-
pro:terinda321
Terísku, Majkí byl a je mimořádný člověk. Cítíš k němu něco jako úctu, obdiv, a proto ti je tak smutno. Víš čím prošel, v sobě máš cit, který bys mu chtěla říct, ale ono to nejde...
Jde to, povídej mu, říkej mu co cítíš. On tě slyší. Neměj mě za blázna. Věř v posmrtný život. Protože on je. Smrtí život nekončí. Jak napsal Mikloško na svém blogu.
Já vám napíšu na web mé zkušenosti s duchy, jestli chcete. Ne, nejsem blázen, věřte mi, že ne :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Vítej:) -
král Majkl
Taky tomu nemůžu uvěřit ,že tady už není mezi námi ale pořád zůstane v naši mysli a v našich srdcích všem kteří ho měli rádi.Byl skvělej ve všech směrech jako tanečník byl nepřekonatelnej jeho písničky měli něco do sebe a dají se poslouchat pořád.Byl to prostě jedinečnej člověk který něco dokázal,měl rád lidi,zvířata a dával nemalé peníze na charity atd...Byl to opravdu KRÁL popu.Ti nuly co sem píšou ,že ho nemaj rádi nejsou nic jiného než závistivý paraziti kteří nic neznamenaj a záviděj.Vůbec se s nima nezahazujte a neodepisujte!!! Mějte se fajn a POSLOUCHEJTE písničky od MAJKLA JSOU SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* -
Pro Aleksu
Nevím, jestli se vracíš zpátky k reakcím na Tvé reakce, napsala jsem něco, k čemu jsi mě inspirovala, je to pod Tvou odpovědí asi o stránku nebo dvě zpátky. Díky. -
ty jo ale přesně mě to normálně ubíjí, ještě, že j¨sou prázdniny, to bych ve škole pochytala pětek!!! Mě je to tak líto!! Odpoledne jsem zrovna psala line, že nechápu, jak mě může takhle vnitřně ničit člověk, kterýho jsem neznala a nikdy jsem ho neviděla, ale prostě mě zabíjí!! -
Terin já se sprchovala víš a čistila očička kocourkovi, mám perské kotě, budou mu 4 měsíce. A on miluje meruňky, tak jsem mu dala meruňku ještě :-) -
To je od teba pekné a nech sa ti darí.
V tom počom najviac túžiš. -
vítej zpět!!! já myslela, že už nepřijdeš?!! já se taky snažím, jde o maličkosti a lidem to udělá radost!! -
Mám to stejný, pořád na něj myslím. Ráno, večer, před spaním, přes den, prostě pořád.
Až jsem si dneska říkala, když jsem jela nakoupit, abych se vrátila taky trochu do reality, ale vzápětí jsem si řekla "a copak tohle není realita?" A podívala jsem se na nebe a povídala jsem v duchu Majkímu. -
Re: Re: Re: Re: Michael
Keď si potom pustím neaké klipy, ktoré sú pekné,kde sa usmieva tak ma smútok trochu prejde. -
Mne sa zase stáva každé ráno, že keď sa ráno zobudím, mám taký hrozne nepríjemný pocit, lebo si hneď spomeniem na neho.
To, že umrel a čím si prešiel.
Keď niečo idem zjesť tak to ani nedojem. -
Jsem zpět :-)
My si to uvědomujeme, už jsem o tom psala článek, ale na webu, sem jsem to nedávala, to by ani nešlo.
Já jsem taková povaha, že jsem vždycky pomáhala. I když jsem potřebovala pomoct já, tak jsem pomáhala druhým. Dokonce i v momentě, kdy jsem ležela doma po chemoterapiích, tak jsem pomáhala... -
Re: Re: Něco se hnulo - a bylo to svědomí
... Víš, díky tomu, že jsem se minulé roky zabývala tím, jak pomoci dětem, které byly týrány (především svými spolužáky), ale i těm, kteří týrají, protože si z důvodu vlastních problémů neumí nějak jinak pomoci, celou dobu hledám něco (někoho), kdo by jim to ponížení nebo naopak nezvaldatelnou zlobu v sobě pomohl zvládnout.
Nutně to člověka přivede k osobnosti Ježíše, ale i k uvědomění, že pro dnešní dobu je způsob, jak je prezentován, příliš zastaralý - dva tisíce let je dva tisíce let. Podobenství říkají dnešním lidem spíš něco o pěstování oliv a lisování vína, než o tom, o čem ta podobenství ve skutečnosti byla.
Přemýšlela jsem, jaký by musel být "Ježíš" dneška? Určitě by musel nějakým způsobem stát mimo konzumní společnost, ale jako bezdomovec či příslušník ekologického hnutí by zase neměl možnost tolik ovlivňovat lidi.
A teď, doufám, že se fanoušků nedotknu, mám pocit, že něco z jeho podstaty nacházím v Michaelu Jacksonovi (v jeho básních, textech, písních z pozdějších let...) - něco podobného naznačil kdosi, když v diskusi napsal - je pro mě jako 2. Bůh. Dala jsem si dost práce, abych našla podstatu toho, co Ježíš doopravdy říkal, a došla jsem k tomu, že to hlavní bylo: "Milujte se jak jsem vás já miloval".
Když srovnám Michaleovo poselství lásky a sjednocení "we are the world" a další, jeho lásku k dětem stejně jako Ježíšovu, prostě mi tam určitá parlela vychází...
Michael, je skutečně ztelěsněním člověka, který dokázal své utrpení z dětství přetavit do pomoci potřebným. Jeho bolest z ponižování ho nezlomila, ale zúročil ji tím, že chápal bolest druhých. Přetavil ji do soucitu. A jsem jsem přesvědčená, jak říkáš, že jeho působení po smrti začne působit s neskonale větší silou...
Teoreticky - ve chvíli kdy došlo už prokazatelně k zázračným vyléčením, mohl by být mořžná zahájen nějaký ten proces svatořečení... (A teď by mě asi rozkouskovali i mnozí příslušníci křesťanských církví a společenství...) -
Re: Re: Re: Michael
Já jsem vzala na vědomí co se stalo a že se nedá NIC změnit. To usmíření přišlo asi přede dvěma dny. Nicméně, pořád mám knedlík v krku pokud si pustím jeho muziku nebo pročítám jeho knihu. (Zase Vám něco v noci něco přepíšu). Jsem teď ve fázi, že MUSÍM něco udělat. Na mě to alespoň tak zapůsobilo. Nemůžu jen plakat, ale začít pomáhat v mezích svých možností. Vy si to možná ani neuvědumujete, ale tím, že si tady píšete, že se máte rádi (naprosto cizí lidi), tím jste udělali první krok. Láska k ostatním lidem, je taky jeden z odkazů Michaela Jacksona. Další cesta je jen na Vás. -
Re: příspěvek
jj tak sem to tam taky četla a napsala si to hezky a výstižně *3* *4* -
Re: Re: Michael
tak to s tebou naprosto souhlasím, já už nemůžu a myslím, že tenhle stav ještě chvíli potrvá!!! nemůžu se z toho dostat!! Chtěla bych jenom, aby byl michael v pohodě a byl štastný. Doufám, že se to povedlo a je někde na nějakém krásném místě!! -
Re: Dobrous kobrou
dobrou a zítra tady! -
Re: Michael
Myslím, že pro nikoho na tomto světě nebylo prolito tolik slz, moře slz. A pro nikoho nebylo vysloveno tolik modliteb. -
Re: Re: Re: Re: Krásné sníky
Nebo tě taky vyděsí k smrti úplně jiný duch, který může zareagovat na tvoje vyvolávání. Víš, ono to není jen o tom, duchu běž pryč atd... Oni někteří duchové umí být pěkně tvrdohlaví. Co budeš dělat, když se na tebe napojí a bude s tebou dnem i nocí? Věř mi, že i kdyby to byl Majký, budeš hrůzou bez sebe.Už jsem o tom slyšela pár svojich známých mluvit. Skoro se z toho zbláznily. Tohle fakt nepatří do rukou amatérů a skutečně nestačí si jen něco přečíst. -
Re: Re: příspěvek
Cetla jsem to fakt dobry:-))
Nechapu jak muze napsat je Miley je lepsi Nez Michael uz jen ten rozdil v navstevnosti dokazuje ze Michael je lepsi..