-
tak zase zitra
Tak ja uz musim jit taky,tak se tu mejte...a preji tez krasne sny o majkím *15* *14* papa -
-
Re: tak zase zitra
Dobrou. Zítra.. *3* *4* -
-
Re: Re: tak zase zitra
uz se tesim!!Tak dobrou
*15* Uz musim jit,nebo bych tady skejsla az do rana!!! *1* *3*
-
-
-
titulek
co je jsem vás tak zalekla že nikdo nereaguje na příspěvek s titulkem:"pro zkuře a ostaaatní :D" *7* *7* -
='(
Chytla mě nějaká špatná nálada a ani nevim proč *9* *9* pořád na něj myslim přemýšlim proč se to vlastně stalo...jsem prostě na dně!! *9* jinak sorry že sem píšu svoje problémy ale tohle už nešlo vydrřet *9* -
-
Re: ='(
To bude tím počasím *4* -
-
Re: Re: ='(
No možná jo...ale stejně!Majkíííííííí vrat se mi!!! *9* *9* Hrozně mi chybíš zlatíí *9* *9*
-
-
Re: ='(
neboj vpohodě tato strának je od toho aby se tu řešily problémy ohledně Majkího a to že na něj myslíš je v pořádku,myslíme na něj všichni a všechny nás trápí že tady Majkí není a jak ho bulvár znemožnuje
jenom se neboj a se vším co tě trápí pojd ven,jsme tu od toho abychom si pomáhali -
-
Re: Re: ='(
Děkuju jsi hodná *4* můžu si tě přidat mezi přátele? -
-
Re: Re: Re: ='(
nejsem hodná jenom upřímná a vím jak ti je taky se tak někdy cítím když mám splýn a jinak samozřejmě že si mě můžeš přidat mezi své přátele budu jenom ráda a budu mít dalšího přítele -
-
Re: Re: Re: Re: ='(
aspon že víš jak se cítim a že v tom nejsem sama! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ='(
A ty tu vidíš slepice a nány??????????já ne *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Ne, tady to je povětšinu samá mladá a hloupá slepice. co má potřebu tu ventilovat bezhlavé a nesmyslné názory na věc i osobu.
Zmizet bys měla Ty, já pouze kritizuji, tak jako vy chválíte, máš s tím problém, Ty náno? *4* -
hej ty 8.ball.8 táhni odkud jsi přišel!!!!! *10* *10* tady je to pro fanoušky Michaela!!Ne pro magory jako ty!!!!! *10* -
Půjčím Ti žiletky, chceš? *16*
-
-
-
-
-
-
ahojky holky
ahojky holky,jsem tu na chvilku a tak jsem se nepřihlásila..jak se máte?? -
-
Re: ahojky holky
ahoj. já tak na půl a ty? -
-
Re: Re: ahojky holky
no před pěti minutama super ale ted už moc ne -
-
Re: Re: Re: ahojky holky
tak už musim jít,mějte se lidičky-ahooj
-
-
-
-
čau
tak sem tu *15* *15* *15* *15* -
fuj
taky mě to naštvalo, jako kdyby nějaká miley měla na našeho mika, dyt mu nesahá ani po kotníky... *10* -
-
Re: fuj
jj,to jo ale už o tom nemluvme,plsky *9*
-
-
????
Která písnička mi ještě může chybět? na MP3 jich mám od Michaela teprve kolem 70 a on jich měl určitě víc =)
nevíte? co mi může chybět? -
-
Re: ????
Fall Again
Dont stop til you get enough
Little Susie
Weve had Enough
Rock with you
D.S. -
-
Re: Re: ????
jj díky za radu =)
všechny znám ale na některý jsem zapoměla tak ro musím hned napravit =) -
Hmmm, to je dost dobrý. *15* Tak jo, to někdy zkusím, až mě někdo vytočí... *15*
-
-
Re: ????
Máš Morphine a Privacy ? *15* -
-
Morphina mám =) je upe super jak je chvili drsná a chvili zas trochu smutná =)a privacy nemám ani neznám(zatím)
Carousel nemám(zatím neznám :D
Someone in dark (zatím nemám)
Scared of the moon Mám =)
IF you don´t love me nevím =)
P.Y.T. mám je super =)
asi se podívám někde na internetu na ty alba atd. =)
Taky bych si ta mohla dát nějaký písničky Jackson 5 =) -
-
Re: Re: Re: ????
Morphine používám, když chcu naštvat sousedy .. když se to dá na plný pecky, tak je to nářez *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ????
Že bych to taky zkusila? Jedni maj kolikrát nahlas puštěný děsný songy, tak bych jim ukázala zač je toho loket a jak je Michael boží. *15* Jenže máme barák, to musím vylízt na zahradu... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ????
Tak dej repráky na parapet a osol to .. *15* .. sousedi zaručeně zešílí .. *15*
-
-
-
-
Nebo Carousel, Scared of the moon, Someone in the dark, If you don't love me, Todo mi amor eres tu, P.Y.T .. atd :D .. no prostě jich máš málo na to abych ti řekla, který ti chybí :D:D
-
-
-
twe to neee
ono to nejde..to si dělaj prdel..proč to teda píšou na webu *9* ..asi dojde na basebolovku *8* *16* -
-
Re: twe to neee
*15* *15* klídek *15* za tejden to vychází .. *15*
-
-
krásný valentýn
Ahoj lidi dneska máme svatého valentýna,Michael přeji Ti krásného valentýna.Budu na Tebe vzpomínat. -
..
Jste tu vůbec někdo? *15* tak pište něco ne *15* dáme téma *15* -
-
Re: ..
jááá, ale jsem líná psát... *15* navíc se dívám na Ducha... Patrick Swayze *14* *15* -
-
Re: Re: ..
taky se dívám *15* i po tolika letech se mi to líbí *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
jojo přesně *15*
-
-
-