Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: Re: Sen s MJ

Díky za něj:)
  • lina25

Re: Re: Re: Michael

Už se těším až jí tady pořádně probereme:)
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Pamatujete z toho pohřbu, jak tam vyprávěl ten zpěvák, který složil písničku a přišel k Jacksonům a slyšel Majkího zpívat si jí? Majkí mu musel ukázat rodný list, protože nemohl pochopit, že tak malej kluk cítí o čem to je a procítí to.
  • mikkk

Re: Re: Re: Michael

Dneska jsem si ji taky objednala.Tak snad příští tyden? *1*
  • lina25

Re: Díky, velké díky

Vždyť jsme tu všichni pro Majkýho a pro sebe zároveň:)
  • nikkyt

Re: Re: Sen s MJ

Neboj vyvolávat ho rozhodně nebudu!!!!!!!Já na duchy věřim a vim co dovedou už s tim mam skušenosti a to sem ani nevyvolávala!!!! Navíc ho chci nechat v klidu.zaslouží si ho *4*
  • angie72

Re: Re: Re: Sen s MJ

Cítila jsi, že s ním mluvíš? Odnesla sis z toho snu něco? Pokud jsi cítila klid, tak byl živý.

Mám moc příkladů, ale tady se nedají psát. To je vážně na články, ale věř mi, že realita snůje možná a možná tím, že jsi u něj stála a povídala mu, tak přišel...
  • terinda321

Re: Re: Michael

Nebojte holky... angie si ji jde koupit zítra lina ve středu!!! Tak vidíte za chvíli ji máte taky!!
  • lina25

To jo, dneska jsem si zase našla pár překladů, a fakt mě to dostalo!
  • lask1

Re: Michael

Úžasné, krásne a smutné zároveň.

On už to poslanie dosiahol.
    Aj keby zmenil len pár ludí k lepšiemu.

Už si to dokázal Michael.

Práve počúvam Who is it.
  • angie72

Díky, velké díky

Děkuji vám všem, že jste. Cítila jsem osamělost. Nejsem sama, mám skvělého muže, ale je to jiné, než vy. Rozumíte mi?

Když jsem byla malá holka a brácha měl všude po pokoji plakáty zpěváků a skupin, tehdy ještě z německého Brava, u nás za komunistů nedostatkové zboží, tak jsem si prohlížela plakáty a ptala se, kdo je ten MJ a ten Prince. Že ten MJ je hezčí. Prince se mi moc nelíbil :-)
    Potom jsem šla k plakátu Madonny a ptala se, jestli ona je fakt Madonna? Brácha se smál a říkal, že je to její pseudonym a já chodila po bytě a říkala, že chci být taky někdo jiný. Když můžou oni, proč já ne. A pořád jsem zpívala a zpívám si do dnes.

Tehdy by mě nemohlo napadnout, že vyrostu a Majkí odejde.
  • nikkyt

Re: Re: Sen s MJ

Kdyby to byl živej sen bylo by to super *4* ale to se asi nikdy nedozvim jestli to bylo skutečný *9* Každopádně ten sen je 3 dny starej a od tý doby se ni zdálo zatim jenom o něm.Ale to už sou ulítlí sny jako třeba že byl u nás v obýváku atd... ale v těhle snech mluvil normálně česky.Jenom předtim mluvil anglicky.Třeba to byla vážně skutečnost *15* *14* *1* jenomže jaká je pravděpodobnost že by zavítal zrovna do mího snu *9* *9* *9* .Takže já vážně newim jestli to bylo skutečný nebo ne *7* *7* *7*
  • lina25

Re: Re: MUHEHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

To musí být zábava, když si tady povídáš sám se sebou:) Měnit nicky umí každej.... debil
  • Re: Pro Aleksu

Jdu se podívat. *4*
  • mikkk

Michael

Ahojj lidičky,konečně jsem tu.Celý den myslim na Michaela samozřejmě svíčka nechybi.Jak jsem se tak koukala tak je tady toho hafo od Vás.
  • lina25

Panebože... to je nádhera, normálně ti tu knížku závidím, že jí můžeš teď číst! Ten kluk byl neuvěřitelnej!
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Já si taky myslím, že zrovna Michael byl v tomhle mistr, i všechny písničky má tak procítěný, jako klip k you are not alone, to je jedna velká fantazie, nádhernej klip.... my the best
  • angie72

Bože to bolííí... Už se na tu knížku těším...
  • terinda321

Já se taky těším, pustím si ho taky hned ráno, dneska už na to nemám. To bych pak bulela jak želva celou noc!!
  • Re: pro:terinda321

Určitě napiš Angie. Vím, že jsi tady postovala svůj web, ale připomeň ho prosím, dám si ho oblíbených, ať to pak nehledám.

Mám stejný názor na smrt, zřejmě formovaný budhistickou filozofií. Smrtí nic nekončí a modlit se můžeme za zesnulého, i když je mrtev několik let. Podle budhismu, mrtvý člověk potřebuje "vedení" po smrti až 48 dnů, aby se nebál, protože si z počátku neuvědumuje, že je mrtev. Takže pokud se modlíte nebo meditujete nad Michaelem, tak NE s lítostí, že je mrtev, to jeho duši stahuje na zem, ale upřímnou prosbou k Bohu (kterého vyznáváte), aby Michaela očistil od hříchů (každý je hříšník) a aby ho zahrnul láskou a pomohl mu v další cestě. Aby zůstal po boku Boha a nevracel se zpět a nebo pokud ještě musí projít "školou" tady na zemi, aby se narodil jako člověk a do rodiny plné lásky. Možná to zní hloupě, ale mě tyto modlidby pomáhají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit