-
Blesk
terindo321 souhlasím s tebou.A nebo jak psali o tom Macaulay Culkin.Pochybuju že je to jeho táta.Vždyť tu Blanket není podobný.Nemá jeho oči,noc,pusu nic.Blanket je celý Majkí a né ten Macaulay Culkin.Není mu Blanket ani zprva podobný.Tovíte Blesk potřebuje velikou slávu,nemá tolik lidí co ho čtou.
Jo prosimvás nevíte někdo e-mail do blesku.Moc ráda bych jim něco napsala.
http://foto.osobnosti.c z/michael-jackson-379992
Tohle jako mazec fotka. *1* -
-
Re: Blesk
Práve som tú fotku sem tiež napísala. -
-
Re: Re: Blesk
Aha tak to promiň.Já myslela že je to jiná.Fakt promiň lask -
-
Re: Re: Re: Blesk
Prečo sa ospravedlňuješ.
To nič, ja len že sme mali ten istý nápad. *4*
-
-
-
Re: Blesk
Nééé víš co.... oni nemají co psát, tak michael je jednoduchá kořist, když je po smrti.... já už se těmhle článkům jenom směju... to nemá cenu řešit... oni s tím nepřestanou... pořád budou psát o potencionálních dětech a jejich otcích a matkách... na to si prostě musíme zvyknout... -
-
To svedčí o ich inteligencii.
Budú si musieť vymyslieť niečo lepšie.
Ak napíšu niečo normálne a pekné o Michaelovi, to by bol zázrak.
Ale zázraky vedel robiť iba Michael.
A preto ho máme tak radi, bol sám sebou a bol dobrý k luďom bez ohladu na ich vek, rasu, pôvod... -
-
No právě... vyhlásila bych to za státní svátek, kdyby o něm někdy napsali něco hezkýho a hlavně PRAVDIVÝHO... ale to jsi napsala mooc hezky... ano máme ho rádi, protože on měl rád všechny lidi, bez žádných výjimek... v tom byl výjimečný... a za to ho moooc milujeme... -
-
Re: Re: Re: Re: Blesk
Áno nerobil medzi luďmi rozdiely, či boli chudobný, alebo bohatý.
Rozlišoval len ludí dobrých a zlých. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blesk
Ale to urobili hlavne chamtivý rodičia detí.
V tom prvom prípade to bol zadĺžený Chandlerov otec so svojím hnusným právnikom, vraj syna zmanipuloval a nadrogovali ho aby mohol falošne vypovedať.
A v tom druhom prípade to bola hlavne matka, ktorá si Michaelovom ranči aj s deťmi užívala, utrácala jeho peniaze, asi im to zachutilo, chceli viac, tak sa Michaelovi takto odvďačili.
Asi deti boli po nej a ovplivnila ich.
Už aj v minulosti sa chcela obohatiť tým, že niekoho žalovala. -
No vidíš a přece mu dva malí sviňáci ublížili, jak nejvíc dokázali... za to bych je pověsila za palce do průvanu.... to co mu udělali, to by si nezasloužil nikdo, ani ta největší svině ne, natož pak michael... *9* *8* *8* *8* *16* -
To hej, lebo v detstve mu to nebolo dopriate hrať sa s nimi a asi aj preto, že malé deti mu neublížia a sú nevinné. -
No právě... v tomhle byl skvělej... ale jemu to hrozně slušelo s dětma... úplně se rozzářil... byl sladounkej... *3*
-
-
-
-
Jo a četly jste nedělní aha nebo blesk už nevím.Psali tam o Absolonový jak má teď plastiku nosu.A ona říkala že má snad všechny komplikace a že se bojí,aby taky nemusela nosit roušku jako Jackson,že se jí ten noc bude rozpadat.A v závorce je napsáno že se směj.To mě jako naštvalo.Majkímu se nikdy nos nerozpadal.To jsou kecy.Jako to byli Leav with Michael jackson,nebo jak se to píše.Ke konci říkal že žádnou jinou plastiku krom nosu a důlku nemá.Nos má kvůli tomu že se mu i líp dýchá a vyspívá vysoké tony. -
-
Čo to píšu za hovadiny.
On nosil rúšku kôli slnku a nie kôli nosu. -
-
On vlastně psal v Moonwalku, že jí začal nosit, když mu vytrhli zub moudrosti, aby nedostal nějaký bacil, a pak že jí začal nosit, protože ho to bavilo... že rouška byla prý skvělý způsob, jak se schovat před světem.... -
-
Nééé v pohodičce... já jenom, že tohle psal v tom moonwalku... -
Dobre.
Ja som nemyslela vás, ale tie články, že sa Absolonová bojí že bude nosiť rúšku kôli operovanému nosu.
Kedysi sme si tu písali, že to možno nosil kôli tomu slnku, keď nemal dáždnik.
Ale to bola len taká domienka.
-
-
-
jooo to jsem taky četla... jestli tohle fakt řekla, tak si na ní někde v praze počkám a ten nos jí urvu... -
-
Heh s tím nosem to je fakt super.Se u PC válím smíchy.Hele jestli ti ten nos nepůjde uravt tak ti ještě pomůžu.Jako urážet Majkího že se mu rozpadá nos,a že ještě kvůli tomu musel nosit roušku.On jí nosil kvůli bacilům a tak.A Absolonová je kr***.Kéž by jí ten nos upadl.Jako že by vypadala jako Jackson.Ta u mě skončila holčička.
-
-
-
Máš pravdu... -
-
Děkuji... *3*
-
-
-
-
mp3
Holky, prosím vás, nevíte kde bych mohla stáhnout z netu písničku You are my life? nikde to nemůžu najít :((( -
-
Re: mp3
http://www.mp3-kestazeni-zdarma.cz/ d-29013-michael-jackson-you-are-my- life.html tady by to mělo jít taky -
Re: mp3
stahuj.cz *5* -
-
Re: Re: mp3
děkuji ti moc *4*
-
-
-
:-(
Páni ten bulvár si nedá pokoj! Děti Michaela jacksona se zhroutili na pohřbu při pohledu na otcovu rakev!! tak to je moc!! už by toho mohl ten bulvár nechat jako to je jasný že asi nebudou skákat radostí na pohřbu svého táty ale oni ne! oni z toho musí udělat divadýlko pro celý svět!!! chudáci děti!! být tet v jejich kůži....!!! *9* *9* -
face book
lidi máte facebook??bych si vás ráda přidala :) -
-
Re: face book
Kdo je Kristýna Čmielová a kdo Michaela Skalská prosíím:D:D -
-
Re: Re: face book
Kristýna jsem já...uchyl co je wždy wítaný.. -
já sem Michaela Skalská
-
-
Jméno mám v profilu.. až na to Jackson *15* .. tak hledej šmudloo *15* -
-
Můžu si te taky pridat? *7* -
-
Re: Re: Re: face book
Mě??.. no jasně.. úchylové jsou vždycky vítáni *15* -
-
Re: Re: Re: Re: face book
Díky *15*
Uchyl? tsss *15* spis super uchyl :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: face book
Jooooo *15* *15* *15*
-
-
-
já sem Michaela Skalská -
-
Re: Re: Re: Re: face book
nalo mi to dwě Michaely...jakou máš prosím barwu wlasů..??xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: face book
blond
-
-
-
-
nebude tě wadit když si tě taky přidám.. *7* -
-
nn vůbec
-
-
-
mám hledej Kristýna Čmielová... budu čekat až si mě přidáš... *3*
-
-
ahoj
udělala jsem chybu!mam i meil. *15* -
-
Re: ahoj
Ne napsala jsto dobře. *15* *15* -
-
Re: Re: ahoj
co basnička? *7* *3* -
-
Re: Re: Re: ahoj
No teď mě nic nenapadá. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
budem řešit nějake tema? *7* *4* -
Re: Re: Re: Re: ahoj
Hmm.to je blbý. *9*
-
-
-
Re: Re: ahoj
aha *15*
-
-
-
pro všechny
hele ja se vam omlouvmam kazdy ho miluje svým způsobem. už to řešit nebudem. -
-
Re: pro všechny
Zaleees *5* -
-
Re: Re: pro všechny
ZaleeeZ *15* .. chybička *15*
-
-
Re: pro všechny
najednou!! -
-
Re: Re: pro všechny
bylo na čase -
-
Re: Re: Re: pro všechny
ani nebylo na čase! nejdříve nás tu sjede a pak se omlouvá!!! *16*
-
-
-
-
pá
jdu se dívat na kriminálku a pak učit tak čusík:smrade,prcku,ptde,bad chicken a sperma!! *15* -
-
Re: pá
Bye syfilisi *15* přijď eště *15* -
-
Re: Re: pá
Tak zatím syfyle... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pá
Sbohem syfilisi!!!! *1* *3*
-
-
-
Re: pá
noooo ti dám ptde..!!!!já sem prd!!!chápeš?? prd!! *15* *15*
-
-
ja singuju
já si vrazim pecky do uší a budu naslouchat mj -
?
Ahoj jak je?Dneska Jsem si koupila new tričko s Rihannou!Na mně vypadá skvěle! -
-
Re: ?
ty píííííííííííčo jedna co seš zač že tu za mne píšeš takový píčoviny???????? zmrde táhni!!! -
Re: ?
Ale tady je řeč o MJ!Ne o Rihanně! -
-
Re: Re: ?
to mluví ta pravá co tady píše že se ji na osobnosti dostala kamrádka že zná její heslo příště si vymysli lepší výmluvu ano??? na takové lidi tady nejsem fakt zvědaví a jeslti si míníš z nás dělat prdel a dělat tady ze sebe debila a zároven dělat debily z nás že nevíš jak se mění heslo jo takovou výmluvu jakou jsi tu napsala ty už zná dítě ve školce tak se laskavě nad sebou zamysli a nechod na stránky kde se píše o Majkím tady se nechodí dělat debily z nás my se tady bavíme o Majkím jak ho máme rádi své problémy si řeš mimo tuto místnost -
Re: Re: ?
No a??? -
-
Re: Re: Re: ?
Nemusíš mně urážet! -
-
Re: Re: Re: Re: ?
já tě neurážím, já nevím kdo co za mne píše,a docela mě to vadí!!!! BOŽE!!!!!
-
-
-
-
-
Páá
Dobrooou ♥
Kásné sny ♥
Páá Michael ♥ -
-
Re: Páá
ahoj,jdu,nechce se mi,ale musím,nééééé pa Dobrou Majklovi,haha pa :)))))))) *14*
-