Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evicicek22

Re: čus

Světe div se, ale já mám jen jednu dvojku, nevím jak jsem to udělala, celej rok tam přece spím, ale asi s Michaelem... jde všechno líp... *3*
  • terullka00

čus

ahojky holky!!! Tak jak se máte?? taky sem se chtěla zeptat jak ste to minule vyřešili s tim hekrem jak to tady kazila vydával se za mě?? a jinak dneska sem dostala taky výzo a zzj sme na tom stejně mám jednu 3 a čtyři 2 ... *15* *15*
  • mischicka

Bye

tak já du s babičkou na oběd ale zase se vrátím *4* papá *3*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

*15* já mám na něj možná icq *15* ale já nevím kdy tam bude ... třeba se dáme dohromady máme tvé požehnání *15* *15*
  • zzj

no to nn vy to musite dat dohromady !! *1* *1* *3* mete me svoleni *4* musis na neho vypatrat kontakt
  • mischicka

ahá *15* *15* tak to by mě taky zarazilo... asi má rád spravedlnost *4*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: ahoj

wow *15* *15* to já znám jednoho kluka... teďka vyšel ze školy takže je mu asi 15 nebo 16... a málem sme spolu chodili *15* No ale on úplně se MJ zastával... jako jeden namyšlenej "inteligent" stejně starej jako já tak prý MJ nějak urážel a ten kluk kterýho znám na něj začal řvát a zastávat se Mika a říkal mi že by ho přede mnou zmlátil no a tak... *15* a potom na absolvenční nákej papír kterej pak vyvesili ve škole napsal "Michael Jackson" a hodně lidí říkalo že si to tam dal kvůli mě *15* *15* Tak mě to celkem potěšilo ale teď ho už asi nikdy neuvidím *9*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: ahoj

a on neni jeho fanousek
  • zzj

Re: Re: Re: ahoj

no to zatim nwm *15* *15* ale dneska jsem poznala jednoho kluka kterymu je 25!

a jedna vec me na nem zarazila nejvic!! on MJ neresi jako osobnosti jako zpevaka.... on ho resi jako normalniho cloveka ktery byl obvinen ze zneuzivani deti! *9* on ho bere jako cloveka a to ze MJ je neznamejsi clovek planety to prehlizi!! za vzhled ho neobvinuje rika ze buh ho stvoril jaky byl a co si clovek ze svym vzhledem udela to je jenom jeho vec kterou ostatni maji respektovat!! ale to me ani nezarazilo ale zarazilo me to ze je 100% presvedcen ze je nevinny jako je i ja tomu verim ale on je upne do toho zazrany a kdyz nekdo rekne neco ze je MJ pedofil tak on ho prehada a jde si za tim jako sup !! kdyz jsem videla jak se hada s jakymsi chlapem tos to byla sila !! proste nwm proc ale zarazil me !!
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: radio Hana :)

no vic ti nepusti *9* tak bych byla rada aspon za ty dve do pul hodiny ikdyz je to hodne malo *9* *9*
  • zzj

Re: Re: **

souhlas
  • mischicka

Re: Re: ahoj

celkem fajn *15* Ale nevim co mám dělat *15* Jaké bude téma?
  • zzj

Re: ahoj

ahojky *3* ja mam jednu 3 a ctyri 2 a pak uz jednicky *15* no ujde to ! *4* hlavne si chci uzit prazky !!a jed na Thriller dance record ale to se mi bouzel nespni *9* a jak se mas ty?
  • mischicka

Re: Re: Re: Ian Halperin

já sem se na ten včerejší dokumet moc netěšila páč v ukázkách bylo vidět jak a o něm budou hnusně mluvit... A taky se mi víc líbil ten první *3*
  • mischicka

Re: **

já taky souhlasím
  • mischicka

ahoj

Ahoj lidičky je tu někdo?? *4* Já už sem doma a mám výzo a mám jenom tři 2 a jednu 3 *15* *15* No a už mám prázdniny *15* *15* A jak se máte?
  • baluska1

:)

ahojky po ránu
  • Prosba

Moc prosim, nenasla by se tu dobra duse, ktera nahravala na te Prime porad o MJ prvni i druhy dil??? Moc prosim nevypalite mi ho??? Zaplatim DVD, postu, pridam sladkost, ci neco jineho...moooc Prosim...ja to propasla!!!
    mail: pimperovci@seznam.cz *14*
  • dyna

Re: Pro Vás

Michaelo píšeš že to jsou mladý holky a že by měly dělat něco jiného.Tak já ti něco povým píšu tu poprvé ale sleduji tu diskuzi už pěkně dlouho.Měla bys si s těch holek vzít příklad a ne je tady krytyzovat,tady ta diskuze je o Michaelovi o tom že to byl opravdu vyjímečný člověk který miloval lidi, psal krásnou muziku,přispíval hodně peněz na charytu.A za to všechno ho bulvár zničil on se chtěl vrátit a dopadlo to špatně a zemřel.Ale tyhle holky vědi pravdu o Michaeli to si musely někde přečíst.Píšeš že je ti 36let mě je 45let a též miluji Michaela podle tebe asi budu divná ale mě je to jedno.
  • zanesskaaaa

Re: Re: Ian Halperin

Jsem chytráá :D .. (pššt) :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit