Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Všimli jste si?

*15*
  • miris

ty lidi co píšou tak hnusný řeči jsou sami a vadí jim že se o Michaela tak zajímáme mi co ho máme rádi....prostě to je ubohá žárlivost *3*
  • terinda321

hezky:-):-)
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Ty jo dost, nebo se nedočkám:))
  • lask1

Michael

Keď som si v piatok 26.6. na druhý deň všimla len tak náhodou fotku a vedla nej titulok - Jackson: Umrel kvôli stresu, bola som v šoku. Nechápala som, lebo v správach to ešte nebolo.
    Keď umrel u nás bola ešte asi pol noc.
    Prečítala som si celý článok a nechápala som. Ale smútok som ešte necítila.
    Až o niekolko dní neskôr som začala byť hrozne smutná. Keď som si začala pozerať všetky tie články a videoklipy a rozhovory, dostalo ma to aký bol úžasný.
    Doteraz ma to neprešlo.
  • M.J.

M.J.byl nejlepsi king the pop of.i love xou majkííííííííííííííí
  • RE: DÁJA

Máme zřejmě stejné myšlenkové pochody. Nepročítám celou zdejší diskuzi, takže nevím, že M.J. někdo nazval Bohem 2. Já cca přede dvěma dny jsem napsala, že Michael svými skutky tak změnil svět, že to snad dokázal jen Ježíš. Zní to možná nadneseně a pateticky, ale ukažte mi někoho podobného. Mám jeho knihu, jak už jsem zmiňovala, a můžu Ti říct, že se dá číst jen po částech, protože tolik bolestných úvah se nedá vstřebat. Víš, psala jsem Ti o své matce. Mám stejnou zkušenost, jako Tebou zmiňované děti. Proto mi nešlo v duši odpustit. Její smrt jsem nesla těžce,ale ta bolest z dětství zůstávala. Opravdu, až úmrtí Michaela při některé z mých modliteb za něho a za všechny mé známé a příbuzné, jsem pocítila klid. S matkou jsem se ve svých představách objala a přišel smír. Podotýkám, že nejsem křesťanka, mám svého Boha, žádného zprostředkovatele (církev) nepotřebuji, abych JEMU řekla co potřebuji.
  • lina25

Re: Re: Díky, velké díky

Ty idiote! Co sem pleteš věk? Majkla milovali i 80 ti letý důchodkyně, ale to je asi zbytečná námaha prot ten tvůj ptačí mozeček aby tohle vstřebal có?
  • mikkk

Jo,kdyby se tak všichni spojili tak by svět byl lepší,jak by chtěl Michael.
    Jsi NEJLEPŠÍÍÍÍÍ MAJKÍÍÍ
  • Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

jeeeeeeeee,tak se z toho poser,ty blbko.to vi kazdej,jenom ty ne.chcipni,ty bestie smrduta. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • angie72

Všimli jste si?

Bohnice mají dnes povolený PC. Tak se krásně projevují:-)))
  • Re: Díky, velké díky

angie,ty jsi,ale blba krava. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* .je ti 37 let a pises jako nejaky dementni pubertacka. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • angie72

To jsme!!!
    Těším se, až se sejdeme...
  • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Sen s MJ

Myslíš jako že bych ho tim mluvením nechtěně vyvolala????? *7* *7* *7* Každopádně sem v tom snu myslele jako v realitě jako kdyby to sen nebyl.Když sem ho viděla tak jak stojí kousek vedle mě nechápavě sem se na něj podívala a on se jenom usmál a začal mluvit!!! Já sem měla co dělat abych se tam nerozbrečela štěstim že ho vidm *14* *14* *14* . Každopádně když sem se probudila nějaká ta slzička přece jenom ukápla *1* *1* *1*
  • miris

Re: Michael

bože můj až k slzám mě to dohnalo...tohle mohl říct jen člověk který chtěl pomoci Světu a Dětem...pomhl jim hodně a chtěl v tom pokračovat ale odešel a už se nevrátí a já už zase brečím *9* nemůžu to ovládnout...musím jít spát nebo se ubrečím....mějte se dobrou.....a jedno vím jistě že ten dnešní koncert by se mu určitě povedl *4*
  • angie72

Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu

angie72
    Re: Re: Re: Re: Re: pro:terinda321 - 13.07.2009 22:37
    Pamatujete z toho pohřbu, jak tam vyprávěl ten zpěvák, který složil písničku a přišel k Jacksonům a slyšel Majkího zpívat si jí? Majkí mu musel ukázat rodný list, protože nemohl pochopit, že tak malej kluk cítí o čem to je a procítí to.
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Michael

to jo ale zatím jsem asi na 100 stránce a nemám ani jedinou výtku, ta knížka je napsaná precizně!!! on ho nesoudí podle nějakých vymyšlených skandálu, ale podle hudby a srdce jako my, a to je důležitý, nenechal se ovlivnit
  • lask1

Re: Díky, velké díky

Máme ho preto tak radi, lebo dosiahol to počom túži vela ludí a , že to len tak niekto nedosiahne. Mal v sebe tolko odhodlania.
    Hlavne mal velmi dobrú a nesebeckú povahu narozdiel od niektorých iných osobností.
  • lina25

Re: Re: Re: Díky, velké díky

To je moc hezky napsaný:)
  • terinda321

S tím souhlasím, myslím, že jsme dobrá parta, která se navzájem podporuje!! a to je dobře!! Dohromady toho vytvoříme víc než každý jednotlivě!! Je to opravdu skvělý, že michael dokáže takhle pracovat i po smrti, a takhle nás všechny spojil!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit