Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.inuyasha

koukni

lidičky změnila sem novej design kouknite se www.michaeljackson-site.blog.cz můžete aj napsat jak se vám líbí do komentářich, budu ráda... jak pak se máte a co deláte?
  • mala som ta rada a aj som ta lubila ale po tvojej smrti som trosku zabudla ae este stale ta milujem a nech mas v nebi vela kamosov cmuq
  • nikcajacksonka

Pa

Holky dneska jsem tu mooc dlouho nebyla,ale zitra prijdu!! *15*
  • mischicka

2010

*9* *9* *9* se mi najednou začalo stískat po Majkím *9* *9* *9*
    • mischicka

Re: 2010

no duse dívat na ten koncert (podruhý) a du bulet *9* *9* ale u you are not alone se budu tlemit *15* *15*
      • thesimsa

Re: Re: 2010

Říkala jsem, že se na to nebudu dívat, ale zas na to čumím *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: 2010

*15*
        • mischicka

Re: Re: Re: 2010

jo no *15*
      • luuuca

Re: Re: 2010

*15* *15*
  • Michaelas Poselstvi

Poselstvi Michaela Jacksona pro cely svet

http://www.youtube.com/watc h?v=LZvh1axKsPw

*14* *14* *14*
  • jackson1

baluska 1

Ahojky,jak tu píšeš o té knížce o Michaelovi,to je životopis? Já sem ji ještě nikde neviděla, myslím v prodeji, a je to česky? *1* *3* *14* *14*
    • baluska1

Re: baluska 1

Mno je to něco jako životopis..a je to v čj..A TEĎ NA kissu HRAJOU Black or white...97,7 je stanice
  • tea301

:-*

POLI THESIMSO říkejte mi genius bo jak chcete ... *15*
    http://www.facebook.com/photo.php ?pid=3821488&id=150550347755#!/phot o.php?pid=3878508&id=150550347755&f bid=376636077755

tady se můžete zlaťákama kochat až do aleluja *15* *14* *14*
    • polinka

Re: :-*

já jsem to napsala na blbý místo *15*
      júúúúúúú objevila si doslova zlatý důl *15* héééj já chci taky tvůj FB *15*
      • tea301

Re: Re: :-*

děkuji...já vím *15* ale thesimsa ho zná už dýl a muj fb najdeš mě normálně pod tea301@seznam.cz *4*
        • polinka

Re: Re: Re: :-*

přidej si mě prosím, děkují
          http://mjjgallery.free.fr /history/tour/scream_tdcau_itc/605. jpg úúúú ten zadek *15* to vyoadá, jako kdyby byl naostro *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: :-*

No tak to by bylo zajímavý, kdyby byl naostro ... *15* kdyby se mu rozjel zip, tak .. no bylo by to zajímavý .. *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: :-*

Jooo nebo *15* to by bylo eště zajímavější *15*
            • polinka

*15* no a nebo při tom předklonu *15*
            • thesimsa

No mohly by mu ty gatě spadnou při Smooth Criminal těsně před tím jak se přesunujou doleva "skákáním"
            • polinka

ne on by urči dělal jakože nic a tancoval by dál *15* hold musí umět improvizovat *15*
            • tea301

předevšim by si ho zakril rukama, otočil se zády k publiku a nathal si gatě zase nahoru a odcupital se převlíct *15* ježiš chudáček musel sebou vizit pořád náhradní gatě páč mu mohli při tom pohybování přece kdykoli rupnout ne? *15* *7* *14* *14*
            • polinka

já jsem skromná, mě stačí ten zip *15* to by bylo uch och ach *15* už vidim, jak celý publikum ztichne a pak všichni začnou řvát... a teda, co by asi udělal Michael *15*
            • tea301

zajímavý?...přenádherný *15* ještě by mu mola rupnout guma a spadnou mu celý gatě a pak jůůů *14* *15*
          • tea301

o jé jako dvě jabléčka přímo do ruky *15* *14*
    • thesimsa

Re: :-*

Joj v té skupině jsu, ale eště jsem se do fotek skoro vůbec nedívala .. *15*
      BTW přidej si mě na FB do přátel .. už jsem ti posílala žádost .. *15*
      • tea301

Re: Re: :-*

áá já se na to... uf klid dýchej dýchej všechno bude v pohodě jen když tady někoho ZABIJEŠ...já litám letem světem internetem abych vám obstarala co nejvíc zlaťáků a co...to znám... ááááááá...iiiiááááá.. už aji hekám jak osel kvůli vám klid nádech výdech medituj hlavně se nenech rozčílit nádech a výdech...takže dobře..nucený úsměv zde *4* tak a ted...jj přidám si tě *4* *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: :-*

*15* *15* tak já nemůžu za to, že se tyhle skupiny strašně rychle rozšiřujou .. *15*
          Jo a eště tam byla nějáká skupina která se jmenovala "MJ's Perver Ladies" nebo nějak tak, ale nemůžu to najít *15*
          • tea301

jo vážně? *4* *16* ne dobře jsem v pohodě *15* *15* ale jakoooo *15* *15*
            • thesimsa

*15* *15*
            • polinka

tssss ti dám stařenu *15*
            • tea301

tak to sis dovolila moc *16* *16* *15*
            • thesimsa

Okay jsu dítě .. a vy jste v tom případě stařeny *15*
            • polinka

sim tě nákej měsíc sem a tam *15* hele nejmladší je simsa, takže ona je dítě, my už máme občanku *15*
            • tea301

sem tady z vás tří nejstarší..to je děs *15* takže žádný lumpárny děti ano *15* *15* páč mám za vás tu...tu..odpovědnost *15* *15*
            • polinka

dobrý, proč bych se měla urážet. Tobě je taky 15 ne... Teda já jsem nejdřív myslela, že ti je 14, ale ty seš ještě o měsíc starší než já *15*
            • tea301

jo to vím taky a poli já myslela, že je ti taky tak kolem 15 *4* tak promin ted nechci aby ses urazila tou 15 :)
            • polinka

no hele ty taky víš jak vypadám, tak sme si kvit... *15* a taky vim, jak vapdá simsa *15*
            • tea301

xD bože... ted už víte jak vypadám mnoo to je děs *15* a ty černý vlasy to není má pravá barva *15*
            • polinka

ty jo teo, konečně vim jak vypadáš *15*jsem nevěděla, že máš černý vlasy (doufám, že to neni tajemství *15*
  • mischicka

:D

ježíši co ste tu včera všechno dělali *7* *15* *15* *15*
    • Re: :D

no rozvrh *15* *15* *15*
      • tea301

Re: Re: :D

no tak a co mi zbylo, kdybych to neudělal, tak ted na thesimso zbyla skládka! *15* *16* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: :D

Tsssss *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: :D

netsesuj, páč můžež být jen ráda, ještě se tu mjluvilo o popelnici! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D

*15* *15*
        • Re: Re: Re: :D

vidíš *15* nejvíc na tom vydělala simsa *4* *4* vždyť jinak by s té skládky nemohla ani do koupelny *15*
        • mischicka

*15* *15* ještě že sem tu nebyla *15* *15*
    • tea301

Re: :D

HÁDALI se, protože si NIKKY nechtěla připustit, že ji michael ve vaně nebude chtít a pak když to nebralo konce a popsali sme pár stránek hádkou sem sestavila rozvrh *15* *15*
      • Re: Re: :D

pche *15* *16* že mě nebude chtít ve vaně *15* tak to by ste se divily *15* *15*
        • tea301

no už to vidím ... nikky: ahoj michaele přišla jsem si s tebou poležet ve vaně... MJ: prosím?
          ...nikky: noo tak víš jak néé?
          MJ: HELPPPPPPP *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: :D

*15* *15* jj já to taky vidím jak se vynoříš s těma brýlema a šnorchlem a házíš po michaelovi žhavé pohledy *15* *15* ten se lekne a uteče *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: :D

co? já to ty se hádáš! *15* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D

už zase začínáš *16* *15* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: :D

myslím, že by bral spíš mě takovou malou mořskou pannu u něho ve vaně se šnorchlem roztomilou a ne někoho, kdo mu rozmlátí dvěře, skočí do vany a bude se usmívat jak měsíček na hnoji *15* *15*
  • Takdosťšibnutá

podla mna bol Michael Jackson veľký človek, podľa mňa vďaka nemu sa Zem postavila za nohy... *3*
  • martinkooooooo

MJ

Legend never die

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit