- 

dalsi Michaelovo prvenstviJinak mám dobrou zprávu, největší fan page na Facebooku má Michael Jackson *4* už víc než 10 milionů fanoušků.. (druhý Barack Obama má něco přes 6 milionů)
- 

kral ??? cohoteraz som pozerala video o majklovi a reporter si z neho robil srandu ze nie je len kral popu ale aj kral plastik. tak ale za to majkl sa vie riadne nastvat a kto by sa nenastval *16*
- 
                - 

Re: kral ??? cohoať si klidně říkají co chtějí.. mi víme jak to s Michaelem je.. nebo aspoň nevěříme těm stupidním kecům.. Michael je KING OF OUR HEARTS.. a to nám nikdo nezmění:)
- 

Re: kral ??? cohoTi reporteri jsou fakt svine! *16*
 Chudak Michael *9*

- 

- 

Chci vědět všechnoAhoj lidi byla jsem 14 dní na táboře a neměla sem tu možnost si přečíst,jestli o Michaelovi něco psali v novinách,a tak vás prosím kdybyste mi někdo napsal na e-mail co se tu zatím dělo.Můj e-mail je: bara124@seznam.cz
 Jo a víte co jsem četla,že Michaelovu smrt způsobilo to že se špatně stravoval,a že kombinace jídla a prášků vedla až ke smrti,ae tomu já vůbec nevěřím.PLS pošlete mi info co se o něm psalo dík.
- 

M.J.Taky si myslim, že ta důvěra k lidem co měl nebyla moc dobrá pro něj, k fanouškům jo ale k lidem třeba v jeho přípravě na turné This is it. Lidi jsou svině a v této době jdou jenom po slávě a po penězích. Chudák Mike ten to viděl jinak.
- 
                - 

Re: M.J.Tjn on jim celou obu duveroval a oni mu to takhle oplacej svine jedny!Jo a k tomu dnu pred bouri to sem zvedava co si zas vymyslej!Takovi keci si Maike nezaslouzi tak proc to o nem furt pisí sakra,at si jdou s tema kecama nekam nikdo na ne není zvedavej!Maike si zaslouzi poctu a jako kral klid!

- 

- 

Dobrou nocVšem přeji dobrou noc a hezké sny. *4*
- 
                - 

Re: Dobrou nocTobě též krásné sny!!
- 

Re: Dobrou nocDobrou *4*
- 

Re: Dobrou nocjj dobrou..a hezký sny o Majkym *3* *14*

- 

- 

..Na hlavni strance je v nejnovejsich osobnostech Joseph Jackson ten tu fakt chybel *16* *16* *16* *16* *16* *16*
- 
                - 

Re: ..to jo teda *16*
- 

Re: ..On vyzerá ako buldog.
 Tá jeho mamka je sympatickejšia.
- 
                - 

Re: Re: ..Trefa!!.. vypadá jako buldog.. aaa chudáci psi.. takový chlap se jim musí podobat:D
- 

Re: Re: ..Tos trefila *1* ale i ten buldog vypada lip..

- 

- 

- 

Je mi špatně lidihttp://www.youtube.com/watch?v=whYH 4c7DvAQ&feature=related

Co víc dodat?
- 
                - 

Re: Je mi špatně lidiProč Angie? Lidi pořád nechtějí uvěřit, že umřel. Že už tu není. Proto zkoumají každý detail a přejí si, aby Michael žil.
 Nebo co Tě tak rozčílilo? Nedodívala jsem se dokonce. ááá, už to nebudu mazat. Tobě není špatně Z lidí, špatně jsem si přečetla titulek.
 Já bych byla šťastná, kdyby tomu tak bylo a všechny ty hyeny by tím převez.
- 
                - 

Re: Re: Je mi špatně lidino ale stejně myslíte že by tohle udělal ten stejnej Michael Jackson, ten kterej pomáhal dětem, a chudým lidem, ten s tim dobrym srdcem a citlivou povahou???? ja fakt uz nevim a uz nemuzu...
- 
                - 

Re: Re: Re: Je mi špatně lidiAno myslím. Myslím si, že by se zbavil tlaku medií, soudních tahanic a žil by obyčejným životem. Pod tím presem, že má odehrát 50 koncertů a kdo ví, co se dělo mezi AEG a SONY. Michael je nazval pijavicemi. Dokonce mu odposlouchávali telefon.

