-
cawes
cauky promn majki ze tady ted nejsem ale mam toho hodne samo.. ses na prvnim miste... miluju te mocinky mocv *14* *14* mejjte se tobajece mizim ale urco zase nekdy pridu dyztak mi pisnete na icko a pokecame o majkim ok. 443507806 *4* cawiky -
plínky xD
s kým jsme se to hádaly o tý fotce s ,,plínkama"?? *15* *15*
nevím, ale každopádně ti musím dát za pravdu *15* protože na téhle fotce, to vidím už i já *15*
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/commercials/005.jpg -
-
Re: plínky xD
Se mnou ses hádala *15*
aspoň, že nejsem jediná, kdo vidí "plínky" *15* -
-
Re: Re: plínky xD
*15* *15* vidíš, takže se ti to nezdálo *15* *15* *15*
-
-
Re: plínky xD
plínky trošku přehnané slovo jako trochu to tak vypadá ale zas to slovo je jak pro miminka a nn pro našeho velkeho BOHA *4* *14*
-
-
majkiiiii
preco ma tak malo fanusikov :( si zasluzi aspon 5,000 -
pp :(
tak ja zase valim mozna zase prijdu uvidim *4* -
-
Re: pp :(
tak jo papa *3* *4*
-
-
?
je tu nekdo ? *7* *4* -
-
Re: ?
ahojky já tu už konečně sem *3* *15* *15* *15*
-
-
sissi
To já se raději dívám na THIS IS IT než na takové smutné záběry já bych u toho mula brečet -
-
Re: sissi
Did já už sem na pokraji slz.. poslouchám písničky z pohřbu.. *9* -
-
Re: Re: sissi
Ale docela by mě zajímalo jaký bude film gone too soon, který připravují už se těším až příde do kin. *4*
-
-
-
:)
tak se dívám,že Majkí doufám už brzy předběhne Selenu *14* proti Seleně nic nemám,ale Majkí je prostě lepší *14* mohl by ještě předběhnout Biebra a Cyrusku a bylo by to best *14* *14* *15* *15*
(omlouvám se těm,kdo mají Justina Miley rádi,ale já je teda moc nemusim) -
-
Re: :)
ma ji tu vubec nekdo rad? *7* *15* jako ja nwm ale ja ji nesnasim stejne jako biebra !!Majkíí je predbehne !!! *15* -
-
Re: Re: :)
Já si osobně myslím že jí tady určitě někdo rád má i biebrovce.Nechápu proč ale brat jim to nebudu *1* -
-
Re: Re: Re: :)
to ja taky nn treba oni zase vrti hlavou nad nama *15* a to je potom jeste vic nechapu *15* *15*
-
-
-
*Justina A Miley -
-
Re: Re: :)
Mohl by je předběhnout. *15* Ale to by sem taky někdo musel chodit...
-
-
-
:)
tak co je tu někdo?? *4* *4* -
-
jasne *3*
-
-
Bezva
ahoj holky..tak mám Michael Jackson Live na DVD..natočila mi to mamky kolegině..:) a teď dělám video..tak já sem pak hodim link..ae nevím estli se vám bude líbit -
...
http://www.jacksonaction.com/Earlie r_tours/slides/87975jk.htm jeho znamy lechtivy pohled *14* *1*