Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajka52

,

ty vole ja dneska snad ani neusnu
  • pajka52

*

Tak at' se pak nedivý, že Michael bral prášky na uklidnění atd. Když přišlo 1 obvinění ze sex. zneužití - víte jak mu muselo být? ON člověk milý, hodný, hodně citlivý.... a ted' najednou toto? On to nechápal.. určitě si říkal: proč? Za co? Co jsem komu udělal? Z jakýho důvodu?? a kevšeckýmu se dotoho chytil bulvár. A za pár let znova. Další obvinění..... on z toho musel být tak špatný, já se ani nedivým že se do sebe uzavřel, nikomu nevěřil.)

Mě je z toho na nic. Akorát z něj dělali s prominutím debila... :'-((
  • thesimsa

Re: Ian Halperin

Yep .. to je on ...
  • pajka52

**

děcka to chce na živý pokec, určitý věci nedokážu popsat... z toho dokumentu. je to hrozný, ty babi s tím rozhlasovým debilem bych nejradši profackovala!!!
  • zanesskaaaa

Re: **

Jop, jop .. souhlasím !!
  • zanesskaaaa

Re: Re: Ian Halperin

Jo, ty ženský nevěděly o čem mluví. Nebo ten pán, ten reportér, nebo kdo to byl. To taky nebylo hezký, ale jinak se mi celkově líbilo, jak Ian nakonec řekl, že už konečně pochopil o jak důležitého člověka jsme přišli. :)
    A taky se mi líbil první díl. :)
  • mijaja

Re: Re: Ian Halperin

Nemůžu si pomoct,ale ta 1.část se mi líbila více..Tahle mi přišla taková divná,čekala jsem,že to bude stejně dobré jako to první nebo ba i lepší,zajímavější.Zkrátka tato část se mi nelíbila *9* *8*
  • pajka52

**

myslím že tam o tom mluvili v tom dokumentě... - i já si myslím že z jedné velké strany za to může bulvár!!! to co o něm psali, jak ho nazývali, jak o něm vymýšleli nebo si domýšleli hnusný, lživý a nepravdivý kecy, je to svinstvo!!! A Michael byl z toho špatný, hoodně špatný, to si tady nikdo z nás nedovedeme představit!! nikdo!! to bychom museli jedině zažít abychom věděli jak mu muselo být!! A za ty roky se to na Michaelovi podepsalo....

Zakázala bych bulvár.. zakázala!!! Ničí to lidem život!! Takový věco by opravdu měli zakázat!! Kdo to kdy vymyslel?? Je mi z toho na nic!!!!!!
  • pajka52

Re: Ian Halperin

mě se nelíbilo jak tam tá jedna baba jestli to byla ta psicholozka nebo ta novinářka Annette fakt nevím přesne.. jak o něm mluvila!!
  • zanesskaaaa

Ian Halperin

Ian Halperin (režisér dokumentu) přeci napsal knihu, kde píše, ty hnusný věci o Michaelovi, že ? Nebo to byl někdo jiný ?
    A ještě něco, jaký máte názor na tento dokument ? Protože á jsem na FB našla hodně odpůrců tohoto dokumentu. :)
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Život není fér. ;)
  • evicicek22

Re: Re: Re: Re: ???

No právě! Nikdo si nemůže o něm udělat závěry z prvního dojmu... to není fér... *9*
  • baluska1

Re: Re: Hmm :(

prostě lidi se nějak musí před ostatníma vytáhnout..a tak řeknou takovýhle lži..
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ???

POCHOP !! Ty i ostatní, že když si člověk zve do svého domu děti, atd. lidé si budou o něm myslet, že je pedofil :). Není, ale tohle je prostě lidská hloupost. Odsuzovat lidi předtím, než si všechno ověří :).
  • evicicek22

Re: Hmm :(

Tohle není normální... Copak to tak bylo ne!!! tak proč?! *7*
  • baluska1

Hmm :(

achjo prej sexuální predátor..:( to je hnus :( už neví co a jakou špínu by na něj hodili :(
  • evicicek22

Re: Re: ???

Nenene!!! tohle přece... tomu nemohli věřit... Lháři!!! Michael byl normální člověk!!! Žádnej pedofil! *13*
  • evicicek22

Re: Re: Re: Re: radio Hana :)

To je málo!!! Aspoň půl písniček od něj *3*
  • zanesskaaaa

Re: ???

Jsou to názory lidí ! :)
  • evicicek22

???

Co to o něm říkají??? *9*
    Takovej hnus... Tohle přece ne! On nebyl pedofil! Nic takovýho! Jak tomu mohli všichni věřit?!!! *7* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit