Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

dn

tak ja jdu spinuskat tady je to nejake ospale a to táááák uspava *15* *15* *15*
  • mj22

:)

před chvilkou hráli na krokodlovi thriller a ráno black or white *4* od toho výročí se na něho všechna radia nějak vzpomněla *4* tak jenom aby zase nezapomněla *9* *3*
    • mj22

Re: :)

*krokodýlovi
  • anet98

Hybernia

Ahoj tak vás jdu po dlouhý době pozdravit. Jak pak se máte? *4* Včera jsme byli s rodinou na výstavě se psem (to vás asi nezajímá) a protože ta výstava byla v M. Boleslavy tak mě pak ještě vzali do Prahy na tu výstavu Michaela v paláci Hybernia. Bylo to moc pěkný a mamka mi koupila dva takový obrázky Michaela. Ty jsou úplně káááásný. *14* A co jinak nějaký novinky ohledně Majkýho jsou? *7* *4*
    • luuuca

Re: Hybernia

jeeej bylo to dobry ze? nevis prosim te do kdy je ta vystava? *1*
      • polinka

Re: Re: Hybernia

výstava trvá do Michaelových narozenin - 29.8. 2010
        • anet98

Re: Re: Re: Hybernia

Jo jo bylo to fakt super. *14*
    • evicicek22

Re: Hybernia

Ježiš ty se máš... Já ti závidím, já tvrdnu doma... Nic nového tu asi nebude... Jinak jsem ráda, že tu ted je trošku živěji... *3*
      • anet98

Re: Re: Hybernia

*4*
  • luciq-dc

titulek

Tyjo, dlouho jsem tu nebyla a už zase drtim F5 *15*
    • zanesskaaaa

Re: titulek

To já mám ještě od loňskýho léta v prčicích myš, *15* ale funguje *15*
      • luciq-dc

Re: Re: titulek

My máme už třetí myš, protože já jsem mírně netrplivá as když něco dlouho nabíhá, tak myš jednoduše lítá *15*
        Jinak mám ještě trošku sloupanej Shift, jak jsme zkoušeli pHuBHerThÁáÁáLNěĚ pSáÁt *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: titulek

To dělám taky *15* mlátím s ní do zdi *15* ale furt drží *15* je statečná *15*
          Jo, máš psát s Capsem *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: titulek

Ta moje ne, je to pěkná kráva *15*
            Ne ne ne, ten si šetřím na horší časy *15*
  • polinka

moc oblečení! :D

http://michaelpictures.net/displayi mage.php?pid=177357&fullsize=1
    bez toho tílka by to bylo lepší *15*
    • tea301

Re: moc oblečení! :D

*14* *14* to jo... ale na jednom určitým místě to vzpadá, jako bz mu velikostí odletěl knoflík, protože ten nápor nevzdržel :D *15* *15* *14*
      • thesimsa

Re: Re: moc oblečení! :D

A divíš se ? *15*
        • tea301

Re: Re: Re: moc oblečení! :D

ne :D:D ale na té fotce to tak fakt vypadá :D *15* *15*
    • thesimsa

Re: moc oblečení! :D

Ono by to bylo nejlepší beze všeho .. *15* *15*
      • polinka

Re: Re: moc oblečení! :D

to zas ne... něco by to chtělo... abych to pak z něj mohla strhnout! *15* *15*
        • thesimsa

No to je fakt *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: moc oblečení! :D

*15* *15*
        • tea301

*15* *15* na trhání triček je expert on ale chtělo by to pomoct s kalhotama ... a já se mile ráda objetuju :D *15* *15* *14* *14* *15* *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: moc oblečení! :D

Já klidně taky *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: moc oblečení! :D

yeah *14* *14*
            • thesimsa

Když to je příjemný jemu, tak i mně *15* *15*
            • tea301

pak kdo je tu uchyl?? *15* *15* ano čas se tím velice ušetří ale ... nevím jestli mi dostačovalo mít ústa na jeho... eh ... ňuch ... chtělo by to něco víc, tohle bude velice příjemné jemo ale jako co my? *15* *15* *14*
            • polinka

nevěřím *15*
              hele já to vyřešila *15* to se roztrhne zubama ne? *15* a rovnou by tam ta pusa u toho zůstala ne a ušetří se čaas, a energie....... jak výhodné!!! *15* *15* *15*
            • tea301

velké... přímo obří... gigantických rozměrů *15* *15* *14* *15* ... já bych byla trpělivá *15* *15* ale sundat by se to muselo *15*
            • thesimsa

Ano, já opatrně ! *15* věř, že bych v téhle situaci byla velice opatrná *15*
            • thesimsa

Malé ? *15*
            • polinka

ty a opatrně? *15* bych chtěla vidět... *15* ty bys byla tak nedočkavá že bys to strhla za setinu sekundy *15* *15*
            • tea301

dala bych si pozor na to malé ňuchadlo, ale co jinýho si na to vzít?? *15* *15* *7* *15* *15*
            • thesimsa

Já bych nůžky nepotřebovala *15* bych trhala .. samozřejmě opatrně *15* *15*
            • polinka

nůžky jsou moc nebezpečný... to bys mohla poškodit božské místo! *15* *15*
            • tea301

*15* *15* áá ... no jo, ale já mám vždy smůlu, takže mužu počítat s tím, že se ten zip zasekne : *15* *15* potom pomužou nůžky *15* *15* *14* *14*
  • besta

kniha

Bohužel jsem již dočetl knihu od David Hermité Michael Jackson 1958-2009..Píšu bohužel,jelikož to bylo skvělé dobrodružství číst tuto knihu a nemohl jsem dočkat až si ji přečtu..Ale včera..Konec :-(...Ale bylo to opravdu skvěle..Jednou si to přečtu znovu ;-)
  • Ahoj.UŽ DLOUHOU DOBU SE NÁM LÍBÍŠ. SKLÁDÁŠ ÚŽASNÉ PÍSNIČKY. A TEN VKUS! NO BOMBA. JSI IDOL NAŠICH SRDCÍ A TOUŽÍME PO TOBĚ!8:)
  • KING OF POP forever

Nebudem tu písať o Michaelových operáciach ani o jeho tzv.láske k chlapcom, chcem skôr napísať čo Michael spravil pre hudobnú scénu ako takú, a na to sa zabúda. No nebyť práje jeho veľa terajších spevákov by nemali lepšiu inšpiráciu, jeho tanečné variácie sú stále super. Je jeden s mála kto predal najviac albumov Thriller (samozrejme dnes už to nie je pravda). Ale ten kto Michaela počúval v roku 1984 keď vydal BAD vie,že za tú dobu práve on spravil pre hudbu veľa. Za to by mu mal byť ten hudobný priemysel vďačný. Samozrejme dnes sú dobrý speváci ale už nikdy nebude nikto KING OF POP, lebo keď sa toto povie všetci vedia kto sa pod týmto slovom skrýva MICHAEL JOSEPH JACKSON. *4*
  • lina25

Michael a Paris

Vždycky se mi strašně líbilo, jak se ho Paris neustále chtěla držet za ruku:)Nezapomenu na větu z dokumentu:
    Paris, chceš se taky proběhnout?
    Ne, chci se tě držet za ruku:)
    Nebo jak rozdával ty autogramy a ona se ho vůbec nechtěla pustit a pořád ho tahala:)

Paris věděla co říká, když o něm prohlásila, že byl ten nejlepší táta jakého si můžete představit
    • Re: Michael a Paris

Prosím dáte mi sem odkaz na ten dokument ???? Děkuji předem *3*
      • lina25

Re: Re: Michael a Paris

Najeď si na videoklipy v profilu Michaela. Najdeš ho tam *3*
    • angie72

Re: Michael a Paris

Jooo, to bylo krásný. Jak říkal !řekni jí, že mě musí pustit, když jí pustím ruku já. Musím taky rozdávat autogramy" *14*
      To bylo nádherný :-)
      • lina25

Re: Re: Michael a Paris

Mě se prostě líbil jak nakupoval:) Já chci tohle, a to a to...=)Ale tyhle šachy jsou větší=)Byl sladkej! Jak když vpustíte dítě do hračkářství=)
        • angie72

Re: Re: Re: Michael a Paris

Ještě se mi líbilo, jak pustil tu holčinu do auta.
          On byl prostě zlatíčko... A kdo ví... Třeba ještě stále je...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Michael a Paris

To jo. On za celou dobu ani nezvýšil hlas. Ale slzy v očí měl dost často. Při té diskuzi o otci´že je bil určitě, jak řešily ten vzhled že se mu smáli a myslím, že i jak se bavily o těch dětech a tom obvinění. Ale byl roztomile rozpačitej když řešily ten jeho skoro sex. zážitek s tou Tatum. Tam byl kouzelnej *14*
        • angie72

Re: Re: Re: Michael a Paris

Přesně *1* A jak se ptal "tohle máme"?
          Jak k němu mohl být někdo tak krutý, vždyť on měl v sobě tak moc lásky...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Michael a Paris

Taky to nechápu že lidi tu jeho dobrotu tak zneužily. Pro ostatná by se rozdal, ale kolik se mu toho vrátilo?
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Michael a Paris

Když jsem se na ten dokument dívala, tak jsem měla stochutí ho obejmout, kdyby to šlo...
              On se tak styděl. Bylo vidět, že se neumí bránit, že by asi neuměl zakřičet. Ten reportér byl tak hnusnej. Já na mou povahu bych se do něj už pustila a on vypadal, že má slzy na krajíčku. Chudák...
  • angie72

MJ

Ahojky všem, zkopírovala jsem vám sem poslední sloku písně Will You Be There.
    Ten kousek na pohřbu překládali a Míša, když to říká, tak pláče. Během toho malej klučina znakovou řečí ukazuje text a na konci Míšu obejme anděl. Je to krásný. Pokud tam není ten klip, tak ho sem potom sám, ale můj ho musí ještě upravit.

I v těch nejtemnějších chvílích
    když jsem úplně zoufalý
    nepřestávej na mě myslet
    Buď mi neustále nablízku
    I v bolesti a strádání
    když budeme na pochybách, frustrováni
    ve víru vášně
    v hněvu, v chvilkách doznání
    v úzkosti a bolesti
    radosti i strasti
    Při slibu lepšího zítra
    nenechám tě nikdy odejit