-
Re: Re: Re: huu
jojo teď je mu nejlíp...nic ho nebolí nic ho netrápí...ale já myslím že on si nad bulvárem vůbec hlavu nedělal..i když někdy to muselo být nepříjemné když se v novinách objevil článek o něčem co vůbec není pravda...ale s tím se nedalo nic udělat... -
Re: Re: Michael
jojo já bych to taky ráda věděla...a úterý už je vlastně zítra -
Re: Rozhovor
tak to je hodně pěkný *4* *14* -
Re: Pohřeb
jojo povídal že nechce být pohřben...a taky měl rád Petra Pana a podle něj chtěl žít věčně!...ale bohužel...jeho rodinu zajímají jenom peníze a nic víc! -
Pohřeb
Ahoj děcka, představte si. Tělo MIchaela bude po veřejném a pak rodinném pohřbu uloženo(-pohřbeno) v Hollywoodu. Jeho přání bylo, ať není pohřben, ale ať je vystaven v Neverlandu. Měli by se zařídit jeho přáním a ne ho strkat někam, kde si ho lidi nebudou vážit. Neverland byl jeho domov a on tam chtěl žít věčně... *9* *9* *9* -
Rozhovor
Ahoj, četla jsem si jeden Michaelův rozhovor a tady je úryvek (moc krásný):
Redaktor: V hudební branži se pohybuješ od svých 5 nebo 6 let. Jak myslíš, že by vypadal tvůj život, kdybys nebyl pěvecky nadán?
Michael: To si neumím představit, netuším co bych dělal, toto mi připadá tak přirozené, jsem tady, abych zpíval. Tímto životu přispívám, tím, že dělám to co dělám a vkládám do toho své srdce. Cokoliv dobrého můžu učinit, udělám to. Miluju lidi a hrozně rád je dělám šťastné. Nic se nevyrovná pocitu, když vidíte, jak je vaše nahrávka na 1. místě žebříčku, ne kvůli egu, to nesnáším, ale kvůli faktu, že si ji lidé koupí a líbí se jim a užívají si ji. A já děkuji všem těmto lidem. Chci říci, můžu přijít se skvělou muzikou...ale jsou to právě lidé v pozadí, disdžokejové, programoví ředitelé a všichni nezávislí lidé, kteří uskuteční mé sny a já si toho vážím. *4* -
Re: Re: Časopis
jo ja si casopis koupil je fajn!!!! -
Re: Michael
bude v úterý v 19:00 nebo nějak tak, ale opravdu nevím, na jakém kanále. *9* -
Re: Re: huu
Přesně tak, já ho blíž poznala taky až po jeho smrti. Hele, nenaříkejme na jeho smrtí, vždyť mu je teď nejlíp, jak mu kdy mohlo být.Každý si tu přeje ať ještě chvíli žije, ale podívejte, buďme rádi, že umřel teď, než třeba při jednom z koncertů v Londýně.Myslím, že by to byla pro bulvár velká pochoutka. Teď ho můžeme podpořit tím, že budeme nadále poslouchat jeho písně a nebudeme na něj nadávat. *4* Člověk umře když je nejvíce šťastný. Tak šťastný, že už víc nemůže být. A to podle mě Michael byl, i když věděl, co o něm píše bulvár. Za tohle si ho vážně cením. *4* *4* -
Michael
Lidi prosím nevíte jestli ten jeho pohřeb budou davat v televizi???? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: 3lo to snim z kopce od 90. let
Teď Michaela nechci urazit..ale prej je to pravda že už to s ním nebylo nejlepší...ale jak se říká na vzledu nezáleží!záleží na tom co má člověk v sobě! -
Re: ;(
já jsem si to také říkala proč musel odejít zrovna on...ale s tím my nic neuděláme...andělé si ho zavolali... -
Re: huu
to je pravda...každý si o něm myslí své...ale teď už nic udělat nemůžeme....jenom ''vyzdvihovat jeho dílo'' které je nesmírně dobré...! -
Re: Re: ignor
to je pravda...byl to opravdu báječný člověk s velikým nadáním...já si také velice vážím toho, že jsem s ním mohla necelých 15 let žít na jedné planetě i když jsem ho nikdy neviděla na živo...ale máš pravdu tělo odešlo ale duše zůstává...jeho duše bude stát vždycky po boku těch lidí kteří ho opravdu měli rádi a moc jim chybí!Ale jednou..se Michael setkám a budu mu vyprávět o vás...o vás hodných lidech se srdcem na správném místě...děkuju vám že za Michael stojíte a děkuju tobě Michaele za tvoje krásné písničky a nejen to co si nám tady nechal ale hlavně že jsi tu byl! -
Re: Re: Re: Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!
VIM!!úplnej teplouš posranej!!:DDD -
Re: Re: Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!
nO DO PUSY SI ASI NIKDO NEVIDÍ:)Jo a MILEY je 16 ty wole!Tý wopici je tak 10000000000000000000000000000000000 a je dobže že už ten úúúúúúúúchyl chcííííííííííííííp!! *1* -
Re: HA HA HA HA
MÁÁÁÁÁŠ PRAVDŮŮŮŮ!!:D DOBŘEEEEEEE!! *1* -
3lo to snim z kopce od 90. let
Nevim já sem četl a jsem upřímnej že ještě než zemřel tak se mu chudákoj rozpadl obličej...no zpíval moc hezky ale vypadal a to definuji slova blesku.cz zrůda.
já jsem ho nemusel ale některý jeho písničky jsou fact moc pěkný!
PS: Já ho potkat o půlnoci zbělaj mi vlasy zděšenim...
tak ahoj *9* *9* *9* -
Re: Michael Jackson toho dokázal tolik,co ostatní nedokážou ani za 100 životů!!!
je rači neřešit... tady ty lidi ignorovat :) -
Re: BUBUBU
xD jee to bych tu taky mohla napsat jako neregistrovany uživatel... mě spíš přijdeš k smíchu ty xDD *1* *1*