Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

:)

Ahoj lidičky! Koukám, že jsem přišla o pořádnou melu!
    • zanesskaaaa

Re: :)

Ahoj zlato.. je to hrozný ani nevim kdo je kdo.. jo a mimochodem dobře ty s tím jak by jí nakopal do zadku *15* .. jsem měla výtlem asi ještě čtvrt hodiny *15*
      • lina25

Re: Re: :)

No já četla že to pobavilo *1*
  • terinda321

....

Přeji vám všem krásné poledne.... Tak koukám, že se blesk zase pořádně vytáhnul... i když ono teda převážené sperma taky nemá chybu... Tohle musí psát vážně člověk s obrovskou fantazií.... no na to nemám co říct...
    • lask1

Re: ....

Tie dnešné články si navzájom protirečia, ale nie je to prvý krát.
      Už sme si na tie ich zaručené informácie zvykli. *1*
      • terinda321

Re: Re: ....

No já si právě myslím, že už jsme dost obrněný... no každopádně mě to spíš pobavilo... *15* *15*
        • lask1

Re: Re: Re: ....

Aj mňa. *15*

Čo povieš na tú novú fotku, je vtipná.
          Michaelovi asi nepatria. *1*

http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-379992
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: ....

No myslím, že jeho asi vážně nebudou... Možná je ukradl Josephovi *15* *15* *15*
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: ....

*15* *15* *15* *15* *15*
            • polinka

tak s tim že je ukradl Josephovi s tim si mě dostala *15* *15* *15* *15* *15*
            • lask1

Je to možné, na Michaelovi by sa asi neudržali. *1*
              Mal takú štíhlu postavu. *1*
  • pajka52

Ahoj

Ahoj holky *3* mooc ste mi tu chyběli *15* *14*
    • tea301

Re: Ahoj

ahojky pajko!
  • zanesskaaaa

AHOJÍK!!

Ahoooooooj dděvčátka moje, tak co jakpak jste se měly??.. strááášně moc mi chyběly naše diskuze a témata *15* Zkouším hledat svůj poslední příspěvek a vidím že k nám přivítala laidy, jestli jsem to dobře pochopila *15* .. nooo a jsou nějaké novinky?.. moc se mi to nechce číst, je toho moc *15* ...
    • thesimsa

Re: AHOJÍK!!

Ahooj *15*
      Jo Laidy ..no comment *1*
      celkem nic se tu nedelo nebo si to aspon nepamatuju :-D
      Jak ses mela? co ten ucitel z rozhlasu ? *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: AHOJÍK!!

Co vám ta Laidy zas prováděla?.. to zase kecala něco o tom, že žije nebo co?.. ááách jo ona se nepoučí *7* .. a ten učitel tam s námi nebyl.. škodáá, jsem se na něj těšila *15* .. jinak nic moc nuda.. buď jsme seděli v kroužku a seznamovali se, nebo jsme měli přednášku o tom jak se máme učit *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: AHOJÍK!!

Ona hlavne otravovala na jednom blogu *15* Tam psala takovy kydy ze kdyz na koncerte spadl ze to nebyl Michael ale jeho dvojnik nebo ze na pohrbu meli Princ,Paris a Blanket dvojniky atd...Proste zaruceny zpravy *15*

V krouzku? aa chudaku *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!

Tak ta holka má opravdu dost *15* .. no to je trubice *15* ..
            Joo v kroužku něco hroznýho... třeba prve nás dala do dvojic a o tom druhým jsme se měli něco dozvědět (zájmy, bydliště, atd.) a potom to přednýst třed celou třídou *15* .. nebo pantomimou předvíst co chceme dělat za povolání, přitom jsem na gymplu protože ještě pořádně nevim co chci *15* .. noo prostě demence tohle *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!

Zbila bych toho, kdo takovýhle seznamování vymýšlel.. to uplně nenávidím, vždycky něco plácnu a jsem za dementa *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!

Heh tak to ti nezavidim *15* Tohle predstavovani,sezeni v krouzku atd. uplne nesnasim *15*
    • angie72

Ahoj Zaneskooo, novinka je ta, že je Majkí pohřbený. Můžeš se podívat na blog, jestli chceš.
      http://healtheworld-mj.blo g.cz

Zaneskooo, ty jsi mi nedávno psala, že se dá z you tube stáhnout video? A potom spojit? Jestli ano, byla bys tak hodná a napsala mi do vzkazů jak? Tady by mi to uteklo, moooc děkuji...
      • zanesskaaaa

Re: Re: AHOJÍK!!