- 

- 

- 

Re: Je mi špatně lidiA je mi z toho hrozně. Hrozně. Hrozně. *9* copak neměl nikoho na blízku, kdo by si všiml, že Michael není v pořádku??? *10*
- 
                - 

Re: Re: Je mi špatně lidiTady nejde jen o dlaň. Podívej se na rty, na zuby, na bradu... Jako by to byli dva lidé!
- 
                - 

Re: Re: Re: Je mi špatně lidiAngie, apokud si to přehraješ, tak i ten hlas je jiný...
 Jo, a Murray zrušil svou lékařskou licenci 10 dní před údajnou smrtí M.J.
 Zmizely záznamy z kamer, volající 911 je klidný jako želva....No, je to teda moc divné.
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiMyslíš hlas v comebacku? To jsem říkala hned od začátku. Že hlas je jiný, brada moc velká, rty jiné a asi i zuby...

Video dva dny před smrtí a video 1 den před smrtí a na obou vypadá líp, jak na tiskovce. A jinak.
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiOn mi niekedy pripadá na tých záberoch taký opuchnutý v tvári.
 Možno je to aj z tých liekov.
 Preto sa vám možno zdá iný.
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidijaký starý muž v druhé řadě??.. žádného jsem si nevšimla?..
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiAno, to mám na mysli. Já to tak nebrala na vědomí, člověk byl zdrcený, ale po několika přehrání mi to začalo vrat hlavou. Nebyl to prostě náš Michael, je i v projevu jiný. Víš sama, jak Michael vypadal v Ghostu, k nepoznání. Problém vyrobit dvojníka by nebyl. Jo, a kdo je ten starý chlap, který sedí v druhé řadě na Michaelově pohřbu a usmívá se? Druhá řada, to byly místa vyhrazená rodině.
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiříkala jsem že mi hrozně připomíná Stevna Tylera z Aerosmith.. a to předtím nikdy!!

- 

- 

- 

Re: Re: Re: Je mi špatně lidiDlaň mohol mať špinavú aj od fixky, keď zvikol dávať podpisy.
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiAle to by mal asi na pravej ruke.
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiLASK: Mě to opravdu připadalo jako divadlo. Dívala jsem se Michaelův pohřeb a divila jsem se, že já probrečím celý pohřeb a rodina nic. Jarmaine při písni Smile plakal, to je fakt. Když jsem viděla Paris a tu asistenci tet okolo a nějaký šepot od Janet (už nevím co jí říkala, je to přece jen měsíc, ale dohledám to), nemohla jsem se zbavit dojmu, že to bylo kino pro veřejnost.
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiNemyslím si že to nebolo hrané ani od jedného z nich. Deti tomu ešte moc nerozumejú.
 Nebolo im vidieť do tváre, lebo mali okuliare, ale zdali sa mi smutní.
 A oni sa s ním rozlúčili už pred tým na súkromnej rodinnej rozlúčke aj s niektorými ďalšími osobnosťami.
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiZdravím Kristyn. *4* Mě ano, a ta réžie kolem. Janet a La toya...no prostě neupřímnost. Před tím soustředěně přežvýkovala se svým bratrem. Jediný, kdo přišel k rakvi byl Asher, nikdo jiný! ani jeden příbuzný...proč taky? byl tam vůbec někdo? Matka taky neuronila slzu..
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidimno u tý Paris se mi to nezdálo hraný..ale nwm *7*
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiPřesně tak. Tvar ruky je jiný i čáry na dlani, které se nemění nesouhlasí...Pokud jsi se dodívala do konce odkazu Hoax..., Jarmaine je hod. po smrti taky klidný a bez emocí. Když jsem rozebírala se známýma projev Paris na pohřbu, jedním slovem hraný...to nemluvím o Princi, který celou dobu přežvýkoval a útrpně čekal až to skončí.
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně liditoho tvaru jsem si taky všimla..ale nwm..mi připadala o něco menší *7*
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidise mohl někde ušpinit..to je běžné *3*
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiTam nejde jen o tu barvu, ale o tvar ruky.

