Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sasa87

AHOJ LIDIČKY

MJ A LISA.M. Presley se rozvedli přesne 18.ledna v roce 1996 a vzali se 18. kvetna 1994.Píšu to jsem protože se zde nekdo na to ptal snad to budu stačit takhle napsané.Ahojky
  • sasa87

Re: datum

ROZVEDLI SE PŘESNE 18 .LEDNA V ROCE
  • terullka00

Re: Re: Re: datum

ty jo to by byla náhoda kdyby to byl stejnej den.. !! *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: datum

no... já se totiž v lednu 1996 narodila *3* *4* *5*
  • evicicek22

Až to nzjistíš, písni pls... taky bych se ráda něco dozvěděla... Cokoli novýho... *1*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: čus

dobře ty!! *15* *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: čus

no to bylo nejlepší *15* *15* *15* máma pak ze mě taky dostala výtlem páč já sem se skoro válela na zemi *15* *15* *15* *15*
  • terullka00

já jenom vim že to bylo v lednu 1996 ... *4*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: čus

to jo..! já nemihla z toho jak si nemohla z týholky jak si úpe říkala co se o nás stará a tak.. *15* *15* *15*
  • mischicka

datum

Nevíte předný datum kdy se MJ a Lisa M. Presley rozvedli? *7*
  • mischicka

Re: Re: ahoj

my ve škole nebyli ani půl hodiny... takže asi tak 8: 20 už sme šli dom *15*
  • evicicek22

Re: Re: Re: čus

Díky *1*
  • mischicka

Re: Re: Re: čus

já nevím... taková intujice že je to ONA *15* *15* já nevím proč výtlem... já sem v tu chvíli co tu psala měla nákej záchvat smíchu takže sem se tomu strašně smála...a nevím když si vzpomenu jak nám tu nesmyslně radil/a co máme a nemáme dělat tak se prostě začnu smát *15*
  • terullka00

Re: Re: čus

a jak víš že je to ONA proč né ON ?? *7* *15* *15* jo a vydácala se ještě za pajku52 ... a proč výtlem??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • mischicka

Re: čus

já se mám dobře a ty?? myslím že jenom jednou se za tebe vydávala...a ještě za někoho ale uš nevím zako koho, ale za mě nee *15* *15* no a pak nakonec nám dala pokoj... ale já z toho budu mít výtlem ještě půl roku *15* *15*
  • mischicka

tak to ti gratuluju *4* já sem mohla mít 4 dvojky ale o blbej půlbod mám jendu trojku... noo ale mám průměr 1,7 takže ještě musím zváldnout příští pololetí a jestli budu mít průměr do 1,9 tak se dostanu na jednu střední bez přijímaček *15* *15* A moje kámoška má teď samí jedničky...fakt nevim jak to udělala *15*
  • sasa87

AHOJKY HOLKY

VŠEM PŘEJU MOC HEZKÉ PRÁZDNINY ABY JSTE JSI JE VŠICHNI MOC PEKNĚ UŽILI.
  • terullka00

ty jo tak to seš dobrá! *15*
  • evicicek22

Achjo...

Ahojky, dneska jsem sice dostala výzo, ale zítra musím odjet do Polska na dovču s rodičema... moc se tam netěší, ale jedna věc mě asi bude držet nad vodou... Vlastně spíš jeden člověk - Michael *14* Budu ho poslouchat kdy budu moct... Snad mi to pomůže...
    taky tam nebude internet, takže si s váma nebudu moct 6 dní psát... co já tam budu dělat?... *7*
  • evicicek22

Re: ahoj

Tak brzo?! To není fér... *1*
    Jinak jedna dvojka... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit