-
superstar
a teď uplně nádherně zpíwala jedna holka.... -
ahojky
ahoj holčiny!!! tak jak jde život?? můj...grrr....asi tak!!! ve škole nuda a doma první věta JAK BYLO VE ŠKOLE lidi to je k naštvání!! ale nebudu si kazit zbytek dne školou(ikdyž se přece jen musim učit) a budu tu s váma a s majkím!!! nějaké novinky o majkím??? doufám že ten bulvár zase nedělá problémi!!! -
-
Re: ahojky
Ahojík. jo přesně. to je hned jaký máš známky, co ste dělali ve škole, bla bla bla...děsný *16* bulvár Majkymu zatim dává chvilku klidu... -
-
Re: Re: ahojky
to doře protože už tak mi stačí co oněm říkaj děcka ve třídě a ještě bulvár!! tak to bych asi nezvládla už!!! to bych jim tam asi něco pěknýho napsala!!
-
-
-
Blesk
Tak co holky četli jste BLESK? Majkí tam říká co si myslí o rodině. Jo a dneska jsem si zašel do knihovny a knihovnice šla do oddělení pro dospělé a půjčila mi MMONWALK. Zatím jsem na 28 straně,ale je tak knížka úžasná. -
-
Re: Blesk
já čtu taky moonwalk....moc pěkná knížka a sou tam strašně pěkný obrázky *14* -
-
Re: Re: Blesk
Hej kdo napsal moonwalk ..?? -
-
Re: Re: Re: Blesk
MICHAEL JACKSON jí napsal. -
-
Re: Re: Re: Re: Blesk
aha.. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Ahojky Angi
Ahojky děvčátka. Tak jak se máme?? Už máte lístky??? No před vánocemi nás asi zavalejí novými věcmi. -
-
Re: Ahojky Angi
Ahojík, kopíruju ti co jsem tu už psala...
Tak jsem včera volala na Zličín do Cinema City, jestli i tam se bude This is it pouštět a prý ano. Tak jsme s manželem dnes jeli do Metropole Zličín. V 11 jsme tam byli, a když jsem viděla ten dav, tak jsem si říkala, že to bude pecka fronta. Šlo tam dost lidí, ale já celou dobu prosila ty mé Anděly, aby pro mne udělaly to, aby nebyla fronta, abych koupila lístky a mohla jít :-)
Přišli jsme ke kinu a tam nikdo. MLadík mi řekl, že jsem první Po chvilce už byla fronta.
Další znamení jsem dostala, když hrála v Metropoli Michaelova písnička a po chvilce další. Potom jsme šli na kafčo kousek od kina. Vrátila jsem se ke kinu a šla ke čtyřem obrazovkám vedle sebe a v tom se spustil trailer k This is it :-)
Je to úžasný, když člověk komunikuje s nebeskými bytostmi a dostává tak krásná znamení -
-
Re: Re: Ahojky Angi
Toremo, to jsem odpovídala tobě :-)
-
-
Re: Ahojky Angi
já ještě lítky nemám ale zítra si je du koupit :) mohlo by v tom filmu být nějaká scéna s Princem Michaelem...to bych slintala po podlaze... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahojky Angi
já už mám rezervovaný místa takže už mám to kino jistý!§ a co ty?? -
-
Re: Re: Re: Ahojky Angi
já mám jistý že na to půjdu do Cityparku v JIhlavě(páč to u nás v zapadákově nebudou dávat) ...zítra mi máma koupí lístky... já už se tak těším na konec října *1* *1*
-
-
-
-
No nic
No nic tak já se s váma loučím. Půju si ještě chvilku číst a pak nakutě a doufám že se mi pokazí gramofon. *14* *14* *3* Dobrou zlata zase zítra.. *3* -
-
Re: No nic
Dobrooou.. ať se Ti pokazí *15* *14* *15*
-
-
Hezký večer...
Hezký večer přeji všem... -
-
Re: Hezký večer...
Jéé ahoj Angie.. -
Jé ahoj *3* -
Já tobě taky... *5*
-
-
...
Michael má hezký... ehm boty *15* http://img.osobnosti.cz/foto/michae l-jackson/N3670-65e.jpg -
-
Re: ...
tady má taky hezký boty *15* http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-364885 -
-
Re: Re: ...
Prej boty omg *15* *15* Boty hezký no .. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
mno vidiš sama si napsala že jsou hezký *15* a to je podstata mýho příspěvku *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Boty jsou opravdu zaživné téma *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Náhodoou.. jsou fešný *15*
-
-
-
-
-
-
ehm
no vidím to tak že su sté klikárny zralá na psychinu!! už tam vidím nejen pro michala hlasuj ale je to tam dokonce 25!! a to sem nic nepila!! *15* -
gold pants
hele nezdá se vám že v tom traileru k THIS IS IT má Michael ty kalhotky nějak moc nablýskaný ?? *15* *15* -
-
Re: gold pants
Jj už to nejsou prostě gold pants z HIStory tour ... *15*
A příde mi, že mají strasně velkej set *15* by si je mohl vytáhnou až ke krku ... *15* a nebo jde s dobou a chce být jak hopper s rozkrokem až u kolen *15* *15* -
Re: gold pants
může je mít i zahovněný a bude sexy *15* -
-
Re: Re: gold pants
Zahovněný *15* ROFL *15* -
-
Re: Re: Re: gold pants
*15* *15*
-
-
Re: Re: gold pants
výstižné *3* *15* *15*
-
-
-
eg
jsem moc ráda že chcípnul a nikdo mi to nerozmluví *16* -
-
Re: eg
Zas tadyten bezmozek *15* -
-
Re: Re: eg
Ti bezmozkový "lidé" se nějak množí... *15* začínám se cítit utlačovaná *15* -
-
Re: Re: Re: eg
dobře ty!! *15* *15* ikdyž popravdě mě holky říkaj že místo na černo sem měla jít na blond!! *15* asi mau pravdu!! když mám svý dny!! který mám poměrně každej den!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: eg
jo například to s bashitem, že ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: eg
až bude čas tak určitě§! TŘEBA AŽ TU ZAS NIKDO NEBUDE ABYCH SI NEMUSELA KECAT SAMA ZE SEBOU!! *15* -
Tak se na to koukni ... *15* -
hmm.. to bylo a POŘÁD JE *15* sem se ještě neměla čas kouknout na ten dokumend cos mi posílala!! *15*
-
-
-
-
-
táhni pindo!!! *15* *15* *16* -
-
ty p********co nebeská *15* *15* tak proč ho máš ve svým fanklubu když seš ráda že chcípnul? a tady nám píšeš takový sračky *15*
No občas někerý lidi fakt nechápu *1*
Majlk 4ever♥♥♥♥♥ -
jj SEBEVRAHY nesnášíme!! *15*
-
-
Hmm to já bych nebyla ráda kdyby mi chcípnul mozek ... ale každej to asi bere jinak ... -
-
hele jak máš ty ten facebook ? *15* -
-
Zkus se podívat ke kuřeti do komentářů kam jsi psala "haha" a možná mě tam najdeš *15* -
česky *15*
Hledej šmudlo hledej *15*
-
-
-
COŽE?? MAGOR?? *7* *7* *13*
-