-
:)
Ahoj lidičky! Koukám, že jsem přišla o pořádnou melu! -
-
Re: :)
Ahoj zlato.. je to hrozný ani nevim kdo je kdo.. jo a mimochodem dobře ty s tím jak by jí nakopal do zadku *15* .. jsem měla výtlem asi ještě čtvrt hodiny *15* -
-
Re: Re: :)
No já četla že to pobavilo *1*
-
-
-
....
Přeji vám všem krásné poledne.... Tak koukám, že se blesk zase pořádně vytáhnul... i když ono teda převážené sperma taky nemá chybu... Tohle musí psát vážně člověk s obrovskou fantazií.... no na to nemám co říct... -
-
Re: ....
Tie dnešné články si navzájom protirečia, ale nie je to prvý krát.
Už sme si na tie ich zaručené informácie zvykli. *1* -
-
Re: Re: ....
No já si právě myslím, že už jsme dost obrněný... no každopádně mě to spíš pobavilo... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ....
Aj mňa. *15*
Čo povieš na tú novú fotku, je vtipná.
Michaelovi asi nepatria. *1*
http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-379992 -
-
Re: Re: Re: Re: ....
No myslím, že jeho asi vážně nebudou... Možná je ukradl Josephovi *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
*15* *15* *15* *15* *15* -
tak s tim že je ukradl Josephovi s tim si mě dostala *15* *15* *15* *15* *15* -
Je to možné, na Michaelovi by sa asi neudržali. *1*
Mal takú štíhlu postavu. *1*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj holky *3* mooc ste mi tu chyběli *15* *14* -
-
Re: Ahoj
ahojky pajko!
-
-
AHOJÍK!!
Ahoooooooj dděvčátka moje, tak co jakpak jste se měly??.. strááášně moc mi chyběly naše diskuze a témata *15* Zkouším hledat svůj poslední příspěvek a vidím že k nám přivítala laidy, jestli jsem to dobře pochopila *15* .. nooo a jsou nějaké novinky?.. moc se mi to nechce číst, je toho moc *15* ... -
-
Re: AHOJÍK!!
Ahooj *15*
Jo Laidy ..no comment *1*
celkem nic se tu nedelo nebo si to aspon nepamatuju :-D
Jak ses mela? co ten ucitel z rozhlasu ? *15* -
-
Re: Re: AHOJÍK!!
Co vám ta Laidy zas prováděla?.. to zase kecala něco o tom, že žije nebo co?.. ááách jo ona se nepoučí *7* .. a ten učitel tam s námi nebyl.. škodáá, jsem se na něj těšila *15* .. jinak nic moc nuda.. buď jsme seděli v kroužku a seznamovali se, nebo jsme měli přednášku o tom jak se máme učit *15* -
-
Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Ona hlavne otravovala na jednom blogu *15* Tam psala takovy kydy ze kdyz na koncerte spadl ze to nebyl Michael ale jeho dvojnik nebo ze na pohrbu meli Princ,Paris a Blanket dvojniky atd...Proste zaruceny zpravy *15*
V krouzku? aa chudaku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Tak ta holka má opravdu dost *15* .. no to je trubice *15* ..
Joo v kroužku něco hroznýho... třeba prve nás dala do dvojic a o tom druhým jsme se měli něco dozvědět (zájmy, bydliště, atd.) a potom to přednýst třed celou třídou *15* .. nebo pantomimou předvíst co chceme dělat za povolání, přitom jsem na gymplu protože ještě pořádně nevim co chci *15* .. noo prostě demence tohle *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Zbila bych toho, kdo takovýhle seznamování vymýšlel.. to uplně nenávidím, vždycky něco plácnu a jsem za dementa *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Heh tak to ti nezavidim *15* Tohle predstavovani,sezeni v krouzku atd. uplne nesnasim *15*
-
-
-
-
-
Ahoj Zaneskooo, novinka je ta, že je Majkí pohřbený. Můžeš se podívat na blog, jestli chceš.
http://healtheworld-mj.blo g.cz
Zaneskooo, ty jsi mi nedávno psala, že se dá z you tube stáhnout video? A potom spojit? Jestli ano, byla bys tak hodná a napsala mi do vzkazů jak? Tady by mi to uteklo, moooc děkuji... -
-
Re: Re: AHOJÍK!!
No jasně Angie ráda ti to napíšu.. byl pohřbený?.. výborně.. konečně snad bude mít klid, brouček:))
-
-
Ahoj Zanesko.