No jasně Angie ráda ti to napíšu.. byl pohřbený?.. výborně.. konečně snad bude mít klid, brouček:))
    • anet98

Ahoj Zanesko.
      No nic zvlášního se tu nedělo.(Aspoň myslím) *15* *15*
  • pajka52

jejda

ted mne napadla takova jedna ( pro nekoho mozna stupidni.... ) otazka, jestli někdy měl majkí sex ??? ja nechcu aby ste si o mne něco mysleli.. ale tak malinko me to zajímá.... *4* *4*
    • luciq-dc

Re: jejda

jasně že měl!!však má tři děti. neni stupidni mě by taky zajímali věci..jako třeba jak flirtoval s holkama a takový.. *1* no *15*
    • zanesskaaaa

Re: jejda

Proč by ne?.. je to uplně normální a přirozená věc *3*
      • polinka

Re: Re: jejda

jo i v tom jednom rozhovoru, je tam Majkí s Lisou a Lisa řiká že mají řiká "yes yes yes" *1* *3*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: jejda

nejlepší bylo jak zařvala WE HAVE A SEX!! *15* .. ani se jí nedivím, taky by mě to pěkně štvalo *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: jejda

jo to bylo dobrý *1* a chudák Majkí z toho byl celej vykolejenej *1* *14*
        • pajka52

Tak to je fajn. :))
      • pajka52

Re: Re: jejda

Jo asný, ale že sem se dočetla že s Debbie Rowe prý neměl, s Lisou Marií Presley údajně taky ne... ale co před něma?
        • zanesskaaaa

A ještě řekni, že jsi to četla v Blesku *15* .. a navíc Lisa to potvrdila, že spolu sex měli *3* .. a navíc má tři děti:))
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: jejda

tak to si uz nepamatuji kde jsem to četla, možná že na novinky.cz nebo někde uplne jinde... :)))
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: jejda

noo tak novinky.cz to je to samí, jako Blesk nebo Aha a různý drbárny *15*
  • polinka

black or white

ted jsem si pořádně zatrsala na black or white *15* *15* *15* jsem to pořádně rozjela *15* *14* tu písničku miluju *15* *14* *14* *14* *14*
    • luciq-dc

Re: black or white

heh..no já včera na unbreakable *4*
  • zanesskaaaa

Blou..

Brou noooc kočiny moje *14* i ty kocourku *14* *15* .. krásné a úchylné sny přeje zanesskaaaa *15* *4*
    • thesimsa

Re: Blou..

Dobrou *1* ...Jeptiško *15*
  • CASSY

Go On:
    WWW.MichaelJacksonJeZivy.Blog. Cz
    • thesimsa

Re: CASSY

Omg *16* *16*
    • petr_jackson

Jo proč?
    • mrs_jackson

a proč máš ten blog v Angličtině?? *1* *1*
  • zanesskaaaa

Mcááá ale už..

Zanesskaaaa: Zléé kuře, Bad Chicken
    thesimsa: smrad (smradocírkev)
    Kika..: Prcek (Famfárie)
    luciq-dc: prd (prdocírkev)
    tea301: syfilis (syfilisocírkev)

Takže, teď už je to správně, že?
    • luciq-dc

Re: Mcááá ale už..

jo dík...ale nad tim mcááá ale už má bejt luciq-dc a ikonka i love mj..ale když zavřeš jedno oko a to druhý přimhouříš tak tam vidíš mojí ikonku *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Mcááá ale už..

ne nevidím lucí *15*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Mcááá ale už..

si zléé kuře!!!! *15* *15* *15*
    • tea301

ANOOOOOOOOOOOO HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO CHCE OSLAVIT PO DVOU HODINÁCH JE TO SPRÁVNĚ!!!
      • tea301

no jo vidiš to bad chicken máš tam chybu!! ona je vážně THEsimsa!! takže nic se slavit nebude kdo to napiše??
        • zanesskaaaa

mám to tak.. takže koukej pořádně syfle jeden *5* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už..

to bylo napsaný ironicky bad chicken!!
    • thesimsa

TheSimsa *15*
      • luciq-dc

né smrade...jako není perfekcionista[nebo jak se to píše] jenom zaneska ale mys všichni!!!!sme děsný prdi smradi syfilisi prcci zlý kuřata a nevim co ještě *15* *15* *15* *15*
        • thesimsa

Však hej *15* Jako Michael jsme i my Perfektcionisti *15*
      • zanesskaaaa

Ne v přezdívce tady to máš napsaný takhle.. takže nerejpej thesimso.. jinak tě vydědím z kláštera.. to bych se musela napsat ZaNeSsKaAaA.. a to fakt nechci *15*
        • thesimsa

Grrr *15* *15*
          Hej na facebooku sem ti odeslala to srdce bo co a nějak jsem si nevšimla, že je na tom napsaný I♥you *8*
          Takže toho I love you si nevšímej jo ? *15* *15*
          Jako sorry, ale fakt tě nemiluju *15* Tu výhodu má pouze Michael a Paraska *15* *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už..

jaká paraska prosim tě???? *15* *15* *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už..

Ten Paraska *15* to neřeš *15*
  • pajka52

*

Mno nic dneska sem to trošec přepískla *15* jinak už v tuto dobu dávno mívám půlnoc!!!! Dobrou a - věřte v boha!!!! i když ho nikdo nikdy neviděl.!!! (pelíšky) *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit