-
♥
http://www.youtube.com/watch?v=Nb2D xb89NwI uz jsem to tu dlouho nedavala *15* *15* skoda ze tu neni Terka *15* *15* porad je tam tak SEXY *14* -
-
Re: ♥
Ten začátek je dobře udělanej z "Bad" *15* Jako když to řiká on *15* Ale mohli to udělat se slovem " sexy" *15* -
-
Re: Re: ♥
jj *15* slovo sexy rika uz jeho telo *14* *1*
-
-
-
Kalendář
Čau holky *15* Jsem konečnš viděla kalendář MJ na příští rok *15* Je uplně užasnej *14* *14*
A slyšeli jste o tom,že Michaela jednou obvinili ze satanismu?Prý když si pustíte písen Beat it pozpátku tak tam jde slyšet:I do bealive it was satan who was inside me(Věřím,že to byl satan,který ve mně vězel).Takové texty jdou prý slyšet i v jiných písní.Ale to je pěkná blbost,protože on nemohl při psaní vědět jak to bude znít pozpátku.Taky kecy. *16* MJ je a vždy bude naše zlatíčko. *14* -
-
Re: Kalendář
já jsem taky viděla jeden kalendář a byl strašnej... Michael tam byl tak divně vyřízlej a měl uřízlý vlasy... *15* Ještě že jenom vlasy *15* *15*
Ježiš to je pěkná pitomost pouštět všechny písničky pozpátku... Takhle nějakej believer pustil pozpátku This Is It, vymyslel si k tomu slova tak, aby se to hodilo jemu a bum bác Michael nám dal znamení že žije... Prostě úplný bláboly... -
-
Re: Re: Kalendář
*15* *15* beztak že to dělaj hluchý "ainštaini" kteří neumí ani slo anglicky ikdyž sou američani... *15* Počkat řekli to vůbec ámeričáci? *7* -
-
Re: Re: Re: Kalendář
JO napsali to ameročani a v knížce to ještě napsal nějakej Fox.Beztak tomu nikdo něvěří.
-
-
-
twl tos to je jakasi blbost!! *15* clovek s tou nejvetsi laskou v srdci kterou si neumime ani predstavit a bude psat o satanovi?! hmmmm.... tos pekny kec no!!! *15* *15* -
*15* *15* to sou naivní kreténi tam venku co *7* *15* Jsně MJ psal o satanovi no... to chcu vidět *15*
-
-
pusinka : *
kdosi jednou řekl, že rybí filé a MJ ... mnooo tak vymysli něco, co by se na něj dalo dát jiného místo toho, neco co by bylo poživatelné a s MJ vypadalo dobřéé :* *14* *15* *15* *14* -
-
Re: pusinka : *
Čokoláda ! *15* *14* -
-
Re: Re: pusinka : *
*14* *14* *14* plná vana a brčkem *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: pusinka : *
Kterým ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pusinka : *
to tě chladí?? *15* *15* mě by to s*alo *15* *15* ale vedro je při toém *15* -
Re: Re: Re: Re: pusinka : *
obyčejným brčkem na kofolu :D:D mňamky... *15* *15* ale bacha, aby sme nenasáli i něco jinýho *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pusinka : *
pozdě *15* ale uřž jsem zase tu *15* já řikala že si vybrala nevhodnou dobu *15*
ano rušilo mě to!!! *15* -
Nic nepůjčuj ! *15* důležitá diskuze *15* -
já už taky *15* ale máma mě furt chladí tím že chce pučit notas *15* *15* *15* -
Přesně ! *15* to není úchylné ! *15* -
to není uchylnost porovnávat velikost oné věci s velikostí otvorem brčka a nasátim čokolády do toho... může to vypadat jako uchylnost ale NENÍ! *14* *14* *15* *15* -
*15* *15* nebo *15*
No my už jsme se narozdíl od tebe rozvášnily víš *15* *15* -
vůbec nejste úchylné... *15* *15* *15* -
nebo lechtat při té velikosti k přirovnání velikosti otvoru brčka *15* *15* *15* -
Ahá *15* .. to by ho mohlo bolet *15* -
ehm... *15* *15* ... no něco co by se do toho brčka rozhodně nevešlo :D *15* *15* *15* -
Čeho například ? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Má skvělej rozpadlej nos a ty kluci se mu líbí líbyt budou a nic to nezpraví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bože néééé
Taky sem tomu nemohla uvěřit...Byl to prostě skvělej zpěvák..legenda, myslím že ho znali všichni.. *9* *9* ale taky myslím, že se na něj jen tak nezapomene, bude tady pořád.. *4* Teda doufám *9* *9* -
Michael Jackson
...............................
Mi chael Jackson
§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§ -
STOP!
Hej lidičky, co furt blbnete? *4* Přestaňte se dohadovat, sekýrovat, skusme se sjednotit a už sem nepsat žádné nesmysly, ale jen pochvaly pro Michaela, to by si přál aby se na něj vzpomínalo v dobrém. Prosím už přestaňte s těmi hádkami. *9* Vždyť je to škoda, když se takhle dohadujeme. Každý má na Michaela vlastní názor, ale proč sem vždycky někdo přijde a napíše sem něco co si přečetl třeba v Blesku a hned se rozjede řetězec hádky. Vždyť stačí tak málo: psát o Michaelovi jen věci, které potěší. Zamysleme se. *3* *4* *4* -
-
Re: STOP!
My se nehádáme, my diskutujeme.
My se máááme vááádi, my sme kamavááádi - už mi hrabe *15* -
-
Re: Re: STOP!
Hlavně jsme jeho fanoušci a to nás spojuje. Jsem tak ráda že si mám o něm s kým poklábosit. Díky všem -
-
Re: Re: Re: STOP!
to je fakt já jsem taky pro
-
-
-
Re: STOP!
No já jsem pro:)
-
-
...
angie72
Já bych potřebovala to prostěradlo sundat. Jen tak bychom viděli. On byl sice štíhlej, ale ne malej
Lexa:
To by chtělo nějakého machra. Možná by se dala délka těla změřit. No ne možná, ale určitě. Sakra, mám švagra na kriminálce. Ale ten mě s tím pošle do...někam.
terinda321
tak já to nechápu!! mohli by nám to sundat!!
Lexa:
Napíšeme FBI, že chceme celý záznam a ze všeho, včetně detailní zprávy, jak pokračuje vyšetřování. S veškerou záznamovou dokumentací. Máme na to právo. My, fanoušci, jsme jeho rodina. -
....
sice to byl dobrej zpevak ale jinak nevim proc to tak hrotite.. ale jako dojima me to jak je tady napsany velkym NIKDY NEZAPOMENEME. jako to je docela smesny vzdyt za rok si na nej nikdo ani nevzpomene. to bylo zkrz ty jeho zasrany plastiky!!! ale nic delejte si co chcete....... *4* *4* *1* *1* *1* -
-
Re: ....
Pokud myslíš,že jeho fanoušci na něj za rok zapomenou,pleteš se.On bude v našich srdcích navždy. -
-
Re: Re: ....
Možná ty jo...ale my na něj fakt nikdy nezapomeneme...takže vypadni!
-
-
Hele co se do nás navážíš!!! Jestli ty za rok truchlit nebudeš, tak mi jo a na tom nic nezmění ani ty tvoje blbý kecy, jasný!! Takže jestli taky nejsi jako jeho fanda, tak táhni, protože tady nemáš v tom případě co dělat. Uklidni svý hormony, a běž okounět jinak, tady na tebe nejsme zvědavý!!!! -
Hele, tvoje věta, ale nic dělejte si co chcete, mě docela zarazila. To jsme jakoměli čekat na tvé svolení?
A co sem vůbec lezeš? Když nejsi fanoušek, tak padej, nebo tě mám vykopat???
A za rok? Že si nevzpomenu? Je to můj nej zpěvák, takže máš smůlu... V srdci a namysli ho budu mít pořád. -
-
Re: Re: ....
Taky nechápu obsah té věty. Borec promluvil: Ale nic, dělejte si co chcete. Klidně si nad ním truchlete. Máte moje svolení, do pondělka vám to pošlu písemně. Ámen. Prostě hňup *9*
-
-
-
spravedlnost
Já doufám, že si spravedlnost najde, všechny ty bídný psi, kteří ho štvali až do padnutí.