-
ááá
vím že to tu nemá co dělat!! ale ÁÁÁ já se zabYju budu ještě chvíli psát tu jednoslabičnou kravinu a zaBYju se už nemám zásobu žádných slov!§ help me PROSÍM! tot sem zatím napsala ale jak dál nevím!!
Žil byl ve vsi pán a měl moc rád psi. Tak moc chtěl psa až ho šloh! Pán dal mu kost.Pes jen čmuch a leh pod stůl. Pán chyt rapl. Kop do psa a pes vít až to uslyšet ras muž. *7* *7* -
-
Re: ááá
noo blbě už tam mám chybu tam nesmí být to uslyšet vidite to!! díky!§ *15* -
-
Re: Re: ááá
dobrý už sem to trochu vylepšila!!
Žil byl ve vsi pán a měl moc rád psi. Tak moc chtěl psa až ho šloh! Pán dal mu kost.Pes jen čmuch a leh pod stůl. Pán chyt rapl. Kop do psa a pes vít. Pán říct:,,Slyš pes! Ty buď jíst či já tě moc moc zbít!!“
kdybyste věděli něco tak pisněte budud vděčná!! *4*
-
-
-
chjooo
lidíí mě snad každej ignoruje bo co??!!!no tak niiiiiičččč,něco novýho okolo majkíího? *14* *15* -
rozkrok..
tak co je s tim rozkrokem?? *15* tak já začnu jo?!no tak:noo je to uplněě božííí když se tam chytne ohh a jeho zlatý kalhoty!MILUJU!pokračujte *15* *14* -
-
Re: rozkrok..
no taky proto byl považován za SEXSYMBOL byl úžasnej a sexy -
-
Re: Re: rozkrok..
nj to je pRAVDÁÁÁ!!!a co dál:něco písněte o tom rozkroku *15*
-
-
-
---
nazdarek, je tu nekdo? *3* *15* -
-
Re: ---
já jsem duch že jo *15* *15* *15* *15* *15* já jsem tu od devíti. akorát sem tam někdy skočím na nějakou ránku =) *15* *15* -
Re: ---
No jasně...že tu někdo je...ty a já..všici šli obědval..mno mrom Thesimsi a Zanesky..ty jsou tu údajně pořád..teda když nespí....né holky nic proti vám SRANDÁÁÁÁÁÁÁÁ *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ---
Sourry..Krom..jo a Sourry ení chyba odedneška takhle písám Sorry...né vlastně Sourry... *15* -
-
Re: Re: Re: ---
Máš vzkazy .. dva .. ten poslední platí *15* *15*
-
-
-
-
video
Kouknete se na tuto video:http://tn.nova.cz/bin/search_ adv_media_desc.php?media_id=563580 *1* *15* -
-
Re: video
Máš facebook?? *15* -
-
Re: Re: video
n
-
-
-
Dlouho...
Zdravim všechny jéé já sem tady hoodně dlouho nebyla... *15* No jak tak koukam tak se v tech úrezdivkach uz moc nevyznate=D=D -
-
Re: Dlouho...
Ahoj. Ty nejseš v ústavu? Jak to? *15* -
-
Re: Re: Dlouho...
já též ne :D -
-
Re: Re: Re: Dlouho...
tssssssss... se všichni ulejváte... *15* no já vlastně taky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Dlouho...
já taky *15*
-
-
-
-
-
Tohle vám zlepší náladu
Holky já vím že už to je tady asi po stý ale tohle je taková malá ochutnávka na zlepšení nálady.
no vždycky když budete smutný pusťte se tohle: http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs *14* *14* *14* *14* -
fb
jsem si ted dělala test na facebook jak dobře znáš Michaela Jacksona a vyšlo mi:Tak ty si fakt znalec ! Určitě patříš k nám, co si myslíme že MJ byl,je a bude prostě NEJLEPŠÍ !!! ale jako takový primitivnosti tam byli jako jak se jmenuje jeho dcera atd. jo a ještě tam měli chybu měli tak jakou nemocí trpěl v dětstí (vitiligo) ale on jí netrpěl v dětství, ale až někdy když mu bylo 20... takže... *15* -
:-/
Ahoj všem, doufám, že máte lepší neděli než já. *8*
Stále poslouchám písničku This is it. Ono to docela pomáhá.
Dnes jsem si objednala DVD TII, tak jsu zvědavá, kdypak to dorazí. Aspoň nějakou radost dneska jsem si udělala. Jinak je tento víkend na pytel. -
-
Re: :-/
ahojky...hlae a bude ta tom DVD bonus těch tří hodin navíc? *7* *3* tjo..ale štve mě, že je to k prodeji až od 20.ledna..sem to chtěla od Ježíška *1* *3* -
-
Re: Re: :-/
tam je bonus 3 hodin? Tý brďo, jestli jo, tak se od toho nehnu.
taky mě štve, že je to až od ledna, ale už jsem domluvená, že to bude jako dodatečně k Vánocům. nic víc pod stromeček nechci, stačí Michael. *4*
-
-
-
hra
http://www.dressupgirl.net/dressup/ 1502/Michael-Jackson-Moonwalk.html -
-
Re: hra
Super hra..
1 kolo: Smooth criminal
2.kolo nwm
3.Bad
4.Scream