Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

Re: ....................

Miley zatím nedokázla nic oproti Michaelovi Jacksonovi .
  • b.e.t.u.l.i

;(

Michael byl jedinecnej clovek jen mi to doslo moc pozde.. *9* od te doby co zemrel si kazdej den porad dokola poustim jen jeho pisnicky a vzdycky u nich brecim.. proc musel odejit.. proc tak mladej *9* a navic pred jeho velkym comebackem.. *9* We missed you!!
  • kiris

Re: ignor

Je to jejich škoda!Ale fakt,že má Michael opravdu nádherné písničky a nádherný hlas prostě stejně nemůžou změnit!Z těch písní je znát cit a láska,ale to se dnešním obhroublým a naprosto necitlivým dětem asi nelíbí! *9* Je mi smutno nejen z jeho smrti,ale i z chování těchto puberťáků! Nikdo je přece nenutí ho poslouchat,ani ho obdivovat,ale když už k němu nemají úctu jako ke zpěvákovi, mohli by ji mít alespoň jako ke člověku,který zemřel a znamenal,znamená a navždy bude znamenat pro lidi na celém světě strašně moc a to nejen díky jeho písním,ale i díky tomu jaký byl! Nebyl vůbec takový jak ho prezentoval bulvár,ani ten dokument,který proti němu nakonec stejně použili u soudu!Byl citlivý,skromný,talentovaný ale i pracovitý! A na jevišti se dokázal stát někým jiným,přestože si byl díky zlému otci nejistý sám sebou a byl dětsky zranitelný a důvěřivý,což se mu bohůžel vymstilo!Ale jen on sám věděl,jaká byla celá jeho osobnost a proto nemá nikdo právo ho soudit! Každopádně to byl člověk,který po sobě zanechal hrozně moc krásy a rozdal a ještě rozdá spoustu radosti mnoha lidem! Zpíval nejen proto,že měl talent a bavilo ho to,ale také kvůli té radosti a taky proto,že miloval lidi a oni milovali jeho!Za to mu chci poděkovat a taky za to,že žil! Věřím a doufám,že je konečně někde,kde našel klid a štěstí,někde kde ho už nic fyzicky ani psychicky nebolí! Odešlo jen jeho tělo,ale jeho duše je nesmrtelná!!
  • huu

nevim, nevim, ale uz se dost opakujete...ale nechapu, proc se tady musite navzajem ponizovat, tim ponizujete akorat sami sebe...nikdo nemuze vedet, jak to doopravdy bylo a nikdo z nas neznal michaela osobne a vsechno to jsou jen spekulace...bud zemrel proto, aby se dostal na lepsi misto anebo aby sel do pekla. Osobne verim, ze nikomu neublizil, ale je jasny, ze deti mel rad vic nez je zdravo...byl jima posedlej, ale otazka je, jestli ta posedlost byla sexualni povahy. Navic pedofilove se vyznacujou tim, ze vlastnim detem by neublizili. On mi prisel az tak moc hodny a naivni, ze i kdyby to udelal, tak byl asi presvedcen, ze to tomu diteti doopravdy neublizuje...but only god can judge him:)...kazdopadne jeho hudba a vsechno je neopakovatelny...koneckoncu kdyby nebyl takovej, jakej byl, tak by toho tolik nedokazal:-)..takze nam nezbyva asi nic jinyho nez uznat fakt, ze z medii nemame sanci se dozvedet sto pro pravdu a vzdycky si to nekdo bude nejakym zpusobem prikraslovata a aji on sam podle me v nekterych interview nerikal uplnou pravdu o vsem...muzem jen verit a vyzdvihovat jeho dilo.
  • kacenka33

ignor

lidičky serte na ty vypatlaný kretény co si sem vždycky přijdou jenom vylít zlost...vždyť ono se jim to jejich chování jednou vrátí...a ještě budou řikat proč tady psali takový věci...my víme o Michaelovi svý...víme co je pravda a co ne...a víme že to byl dobrý chlap který měl srdce na správném místě...ti ubožáci mu jenom závidí co Michael všechno měl a co dokázal...prostě je ten nejlepší z nejlepších a tak to zůstane...a nikdo nám náš názor vzít nemůže!.....takže vy kreténi jděte do háje s tou svojí Hanah Montanou, Miley nebo Zacem...tohle jsou ubožáci a ne umělci jako Michael...takže je sem vůbec netahejte protože Michaelovi nesahají ani po kotníky...
  • klarissa

Re: HA HA HA HA

No a co seš ty?Král závistivců,hlupák,ignorant a naprosto bez hudebního sluchu? A ono není moc vtipný,že mu lidi kterým důvěřoval a nastěhoval si je do Neverlandu vrazili falešným obviněním kudlu do zad!Podrobnosti jsou zde:www.majkldzeksn.info/
  • kacenka33

Re: Re: Časopis

já ho mám předplacený *3*
  • kacenka33

Re: HA HA HA HA

to vůbec neni vtipný di se vycpat s těmahle debilníma kecama!
  • HA HA HA HA

MICHAEL JACKSON-KING OF PEDOFILIE........... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • klarissa

Jacksonův pohřeb bude zřejmě na internetu vysílán ...

...zde:http://www.cnn.com/
  • klarissa

Informace a pravdivé skutečnosti

Informace a pravdivé skutečnosti o kauzách zde:www.majkldzeksn.info/
  • Re: Re: Re: Pohřeb

To máš pravdu *9*
  • Re: ....................

To si ze mě děláš prdel?a ze všech těch kdo měli a mají Michaela rádi.Nějaká Miley pro děcka a pro mimina.To by mně by zajímalo kolik máš let?Jak si to vůbec můžeš dovolit srovnávat Miley s Michaelem?Takovy debílky nesnáším *5*
  • Re: ....................

To si ze mě děláš prdel?a ze všech těch kdo měli Michaela rád.Nějaká Miley pro děcka a pro mimina.To by mně by zajímalo kolik máš let?Jak si to vůbec můžeš dovolit srovnávat Miley s Michaelem?Takovy debílky nesnáším *5*
  • Re: Re: Pohřeb

má se vysílat i na internetu,ale bohužel nevím na jaké stránce! Ale ono se to asi stejně pak objeví na youtube!Stejně to bude hrozně smutný,takže to možná radši nevidět! *9*
  • Re: rozhovory s Michaelem...

(odkaz bez mezery)
  • rozhovory s Michaelem...

...zde:www.michaeljacksonweb.cz/roz hovorymenu.htm
  • Michael Jackson toho dokázal tolik,co ostatní nedokážou ani za 100 životů!!!

Michael Jackson toho dokázal tolik,co ostatní nedokážou ani za 100 životů!!! A to že má někdo pořád potřebu ho tady urážet svědčí jen o závisti!A nechápu,proč sem lezou ty co ho pomlouvaj,to nežijou vlastní život,nebo co? *10* Pomlouvejte sami sebe,ste ubožáci!!!!
  • Re: Re: Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!

Já ti dám uchyla ty vymatlanej čuráku ty ani nevíš kdo to byl prosím tě!!!!vemeno *1*
  • Re: mazec

přesně tak!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit