Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: Re: pro:terinda321

City, ty Majký uměl projevit, ty slzičky v očích, při těch emotivních rozhovorech, nebo ten stud, no prostě brouček:)
  • angie72

Re: Byl nejlepší!

Oni nebudou snad z toho studia vydávat. Majkí měl sto písní doma, to se bude vydávat.
    Taky bych moc chtěla, aby vydali i to ze zkoušek...
  • terinda321

Michael

Ted se na mě nezlobte, ale ráda bych vám napsala úryvek z té knihy o michaelovi je to krásný!!

Je to vzkaz pro bulvární písálky, kteří si o něm navymýšleli kraviny!!! Dokonce se o něm začalo po tomhle říkat, že má velký spisovatelský talent!!!

"Jak říká staré indiánské příslový - nesuďte člověka, dokud nechodíte dva měsíce v jeho mokasínách. Většina lidí neví, kdo jsem, a proto píše věci, z nichž většina jsou lži. Velmi často pláču, protože mi to ubližuje, a já se bojím o děti, o všechny děti na celém světě, neboť žiju jen pro ně. Kdyby člověk mohl říkat jen to, co může někomu dokázat, pak by ani historie nemohla být napsána.
    Zvířata útočí nikoliv proto, že by byla zlá, ale proto, že chtějí žít. Totéž platí o těch, kteří kritizují, touží po naší krvi, ne ponašem utrpění. Ale já musím naplnit své poslání, musím ve všem hledat pravdu. Musím trpět, abych mohl udělat to, co je mým posláním, abych to mohl udělat pro svět a pro děti.
    Ale mějte slitování, krvácím už dlouho."
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Jj. Jsem jen nestíhám reagovat:))
  • janikoz

Byl nejlepší!

Ahojíky lidičky, chtěla jsem Vám jenom vzkázat, že si myslím, že Majkl byl je a bude legendou a že si zajistil slávu na několik let ještě po smrti. Jinak se mooocinky těším, až začnou vydávat záznamy ze studiových nahrávek připravovaného comebacku. Mějte se a užívejte prázdnin....papa
  • lina25

Re: Sen s MJ

Přesně to co píše Angie pode mnou, už jsem tu zmiňovala, ještě s dodatkem, že poku´d ho špatně odvoláš, můžeš se těšit na jezdící nábytek, nebo blik/zhas světlo. Bouchání dveří a co já vím co ještě dovedou. A věř mi, že by jsi zešílela hrůzou. Navíc můžeš vyvolat úplně jinýho ducha. Kašli na to, než budeš litovat
  • Re: MUHEHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

supr prispevek.taky si myslim,ze byl jackson vymastenej. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • angie72

Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Oni nevědí co dělaj. Mají na to právo. Oni ho neznaj, třeba jim to jednou dojde.

Mě se líbil Majkí v tom dokumentu. Ten strom, jak to prolnuli s tou hudbou... Těším se na ráno, až si ho pustím.

Linuš jsi tady? Nějak mlčíš.
  • terinda321

Re: Re: Re: pro:terinda321

Mě se zase všichni kvůli tomu smějou, ale mě to nevadí!!! Já jsem strašně ráda, že si o tom může pokecat s váma, jinak bych se pěkně dusila!! On dokáže měnit lidi i po smrti, to se každýmu nepodaří!!!
  • angie72

Re: Re: pro:terinda321

Nemáš zač :-)

Je přirozený, že se lidé objímají. Moje kolegyně měla trápení a brečela. Hned jsem jí chytla a pevně jsem jí držela a hladila po vlasech. Nepřijde mi to divný. Nepřijde mi divný, když se muž rozpláče, naopak. Je to jen člověk. Nepřijde mi divný, když se muži obejmou. Mají také city a pocity a potřeby a pochopení...
  • MUHEHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

*8* *8* *8* *8* *8* *8* .MAJKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ BOL TROGLODYD *3* *3* *3* *3* *3* . *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15*
  • lask1

Re: král Majkl

Ja počuvam. Aj teraz cez sluchátka a súčasne sem píšem.
    Na kultura.idnes.cz/jackson.asp
    sú tam dobré hity - videoklipy.
    Keď dohrá jeden, naskočí sám od seba druhý.
  • angie72

Re: Sen s MJ

Tak nejdříve prosím k tomu vyvolávání. Nedělej to!!! Ducha musíš umět odvolat a netrap ho. Nech ho v klidu.

A to další? Ano, mohla jsi mít živý sen.
  • angie72

Re: Re: pro:terinda321

Když mi zemřela sestra, bylo jí 37 let, tak jsem chtěla vědět, kdo se v ten moment narodil. Kdo, nebo co...

Dnes jsem ráno držela Samuelka(kocourek)a řekla jsem mu "proč jsem ti nedala jméno Majkí" a začala jsem řvát jak pakouš:-)

Dnes mě naštval kámoš. Psal mi negativně o MJ a já měla stochutí mu napsat, ať táhne do háje, ale vzpomněla jsem si na Majkího, on by řekl, že mu odpouští, tak jsem to taky udělala.
    Michael Jackson mění svět...
  • terinda321

Re: pro:terinda321

Děkuju za podporu!! Nejsi blázen!! Já taky věřím a doufám, že michael je ted ve společnosti prima lidí a směje se!! A hlavně je moc rád, že mi takhle moc milujeme!! Jeho, sebe navzájem a vůbec všechno! Je to prostě klasika!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Já si někdy říkám jestli už mi nehrabe jak na něj každou chvíli myslím. A ten jeho božskej úsměv *14*
  • nikkyt

Sen s MJ

Abych pravdu řekla taky mě napadlo zkusit Michaela vyvolat dokonce sem si napsala co mu chci říct a pak sem se pokoušela to přeložit do AJ aby tomu rozuměl.Prostě sem mu chtěla říct že na něj nikdy nezappomenu atd....Jenomže sem si uvědomila že by to taky nemuselo vyjít a že si taky zaslouží trochu klidu.No a jelikož sem tak trochu střelená tak sem si stoupla před plakát a mluvila na něj *1* .Asi mi tady začnete doporučovat psychyatra ale ještě tu noc se mi zdálo že stojim na nějakym neznámim místě na trávě a kousek ode mně MJ.Začal na mě mluvit anglicky řek asi 3 věty a pak najednou zmizel v tom okamžiku sem se probudila.Hned sem si v hlavě přehrála co mi to řikal a pokusila se to přibližně přeložit Řek něco v tom smyslu že mě poslouchal a že ho mrzí že se tolik lidí kvůli jeho smrti trápí.A pak něco zamumlal ale newim co.No pak sem se probudilaMyslíte že to moch bejt skutečnej MJ nebo jenom moje fantazie???? *7*
  • lask1

Re: pro:terinda321

Ja tiež verím na posmrtný život.
    A občas som si myslela, že sa človek môže druhý krát narodiť, teda na minulé životy.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Angie, jsi statečná holka. Já z Tvých příspěvků cítím širší pohled na věc. On člověk opravdu přehodnotí priority, když ho postihne taková nemoc. Mám taky zkušenost s bytím, nebytím a přesně si pamatuji myšlenky, které mi běžely hlavou na nemocničním lůžku. Směšné byly problémy, kterými jsem se před nemocí zabývala. Směšné a nepodstané! Možná proto přesně víme KDO opustil tento svět a jaká je to ztráta. P.S. mám taky kocoura+ kočku+psa. *4* Nalezenci. Přeji HODNĚ zdraví.
  • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

To je dobrý postreh. Tiež ma to napadlo.
    Ale niektoré celebrity tiež povedali, že ako keby im umrel niekto z rodiny.

Keď umrie niekto vo vyššom veku, tak ťa to tak nechyttí ako v jeho pomerne mladom veku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit