-
,,,,,
Myslim že co se pravvýmu Oliwerovi stalo se asi nedozvíme protože tenhle Oliwer je offline *1* Nejspíš už na nás hodil bobek *1* -
-
Re: ,,,,,
Ne nešel nám proud.A řetízák se s ním neutrhnul spolikal prášky.a jestli vám to přijde vtipný. -
A myslim že žádnej Oliwer ani neni *1* -
Sakra...myslím že máme po žížalkách... -
-
Re: Re: ,,,,,
Vždy´t on odepsal: Ne mě vypdal proud.spolikal spoustu prášků. -
kruci mě to tak bavilo... :D -
-
Re: Re: Re: ,,,,,
jo jo mě to taky bavilo hlavně když už pak vážně nevěděl kudy kam a psal totální nesmysly -
-
Re: Re: Re: Re: ,,,,,
To mě taky:)Ale pěkně jsme ho prohnali *5*
-
-
-
-
On se nás normálně bál, chudáček! -
-
No linuš, asi ho ten tvůj řetízák položil!! *15* *15* *1* -
-
to jo to s tim řetízákem se ti opravdu povedlo *15* -
-
no to teda *15* -
Díky:)
-
-
*15*
-
-
nespíš jo bu bu bu Oliwere *15* *15* *15*
-
-
-
OOOOO
miluju ho navždycky zůstane v mim srdíčku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I MISS YOU MICHAEL -
Doktor
Ak toho doktora neodsúdia, tak by si mal prinajmenšom najať ochranku. -
????
Já se možná zeptám blbě....ale na té fotce Majký snad jen spí né?
http://foto.osobnosti.cz/mi chael-jackson-373501 -
-
Re: ????
Ta fotka vypadá divně.Docela mě teda zaskočila.Myslim že snad jenom spal... -
ale taky kdo by ho fotil??? -
-
Re: Re: ????
Kdokoliv kdo se tam nachomejtnul a věděl že si na tom vydělá...Lidi jsou svině!
-
-
Neviem podla čoho tie fotky vyberajú, ale tento týždeň som tam neaké dala.
Sú pekné, vybrali 5.
Aj dneska som tam neaké dala a krásne sa na nich usmieva. -
-
Neviem či niečo vyberú.
Ludia ich sem dávajú a mali by im vybrať tie veselšie.
Madona ich tam má 1500 a tu nám ich niekedy triedia a pridávajú potroche...
Ale tapety sú velmi pekné, tí čo ich sem dávajú, páčia sa mi. -
Já už jsem psala té/ tomu kdo tu fotku vložil. Protože tohle je fakt depresivní. Ptala jsem se jí, kde jí vzala a zda na ní žije nebo ne
-
-
Je nalíčený stejně, jako byl v sanitě. Já jsem si tu fotku přiblížila. Prozkoumávala jsem jí. V sanitě měl linky namalované, byl nalíčený jemně.
Já nevím, zní to asi divně, ale já i když to je smutný, tak všechny prozkoumávám. I ze sanity. Jsem si z videa dělala fotky, abych viděla, jestli dostal dostatečnou pěči. Jsem pako, já vím, ale já musím mít ve všem jasno.
Chci, aby na té fotce žil, ale ta fotka působí jinak, než když člověk spí. -
-
Máš pravdu, nevypadá jako když spí *9* -
No právě! Je to takový jiný než když spí
-
-
nemůžu říct jestli spí nebo ne.. nevím jak vypadal když spal.. takže to nemohu soudit.. -
-
Opravdu na té fotce vypadá tak nějak, ani se mi to nechce psát, mrtvolně.Ale kdo mohl udělat to že sem dá tak děsně deprimující fotku?????!!!!!!!!!!! *16*
-
-
vypadá to strašidelně... když jsem se na to koukla tak jsem se až lekla... -
Je to... Je to divný. Ale třeba jen spinkal... =) -
Taky se ti při pohledu na ni sevřel žaludek? -
Práve som sa na ňu tiež dívala. -
No já právě nevím. Kdyby pod ním bylo modré, tak už tady šílím.
Možná to je v den...v ložnici... Vypadá divně. Nepůsobí na mě jako spící, ale možná jsem pitomá, třeba chudinka jen odpočíval. -
-
ja taky nevim spi nebo odpociva na vzdy?? -
Mne sa nepáči keď vidím tapety s tým dátumom, alebo fotky a videá z pohrebu. Akosi sa tomu vyhýbam.
Radšej sa tomu vyhýbam.
Skôr si ho prestavujem živého keď sledujem tie pekné videá.
Na niektorých sa aj zasmejem. -
Na mě právě taky nepůsobí že by spal.... Já nevím....
-
-
-
pro Aleksa
Jak to myslíš? Jako, že jsi mi psala? Nebo, jestli mám e-mailovou adresu? -
-
Re: pro Aleksa
Tak se dívám, že se to Tobě a Terindě nedoručilo...:-( Psala jsem na adresu, ze které jsi mi posílala Michaelovu zvětšenou fotku. Víš, jak jsme řešily, kde má hlavu..., musím se tomu smát, tak sorry. *15* Ale měly jsme bizardní teorie... *1* -
-
Re: Re: pro Aleksa
No to jo, hihi. Tak to pošli každé zvlášť, zkus to...
-
-
Re: pro Aleksa
No prostě jsem Ti poslala email..., mrkla si se? -
-
Re: Re: pro Aleksa
No právě, že jo, ale nic tam není...
-
-
-
Hmmmmm-....
Já nechápu jendo proř lidi odsuzujou Majkího že je to nadrženec,jen proto že si sahá do rozkroku.To fak techápu je to jeho slyt.Jako tohle video,nevím kdo so sem dal,ale já fakt slintám.Líbí se mi jak se tam kroutí a prostě všechno.Tady je to video:http://www.youtube.com/watch? v=rRge4m4vW7c
Jako dneska jdu po městě a dvě největší dilini z města si říkali tohle a ještě jsem se dotoho připojila já,ale bránila sem Majkího nenadávala sem mu jako oni,jo a navíc s nima chodím do třídy..jako nebude to přesnĚ,jo a jmenují se Nikola a tereza,ale to neva:
TEREZA:TY VO*E TEN MICHAEL JACKSON JE ALE NADRŽENEJ BUZERN*NT
NIKOLA:JE NO JÁ HO NESNÁŠÍM,SE ANI NEDIVÍM ŽE ŽÁDNÁ ŽENSKÁ S NÍM NEBYLA,KDYŽ MĚL PLASTIKOVOU DRŽKU A POŘÁD SI SAHA MEZI NOHY JAKO TEPLOUŠ PROSTĚ PLASTIK ZRUDA
TEREZA:JO SOUHLASÍM NENÁVIDÍM HO DOBŘE ŽE CHCÍPNUL
JÁ:VÍŠ CO TEREZO DRŽ HUBU,AŽ DOKÁŽEŠ NĚCO JAKO ON TAK PAK MLUV.
TEREZA:DOKÁZALA SEM TOHO VÍC NEŽ JÁ TAK DI DO PRDE*E
JÁ:A CO SI DOKÁZAL NAROZDÍL ODEMĚ?TO MI ŘEKNI CO.NE POČKEJ JÁ VÍM TY AKORÁT DOKÁŽEŠ JEN POMLOUVAT A PŘEBÍRAT HOLKÁM KLUKY,TAK TOS TOHO MOC NEDOKÁZALA,ALE JÁ SI TĚ DO PUSY NEHODLÁM PRÁT ZBOHEM.A PŘÁLA BYCH TI ABYS MĚLA HORŠÍ SMSR NEŽ MAJKÍ.
TEREZA A NIKOLA:AŽ DOKÁŽEŠ NĚCO CO MY TAK SE NÁM VYROVNÁŠ,ALE JINAK SI OPROTI NÁM NIC
JÁ:JO JÁ VÍM MLUVÍŠ O SOBĚ.
Ty jo jako já sem za Majkího musela postavit,jako tyhle dvě jsou největší kravky ze školy a z města nikdo je nemá rád,ale fakt tohle říkaly. -
-
Re: Hmmmmm-....
trhá mi to srdce když někdo o majkým řekne, že je to plastiková zrůda..!! a ještě víc jak někdo řekne "dobře, že chcípnul"...co to je za lidi?...Grrr!! *16* -
-
Re: Re: Hmmmmm-....
ano máš pravdu vím jaké to je taky dyž nekoho sliším o nem neco takového říkat pláču a nejradeji bych vrazdila *9* *9* -
Vela ludí vie o ňom hrozne málo a v tom je ten problém.
Keby som sa riadila len podla toho čo sa o ňom píše v novinách, alebo niekedy aj v televízii, tak by som si tiež nemyslela moc dobrého.
Vela zla narobia média a to si málo ludí uvedomuje.
Viem to aj podla seba, tiež som bola trošku ovplivnená médiami, ktoré dávajú skreslené informácie.
Človek si myslel, že to čo sa povie v médiách musí byť určite pravda.
Síce tým škandálom som neverila, ale niektoré veci nás aj tak ovplivňovali.
Teraz sa na to snažím pozerať trochu inak. -
-
Re: Re: Re: Hmmmmm-....
přesně tak, dávám za jedna *1*
-
-
jo to me taky vzdycky nas**e..jak nekdo o nem takhle mluvi tak mam fakt chut zabijet..mno..nebo aspon mu jednu vlepit..
-
-
Re: Hmmmmm-....
Jo přdem sorry za chyby. -
-
a nemyslíš, že tě třeba chtěli jenom vytočit?.. jo a mimochodem doufat, že tvoje kámoška zemře horší smrtí než Michael je trochu hnusný.. ale to je tvoje věc.. -
-
Re: Re: Re: Hmmmmm-....
já vím to sem přehnala,ale byla sem tak vytočená že už my bylo ke konci jedno co říkám,ale oni chtěj nasrat všechny,ale máš pravda trochu s tou smrtí sem to přehnala.Jestli ti to vadí tak se omlouvám. -
-
Re: Re: Re: Re: Hmmmmm-....
mě to nevadí:)).. jenom myslím že to bylo hnusný:)
-
-
-
-
-
Zase musím běžet
Moc mě to mrzí , ale musím zase běžet. Tak zase chvíli zítra. Mějte se krásně a opatrujte se. -
zatím.....
tak lidičky já už půjdu.....tak se zatííííím mějte krásně *4* ahojky....... -
Ahooooooooooj
Ahoj. dneska jsem se vrátila z dovči, ale stejně jsem pořád myslela na Majkího *9* no koukám že ste se holky pěkně rozjeli přes 14000 přispěvků *1* no co se tady řešilo ten tejden? *7* -
-
Re: Ahooooooooooj
ahojky, dofám že sis to užila?,hodně se toho řešilo *15* -
-
Re: Re: Ahooooooooooj
no až na to že sem 2 dny byla nemocná tak v poho *1* jo hodně dík za odpověd *1* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Ahooooooooooj
neni zač...... *15*
-
-
-
-
Blesk
terindo321 souhlasím s tebou.A nebo jak psali o tom Macaulay Culkin.Pochybuju že je to jeho táta.Vždyť tu Blanket není podobný.Nemá jeho oči,noc,pusu nic.Blanket je celý Majkí a né ten Macaulay Culkin.Není mu Blanket ani zprva podobný.Tovíte Blesk potřebuje velikou slávu,nemá tolik lidí co ho čtou.
Jo prosimvás nevíte někdo e-mail do blesku.Moc ráda bych jim něco napsala.
http://foto.osobnosti.c z/michael-jackson-379992
Tohle jako mazec fotka. *1* -
-
Re: Blesk
Práve som tú fotku sem tiež napísala. -
-
Re: Re: Blesk
Aha tak to promiň.Já myslela že je to jiná.Fakt promiň lask -
-
Re: Re: Re: Blesk
Prečo sa ospravedlňuješ.
To nič, ja len že sme mali ten istý nápad. *4*
-
-
-
Re: Blesk
Nééé víš co.... oni nemají co psát, tak michael je jednoduchá kořist, když je po smrti.... já už se těmhle článkům jenom směju... to nemá cenu řešit... oni s tím nepřestanou... pořád budou psát o potencionálních dětech a jejich otcích a matkách... na to si prostě musíme zvyknout... -
-
To svedčí o ich inteligencii.
Budú si musieť vymyslieť niečo lepšie.
Ak napíšu niečo normálne a pekné o Michaelovi, to by bol zázrak.
Ale zázraky vedel robiť iba Michael.
A preto ho máme tak radi, bol sám sebou a bol dobrý k luďom bez ohladu na ich vek, rasu, pôvod... -
-
No právě... vyhlásila bych to za státní svátek, kdyby o něm někdy napsali něco hezkýho a hlavně PRAVDIVÝHO... ale to jsi napsala mooc hezky... ano máme ho rádi, protože on měl rád všechny lidi, bez žádných výjimek... v tom byl výjimečný... a za to ho moooc milujeme... -
-
Re: Re: Re: Re: Blesk
Áno nerobil medzi luďmi rozdiely, či boli chudobný, alebo bohatý.
Rozlišoval len ludí dobrých a zlých. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blesk
Ale to urobili hlavne chamtivý rodičia detí.
V tom prvom prípade to bol zadĺžený Chandlerov otec so svojím hnusným právnikom, vraj syna zmanipuloval a nadrogovali ho aby mohol falošne vypovedať.
A v tom druhom prípade to bola hlavne matka, ktorá si Michaelovom ranči aj s deťmi užívala, utrácala jeho peniaze, asi im to zachutilo, chceli viac, tak sa Michaelovi takto odvďačili.
Asi deti boli po nej a ovplivnila ich.
Už aj v minulosti sa chcela obohatiť tým, že niekoho žalovala. -
No vidíš a přece mu dva malí sviňáci ublížili, jak nejvíc dokázali... za to bych je pověsila za palce do průvanu.... to co mu udělali, to by si nezasloužil nikdo, ani ta největší svině ne, natož pak michael... *9* *8* *8* *8* *16* -
To hej, lebo v detstve mu to nebolo dopriate hrať sa s nimi a asi aj preto, že malé deti mu neublížia a sú nevinné. -
No právě... v tomhle byl skvělej... ale jemu to hrozně slušelo s dětma... úplně se rozzářil... byl sladounkej... *3*
-
-
-
-
Jo a četly jste nedělní aha nebo blesk už nevím.Psali tam o Absolonový jak má teď plastiku nosu.A ona říkala že má snad všechny komplikace a že se bojí,aby taky nemusela nosit roušku jako Jackson,že se jí ten noc bude rozpadat.A v závorce je napsáno že se směj.To mě jako naštvalo.Majkímu se nikdy nos nerozpadal.To jsou kecy.Jako to byli Leav with Michael jackson,nebo jak se to píše.Ke konci říkal že žádnou jinou plastiku krom nosu a důlku nemá.Nos má kvůli tomu že se mu i líp dýchá a vyspívá vysoké tony. -
-
Čo to píšu za hovadiny.
On nosil rúšku kôli slnku a nie kôli nosu. -
-
On vlastně psal v Moonwalku, že jí začal nosit, když mu vytrhli zub moudrosti, aby nedostal nějaký bacil, a pak že jí začal nosit, protože ho to bavilo... že rouška byla prý skvělý způsob, jak se schovat před světem.... -
-
Nééé v pohodičce... já jenom, že tohle psal v tom moonwalku... -
Dobre.
Ja som nemyslela vás, ale tie články, že sa Absolonová bojí že bude nosiť rúšku kôli operovanému nosu.
Kedysi sme si tu písali, že to možno nosil kôli tomu slnku, keď nemal dáždnik.
Ale to bola len taká domienka.
-
-
-
jooo to jsem taky četla... jestli tohle fakt řekla, tak si na ní někde v praze počkám a ten nos jí urvu... -
-
Heh s tím nosem to je fakt super.Se u PC válím smíchy.Hele jestli ti ten nos nepůjde uravt tak ti ještě pomůžu.Jako urážet Majkího že se mu rozpadá nos,a že ještě kvůli tomu musel nosit roušku.On jí nosil kvůli bacilům a tak.A Absolonová je kr***.Kéž by jí ten nos upadl.Jako že by vypadala jako Jackson.Ta u mě skončila holčička.
-
-
-
Máš pravdu... -
-
Děkuji... *3*
-
-
-