-
Re: Re: Dobrous kobrou
já také :) -
Michael
MADONNA o ňom povedala, že keď umrel nemohla prestať plakať.
To sa mi od nej lúbi. -
Re: Dobrous kobrou
dobrou noc.... zítra taky se těšíím -
Dobrou:) -
Tobě také papa zitra se už pooc těším -
Re: Re: Re: Re: Krásné sníky
Nezahrávej si prosím, tohle fakt není sranda. Nech ho spát. Nazasahuj do věcí, které jsou nám živým uzavřené. Může to být dost nebezpečné věř tomu. -
Dobrous kobrou
Dobrou noc všem! terindo321, zuzano159, luido, lino25, ... a všem co tady jste přeji sladké sny... *4* *4* *4* -
Re: Děkuju
Já děkuji tobě, a všem ostatním tady. Miluju vás! -
Re: Re: Re: Krásné sníky
Já ho zkusím s kámoškama vyvolat, jen to zkusit, samozřejmě ho hned odvoláme, aby měl klid! Třeba nám zazpívá:But you are not alone, for I´am here with you, through we´re far apart. You´re always in my heart, but you are not alone! -
Re: Re: Re: fajn hudba
Jaj, nech toho ty lichotníku:))) Vždyť já o něm taky spoustu věcí nevím Míša byl tajemnej jak Hrad Karpatech:) A pořád si tak říkám jestly teda byl nebo nebyl? *5* -
Re: Něco se hnulo - a bylo to svědomí
Máš pravdu. Už jsem to myslím psala. Jeho odkaz je jasný. Pomáhat potřebným, zvířatům, přírodě. Nejde jen litovat a smutnit po Michaelovi, ale NĚCO dělat. ON udělal svět lepším. A co mě se týče, já odpustila své matce (je už rok mrtvá), ale stále jsem cítila blok. A najednou to šlo. Bože, to bylo osvobození! Takže, Michael pomáhá i z druhého břehu.... -
Re: Děkuju
já jsem teké moc ráda a teké všechny miluji i Michaela. I LOVE JU -
Dobrou Angie:) -
dík nevíš jestli bude v knihovně? -
Děkuju
Já jsem taky zrovna chtěla psát, že jsem strašně ráda, že jsem si vás našla, nebo že jste našli vy mě! To je jedno! jsem moc ráda, že si můžu s někým povídat, o někom koho naprosto zbožnuju, ale moji "kamarádi" o tom nechtějí ani slyšet, mě to štve, mě když něco chytne, tak si o tom musím s někým povídat, a tady je to super¨!!! Ten člověk byl a je naprosto geniální a já vám to můžu říct a vy se mnou souhlasíte, pěkně si tu notujem!!! až na pár výjimek, ale takhle je to všude!!! Prostě děkuju, že jste se mnou, i když brečím, i když jsem smutná, i když se směju tomu, jak byl michael senzační!!
DĚKUJU I LOVE YOU *14* *3* -
Re: příspěvek
mimochodem píšu o mjkým, ptž některá pipka říká, že je Miley M.J. nad hlavu!!!! Co si o sobě myslí?? *16* -
Re: Re: Re: Re: Profil
to doufám! chtěla bych rozveselit i jeho děti, ale na vzdálenosti 50 metrů už bych měla mezi očima malou červenou tečku(odstřelovač), leda mávat bílou vlajkou. Myslíte že by to pomohlo? *1* *7* -
Něco se hnulo - a bylo to svědomí
Ahoj ve spolek.
Napřed díky všem, co si dávají práci s přepisem textů a básniček.Myslím, že právě v nich najdeme nejspíš Michaelovu osobnost a duši.
Vkládám odkaz na článek z dnešních Novinek. Je o člověku, v němž se hnulo svědomí (nejsíš pod vlivem stále rozviřovaných nepravd o MJ) a který po 20 letech stejně jako jeho sestra přiznává, že se nechal přinutit ke křivému svědectví ze zneužívání proti svému otci:
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/173591-otec-stravil-20-let-ve-vezeni-za-zneuzivani-deti-ty-to-nyni-poprely.html
V diskusi sice lidé dost napadají ony dnes už dospělé děti, které uznaly vinu až po dvaceti letech - jeich otci to těch ztracených dvacet let, které neprávem seděl za zneužívání, samozřejmě, nevrátí - ale možná i chápu, že to tenkrát vytěsnily, zapomněly... a pak bylo težké připustit si, co vlastně způsobily. A navíc to možná i naznačuje tlak, který zažívali ti, kteří vypovídali proti Michaelovi. Přesto si myslím, že jim odpustil, protože i on znal sílu nelidského nátlaku, kterého jsou rodiče vůči svým dětem schopni.
Já sama jsem se na základě Michaelova projevu z Oxfordské univerzity rozhodla zkusit zlepšit své vztahy s matkou - a zdá se, že to půjde. Michaele, díky!
A ještě přikládám odkaz na Kazmovu One man show, v níž vzdal Michaelovi svůj hold:
http://www.stream.cz/video/303/323106-17-dil-one-man-show-pocta-michaelu-jacksonovi
A končím svým oblíbeným: ... a pak, že jsou mladí lidé povrchní... -
Re: Krásné sníky
já už si jí objednala přes SMS tak jsem na ní taky zvědavá a vím že jí přečtu jedním dechem *3* -
Re: Ubohýýýýýýýýýýýýýýý
Bež do háje ty vypatlenče!Ty seš asi tak chytrej a dokonalej že do podrobna všechno o tom víš co?!Nevidíš do toho,stejně tak jako tady všichni!..Jen čteš moc bulváru!