No nic zvlášního se tu nedělo.(Aspoň myslím) *15* *15*
-
-
jejda
ted mne napadla takova jedna ( pro nekoho mozna stupidni.... ) otazka, jestli někdy měl majkí sex ??? ja nechcu aby ste si o mne něco mysleli.. ale tak malinko me to zajímá.... *4* *4* -
-
Re: jejda
jasně že měl!!však má tři děti. neni stupidni mě by taky zajímali věci..jako třeba jak flirtoval s holkama a takový.. *1* no *15* -
Re: jejda
Proč by ne?.. je to uplně normální a přirozená věc *3* -
-
Re: Re: jejda
jo i v tom jednom rozhovoru, je tam Majkí s Lisou a Lisa řiká že mají řiká "yes yes yes" *1* *3* -
-
Re: Re: Re: jejda
nejlepší bylo jak zařvala WE HAVE A SEX!! *15* .. ani se jí nedivím, taky by mě to pěkně štvalo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jejda
jo to bylo dobrý *1* a chudák Majkí z toho byl celej vykolejenej *1* *14*
-
-
Tak to je fajn. :))
-
-
Re: Re: jejda
Jo asný, ale že sem se dočetla že s Debbie Rowe prý neměl, s Lisou Marií Presley údajně taky ne... ale co před něma? -
-
A ještě řekni, že jsi to četla v Blesku *15* .. a navíc Lisa to potvrdila, že spolu sex měli *3* .. a navíc má tři děti:)) -
-
Re: Re: Re: Re: jejda
tak to si uz nepamatuji kde jsem to četla, možná že na novinky.cz nebo někde uplne jinde... :))) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jejda
noo tak novinky.cz to je to samí, jako Blesk nebo Aha a různý drbárny *15*
-
-
-
-
-
-
black or white
ted jsem si pořádně zatrsala na black or white *15* *15* *15* jsem to pořádně rozjela *15* *14* tu písničku miluju *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: black or white
heh..no já včera na unbreakable *4*
-
-
Blou..
Brou noooc kočiny moje *14* i ty kocourku *14* *15* .. krásné a úchylné sny přeje zanesskaaaa *15* *4* -
-
Re: Blou..
Dobrou *1* ...Jeptiško *15*
-
-
CASSY
Go On:
WWW.MichaelJacksonJeZivy.Blog. Cz -
-
Re: CASSY
Omg *16* *16* -
Jo proč? -
a proč máš ten blog v Angličtině?? *1* *1*
-
-
Mcááá ale už..
Zanesskaaaa: Zléé kuře, Bad Chicken
thesimsa: smrad (smradocírkev)
Kika..: Prcek (Famfárie)
luciq-dc: prd (prdocírkev)
tea301: syfilis (syfilisocírkev)
Takže, teď už je to správně, že? -
-
Re: Mcááá ale už..
jo dík...ale nad tim mcááá ale už má bejt luciq-dc a ikonka i love mj..ale když zavřeš jedno oko a to druhý přimhouříš tak tam vidíš mojí ikonku *15* -
-
Re: Re: Mcááá ale už..
ne nevidím lucí *15* -
-
Re: Re: Re: Mcááá ale už..
si zléé kuře!!!! *15* *15* *15*
-
-
-
ANOOOOOOOOOOOO HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO CHCE OSLAVIT PO DVOU HODINÁCH JE TO SPRÁVNĚ!!! -
-
no jo vidiš to bad chicken máš tam chybu!! ona je vážně THEsimsa!! takže nic se slavit nebude kdo to napiše?? -
-
mám to tak.. takže koukej pořádně syfle jeden *5* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už..
to bylo napsaný ironicky bad chicken!!
-
-
-
-
TheSimsa *15* -
-
né smrade...jako není perfekcionista[nebo jak se to píše] jenom zaneska ale mys všichni!!!!sme děsný prdi smradi syfilisi prcci zlý kuřata a nevim co ještě *15* *15* *15* *15* -
-
Však hej *15* Jako Michael jsme i my Perfektcionisti *15*
-
-
Ne v přezdívce tady to máš napsaný takhle.. takže nerejpej thesimso.. jinak tě vydědím z kláštera.. to bych se musela napsat ZaNeSsKaAaA.. a to fakt nechci *15* -
-
Grrr *15* *15*
Hej na facebooku sem ti odeslala to srdce bo co a nějak jsem si nevšimla, že je na tom napsaný I♥you *8*
Takže toho I love you si nevšímej jo ? *15* *15*
Jako sorry, ale fakt tě nemiluju *15* Tu výhodu má pouze Michael a Paraska *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už..
jaká paraska prosim tě???? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už..
Ten Paraska *15* to neřeš *15*
-
-
-
-
-
-
*
Mno nic dneska sem to trošec přepískla *15* jinak už v tuto dobu dávno mívám půlnoc!!!! Dobrou a - věřte v boha!!!! i když ho nikdo nikdy neviděl.!!! (pelíšky) *15* *15*