- 

- 

- 

Re: Re: Re: Je mi špatně lidijo , pochopila jsem , když jsem to viděla celé. Ale nevím , nevím. Popovídáme o tom v Praze. To je asi na delší diskusi
- 

Re: Re: Re: Je mi špatně lidiAko to myslíš , že to bol neaký dvojník?
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidiJo, přesně tak. A věřte mi, že z těch videí mi není dobře. Z toho co se přeložilo z těch videí, co tam psali, co říkali reportéři, co jim je divný... Já už dneska nemůžu. Mám dost. Budu muset dneska končit.

- 

- 

- 

- 

Re: Je mi špatně liditak to je hodně zajímavý video.. teď ale vůbec nevím co si mám myslet!!
- 

Re: Je mi špatně lidiTáááák. A jsi druhá , která si toho všimla,kromně těch , co to nafotili. Když Michael zemřel, v časopise byl vyfocený , když mával s otevřenou dlaní a přesně těch fleků jsem si všimla. Říkala jsem si, že to je buď předzvěst toho, že nebylo něco v pořádku, anebo kazová fotka.

- 

- 

AhojDobréé ráno všem.. doufám, že jste se krásně vyspali *4*
- 
                - 

Re: AhojAhojky Zanesskoooo *3*
- 

Re: AhojAjoj broučku, já se vyspala dobře :-)

- 

- 

Právě sním xDAhoj lidi,o čem se aktuálně bávíte??? *4* Já právě sním potkat Michaela tak jak v té reklamě na pepsi *14* ,jinak, koupily jste si ten dokument o Michaelovi???
- 
                - 

Re: Právě sním xDTen dokument co teď vyšel je ten samý co vyšel nedávno. Pod rouškou - Unmasked. Tenhle je pod názvem skutečný příběh krále popu, ale je to jedno a to samé :-)
- 
                - 

Re: Re: Právě sním xDJj nevzpoměla jsem si jak se to jmenuje.
 *3*

- 

- 

Re: Právě sním xDjá jo..ale sháním bad in japan tour na netu..a nic:-(
- 
                - 

Re: Re: Právě sním xDbad tour taky krkolomě sháním a furt nic!!! kdyby někdo věděl, tak ať dá zprávu! *3*

- 

- 

- 

prahajá se tak strašně těším do prahy...beat it :-) kéž bych vás poznala, všechny kdo jste tady a kdo tam jedete :-) jedině, že by jste si nalepili na obličeje fotky z vašich nicku :-)
- 
                - 

Re: prahaTen odkaz s tým rádiom som si pozerala, ale nejde mi zvuk, iba tam poskakujú tie štvorce, ale zvuk nejde.
 Keď som si tam pozerala videá, tak išiel zvuk.
- 
                - 

Re: Re: prahaTak to nevím, ale já tam jen najedu a nic nedělám. Zapne se to samo. A nemáš to tam jen vyplý na té stránce?

- 

- 

Re: prahaProstě a jednoduše se sejděte dřív na nějakém místě a mějte v ruce třeba jen napsáno Fan...
- 

Re: prahaKeď sem dávame odkazy, tak nám to väčšinou urobí medzery, tak si ich musíš po skopírovaní odkazu vždy vymazať.
- 

Re: prahajéééé,ty tam pojedeš.tak to se máš,já bohužel ne *9*

-