-
noviny
jinak se mi dneska dostali do rukou noviny kde psaly že Joe Jackson obvinil svoji ženu Katherin Jackson že nezabránila aby MJ nebral prášky tak ji obvinil že může za smrt jejich syna.A to už ji řekl hned když videli telo MJ mrtveho tělo.Tak že nevím zda to to je pravda.Pokud ano tak pak už nevím co se honí hlavě otci MJ. -
-
Re: noviny
Zvykejte si, že noviny píšou lži ;) a nebo to hodně přikrášlujou .. -
Re: noviny
Bože ten chlap je fakt blázen!! Když byl Majkí malej tak ho týral a ted všechny kolem sebe obvinuje z jeho smrti! *9* *16* *13* -
-
Re: Re: noviny
bože to je kokot!!! stejnak toho chlapíka moc ráda nemám ..když ubližoval Majkímu! *16* *8* *10*
-
-
-
bravo diar 2009
Dneska segra delala poradek a chtela vyhodit bravo diar 2009 tak jsem si ho vzala ze si udelam par testu atd. a vyhodim!! kdyz se podivam na 29.8. je tam napsany MIchael Jackson-1958 ......... to jeste zil a nikdo nevedel ani netusil ze by mel umrit !! *9* *9*
ale pak si teda delam test Jak moc si veris? a vidim ze je tam fotka MJ tak si prectu co je k tomu napsany a je tam toto:
Malokdo tak trpel kvuli nespokojenosti se svym vzhledem a absolvoval tolik plastickych operaci jako Michael Jackson(50) Bouzel je to na nem take videt.Z nekdejsiho krale popu je dnes co do vzhledu troska,pusobi naprosto neprirozene! .... *16*
kdyz tak se na to podivejte jestli to mate doma -
-
Re: bravo diar 2009
tyjo jak tohle můžou napsat do diáře *16* -
-
Re: Re: bravo diar 2009
mas ho doma? -
-
Re: Re: Re: bravo diar 2009
myslim že ne... -
-
Re: Re: Re: Re: bravo diar 2009
no tak tam by sis to precetla
-
-
-
-
-
New day!
Holky, tak je tady další den prázdnin... tak doufám, že sem toho dost přibyde, aby jsme stihly dát těch 50.000... *15* -
-
Re: New day!
pochybuješ snad o tom, že to dáme? *15* *15* -
-
Re: Re: New day!
ani trochu, ale čím dřív tím líp *3* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: New day!
to je pravda *15* *3*
-
-
-
-
!
nudá ženy!! *15* -
-
Re: !
Á nazdar ČUPR ŽENO *15* *15* -
-
Re: Re: !
no konečně někdo! *15* Zdenka a lá červený zvoneček někam zmizela ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: !
*15* *15* Tak co ČUPER Ženo jak je? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !
no tak jako čupr a ty ?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !
to nwm *15* *15* -
těš se,třes se *15* *15* Se fakt těšim a kdy že bude vymyslena,chci si jí objednat na zakázku *15* *15* -
ještě ne ale těš se *15* *15* -
taky čupr *15* *15* Už si mi vymyslela tu pžezdívku? *15* *15* *1*
-
-
-
-
-
-
profilovka
Jo, vážně by to nějakou chtělo *3* nějakou, kde mu jde vidět dobře do očí, ale já bohužel žádnou takovou nemám, sorry. *9* -
pocta Michaelovi
Pro všechny podkrušnohorce ! V pátek 27.5. od 18,00 v nekuřácké kavárně Bárka, Školní 26, Teplice další pokračování cyklu Historie Rock and Pop věnována Michaelu Jacksonovi.Jelikož vstup je zdarma lépe rezervovat místa na 734570025. Pořad uvádí legendární teplický dýdžej Jiří Georg Dušek. http://img.osobnosti.cz/smiles/11.g if*3* -
-
Re: pocta Michaelovi
Škoda, že nejsem z Podkrušnohoří *9* u nás v zapadákově byla jenom jedna akce co si tak pamatuju. *15*
-
-
smrt
Michael Jackson forever in my heart -
-
Re: smrt
MICHAELE budeš navždy v naších srdcích nikdy na tebe nezapomeneme *9* -
Re: smrt
Byl jedinecny,uzasny lidi ho meli radi a stale maji..... *9* 4EVER 4EVER BUDES NAM MOC ASPON ME MOC CHYBET!
-
-
časopis
ahojte..chci se zeptat jestli ten časopis (bravo special) už vyšel..díky za odpověď *8* -
Ahoj
Ahojíky lidičky, dneska vůbec nechápu, jak jsem mohla Mika přehlížet!!! Asi jsem byla slepá, nebo co. *3* Začala jsem ho vnímat až když umřel a to je moooc škoda.... Byl to člověk, který chtěl změnit svět k lepšímu a takových lidí je dneska strašně málo! *9* Mike má skvělý songy a tomu, že zneužíval děti už taky nevěřím, protože sám říkal, že by dětem nikdy neublížil. No, tak se mějte hezky a myslete na Michaela pořád, ať má tam v nebi radost. -
-
Re: Ahoj
Já vždycky věřila že je nevinný.Ono se mu stačí podívat do očí, a tam ta pravda o jeho nevinost prímo reflexuje!
-
-
Michael
A nikoho nenapodobňoval ako iné hviezdy.
Mal svoje pesničky a tanečné kreácie.
Bol originálny.