-
MJ
Tady je zpomalěne z you tube. Je to dost zajímavý
http://www.youtube.com/watch?v=eMofu5lUzeA -
Duch Michaela?
Dívali jste se na napsali o mě? Já tomu věřím, že to byl jeho duch. -
Michael Jackson
Michael za svůj život dokázal to co nikdo před ním,bojoval za práva nevinných dětí a někteří z něho udělali pedofila,bojoval i za práva zvířat,neměl rád nespravedlnost a miloval děti,žil pro ně a v hudbě předvedl něco,co se opakovat nebude,bohužel svůj boj prohrál a novináři mu nedají pokoj ani ted,ale to co dokázal ho činí nesmrtelným..Michaele dokázal jsi ve svém životě strašně moc a právem jsi Král... *4* -
Re: Re: Rozhovor
To jo.Náš Michael -
rozhovor s Michaelem...
TV GUIDE: Koncerty v MSG oslavily tvou dlouholetou kariéru. Pamatuješ si, kdy jsi poprvé stál na jevišti?
MICHAEL: Bylo mi 5 let a bylo to na soutěži škol, pamatuji si, jak říkali: Malý Michael Jackson vchází na jeviště zazpívat píseň Climb Every Moutain. měl jsem ten největší potlesk a když jsem se vrátil na místo, můj dědeček a matka plakali. Řekli: Nevěříme tomu, jak nádherně zpíváš. To je poprvé, co si pamatuji. *14* To je taky krásný! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pohřeb
ano, asi máš pravdu Kači, ale já prostě nechci nechat převézt jeho tělo do toho děsného Hollywoodu *9* *9*
A Lini25, taky bych si přála, aby všechny děti, byli jeho, ale opravdu ta Debbie Rowe se přiznala, že Michael není otcem Princem a Paris. Já si myslím, že to věděl. Protože, nechtěl, ukazovat Prince a Parise na veřejnosti, aby jim bylo vidět do obličeje, sama jsi to určo viděla v tom dokumentu.Nechtěl aby ostatní zjistili kdo je doopravdy otcem, na koho jsou Princ a Paris podobní. Jeho děťátko je jen to třetí, to batole. *4* *9* *4* *9* -
Michael
neznala jsem ho osobne ale porat me to boli ze odesel ale s ti mnekdo nic neudela. mela jsem ho a mam ze nej zpecaka *14* *9* -
Re: Re: 3lo to snim z kopce od 90. let
Ano, záleží na duši. Na vzhledu nezáleží:) -
Re: Re: Re: Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!
Už si trapná stěma kecama!Nevíš co ještě víc ubohýho napsat,tak tu jenom kopeš kolem sebe!Ta tvoje Miley tu nikoho nezjímá,nikdo se ti tu do ní nesere,tak bud od tý dobroty a vypakuj se z týhle diskuze!Nerozumíš tomu a pochybuju že vůbec někdy budeš! -
Re: Re: Re: Michael
bude i na internetu na CNN.com!! -
Michael a děti.
Moc se mi líbilo, jak Michale mluvil v tom dokumentu, o tom jak spali ty děti s ním v ložnici. Dává to smysl. Vždyť co je špatného na tom, že jim dá najíst, napít, nebo jim přečte knížku, a on spí u postele ve spacáku, a nebo prostě když ty děti chtěli, tak si vedle nich lehl od postele? Nevěřím, že by je zneužíval. Věřím mu. On měl tak upřímné a krásné oči, ty by prostě nelhali. Navíc, byl vždy sproštěn obžaloby ve všech bodech. -
to fakt nevím ale prej se našli otcové tech dvou nejstarších dětí...to třetí je prej Michaela...ale já opravdu nením jak to je.,..no a s tim mailem..nevim ale mohli bysme to zkusit...ale myslím že by to asi nepomohlo.. -
Ale vždyt Michael tvrdi v tom dokumentu, že sperma bylo jeho, akorát si vybral matku *7* -
nenapadá mě nic, co by jsme s tím mohli udělat, jedině tam dojet a nakopat jim a rozkázat jim ať ho hned dají do NEVERLANDU. *9* Nemáte nějakej nápad, co s tím?? *9* Nemáte třeba e-mail na nějakýho blízkýho Michaela? Poslali by sme mu společně e-mail *4* Ještě by se to dalo zachránit...no, ale...mě není 18 let *9* -
Re: Re: Re: Re: Pohřeb
on to sice nebyl jejich tatínek...teda alespoň těch dvou ne...ty děcka to nevědí a měli ''tatínka'' moc rádi...myslím že se s tím těžko vyrovnávají...znali ho od svého narození..chudáčci malí... *9* -
Re: michael
juuu no vidíš...oni na to jednou všichni příjdou...sice pozdě..ale příjdou -
michael
Tak jsem se rozhodla, poslat ten dokument, mojim známým, kteří na Michaela nadávali, ať ho trochu pochopí. A musím říct, že většina z nich uznala že se v něm spletli a ten dokument je doslova chytil za srdce:) -
michalel
Tak jsem se rozhodla, poslat ten dokument, mojim známým, kteří na Michaela nadávali, ať ho trochu pochopí. A musím říct, že většina z nich uznala že se v něm spletli a ten dokument je doslova chytil za srdce:) -
Re: Re: Re: Pohřeb
přesně tak! Já vážně nechápu, proč nemužou uskutečnit jeho přání. Ty jeho dvě ex-manželky nechtějí aby byl v Neverlandu, a jeho děti si ani neuvědomují, že jim umřel tatínek. *9* -
Re: Re: Pohřeb
Souhlas