lidičky, já už to taky dneska balim:) Ještě si pustím nějakej pěknej klip, a taky zalehnu:) Mám vás všechny moc ráda! Pa zítra and MJ with Love
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

bůh ví, jak to je, všude taky píšou něco jinýho!!
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

Aha, tak je to možný, ale já někde četla, že už od pěti let. Možná jsem si to myslela proto, že byl tak malej :-)
  • Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

tak jo.ja to zkusim.ale chci byt pri tom sprosty.ja to nemyslim zle.jenom se mi ty sprosty sluvka libej,vis. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .to je jako,kdyz majky lezel v posteli s malym klukem a hladil mu lulanka.taky to nermyslel zle. *14* *14* *14* *14*
  • terinda321

Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

někde jsem četla, že v nahrávacím studiu se ocitl poprvé v devíti letech
  • thesimsa

Re: Re: Re: Michael

Zalez! Jedinej kdo je tady trapnej jses ty!
  • angie72

Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

On zpíval už od 5ti let přeci :-(
  • lina25

Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

Ty jsi fakt to nejubožejší stvoření, který se na týhle diskuzi vyskytlo. Magorů se tu sešlo dnes hodně, ale teda, ty můžeš s přehledem vztyčit nad hlavu pohár ubožák roku. Ty fakt vedeš
  • Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

...Ty jsi asi, chuďátko, byl v dětství taky týrané dítě, že? Jenže se s tím neumíš srovnat a tak holt jenom pliveš svoji zlost kolem sebe. Tihle lidé tady mají Majkla rádi, protože nebyl jako Ty. Zkus být jiný - a lidé Tě budou mít rádi a nebudeš se tu muset příště tak ztrapňovat... Je fakt mnohem lepší, když si lidi řeknou: To je fajn, že je tady, než když si řeknou: Á, zase tu ten blbec vopruzuje. Zkus to jednou jinak. Uvidíš, že to bude lepší...
  • Re: Re: Michael

jdi uz spat,ty trapko. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • terinda321

Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

jo to je pravda, ale když to tak vezmeš, tak on to měl fakt těžký, on v 10 letech jenom zpíval, jezdil po světě, neměl nic, sice měl peníze, ale na co jsou 10ti letýmu klukovi peníze... na nic
  • angie72

Re: Michael

Přesně já. Přečetla jsem si to a šla do práce.
    Došlo mi to až v den pohřbu a od té doby...
  • Re: Re: Pro Aleksu

Odpověď máš na první stránce. Tedy prozatím, na první. čas cca 22:50

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit