Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

....

Sakra lidičky... nechápu proč se tady už začínají krást i nicky... to už je trochu přehnaný ne? aleksa sem chodí už od začátku a myslím, že tohle není zrovna fér... vy co to děláte jste jako malý děti... chodit sem pod několika nickama a nakonec je ještě krást... jako ve školce...
  • angie72

Majkí...

To je blbost. To si už jen lidi dávají dohromady, že 1+1=2
    Všichni jsou zmatený. Vemte si, že dva měsíce je Majkí po smrti a těch článků je 452 jen tady na osobnostech.Je to chaotický, ale Prince měl prý volat, když zjistil, že Majkí nedýchá. Prý křičel, ať zavolají rychle Prince a Prince, když doběhl tak si myslel, že si tatínek dělá srandu, ale když viděl jak Murray masíruje Majkímu srdíčko, tak prý stál jako přikovaný chudinka. Ale nemusí to být pravda. Podle mě ten co volal byl aistent, nebo ten kuchař, který podal tuhle výpověď. Popisoval jak to probíhalo, jak čekal na Majkího, že přijde na snídani. Dokonce řekl co měl připraveno Majkí k snídani. Prý začal chystat oběd, když se podíval na mobil a bylo 12:05, tak Murray strašně křičel a volal Prince. Prý si myslel (kuchař), že Majkí spí déle, protože dlouho trénoval na This is it!
    • aleksa

Re: Majkí...

Zdravím Angie. Já jen k tomu zázraku, který byl natočen v garážích. Byla to německá TV RTL, která ho natočila a dala na youtube, prý to byl takový testovací balonek, jak se lidi zase chytnou. Pokud chceš, dám tady překlad rozhovoru, kde RTL vysvětluje proč to udělala. Odkaz dát nemůžu, jde o registrovaný web, takže ten překlad můžu pouze zkopírovat. Tak to jsou parchanti, dělat z lidí blbce. Ale tady je jasně vidět, jak jednoduché je vyrábět tyhle konspirace.
      • angie72

Re: Re: Majkí...

Tak tohle by už rodina Majkího neměla nechat jen tak. A že z toho mohl mít někdo třeba smrt je nenapadlo???
        Já letím do centra, budu večer. Pááá
        • aleksa

Re: Re: Re: Majkí...

Ne, oni vidí zase jenom senzaci. Je to novinářský póvl.papa
          • masno

Re: Re: Re: Re: Majkí...

To jo. Papa
        • zanesskaaaa

To je pravda!!.. měj se páá..
      • masno

Grrrrr! *10*
      • zanesskaaaa

Dementi...
      • terinda321

To si dělají prču ne?? Oni čekali na reakci lidí?? No tak to je na psychiatrii...
        • aleksa

Je to tak. Jo, a můžete 3x hádat, kdo je tam v diskuzi...

Je to dlouhý překlad, ale stojí za přečtení.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Majkí...

Laidy45..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Majkí...

Trubice jedna..
            • lina25

No to jsou takový kreténi!!!!
            • aleksa

Jak jinak, že...Myslím, že má tady jiný nick a dnes ji Angie setřela, ale nebudu jmenovat...stačí mi, když vidím tenhle smajlík *13*
    • zanesskaaaa

Re: Majkí...

to jsem taky četla někde.. chudinky u toho museli být.. ale líbilo se mi jak si napsala aby zavolali Prince a Prince *1* .. nee pardon to sem nepatří *9*
      • angie72

Ne to je jinak myšlený. Aby zavolali Prince, a Prince když doběhl... Už to chápeš *15*
        • zanesskaaaa

jo ahá *15*
  • anet98

Mail

Tady je můj mail anetaruz@centrum.cz Kdo chce ať si ho uloží.Díky. *4*
  • terkatolarova

je mi líto ...

včera jsem v novinách jak predevčírem oslavovali michaelovo narozky . chudák jak by je asi slavil kdybi byl mezi námi ?? úplně mě to rozbrečelo !! *9*
    • lask1

Re: je mi líto ...

Asi so svojimi deťmi.

Bol s nimi taký zlatý, pristalo mu to ako sa o nich pekne staral. *4*
      • lask1

Re: Re: je mi líto ...

Oslavoval by určite s deťmi a asi aj so svojími prietelmi a rodinou.
  • polinka

Michael vs. Curt Cobain

dneska jsem se ve škole dohadovali s kámoškou kdo toho víc dokázal a kdo měl těžší život... bohužel(Majkí to měl tak těžký že to ani nejde popsat) jsem vyhrála oboje *15* *9* no tak Majkí snad už máš věčný klid a lásku, kterou si hledal a tady na Zemi nenašel........ *4*
    • zanesskaaaa

Re: Michael vs. Curt Cobain

Myslím, že Michael zažil horší věci než Curt, ale neříkám, že on to také neměl těžké.. zas Curt se zabil sám, nejdříve spolikal více než padesát prášků a zapil je šampaňským, byl na protidrogový odkud utekl a zastřelil se, byla to jeho svobodná volba.. Michael byl zabit, myslím, že to je horší.. ale i tak zemřeli výborní umělci s težkým dětstvím..
  • kika...

:'(

Zdrawím......já jsem zrowna sedla za počítač...dneska u nás byl takowý(dejmetomu jarmark) a já jsem si dala pořádně welkou rundu na Majkiho...polowina mých kamarádu se mi sice smála, protože mi wyhrkly slzy do očí hned potom, co jsem si pustila moi oblíbenou písničku http://www.youtube.com/watch?v=SGeZ YednWtI , ale tohle bylo snad poprwé co mi newadilo, že se mi polowina mých přátel wysmála do obličeje...Nejsíš to bylo jen proto, že jsem myslela jen na něho...Nemůžu jít spát, protože když zawřu oči mám ho předsebou když sedím za swým počítačem a pozoruju widea, doráží mě to ješte wíc...Mám wedle sebe zapálenou swíčku kterou mi koupila máma a když mi jí dáwala řekla mi asi tohle..,,Tuhle si zapal za Jacksona". Moc mě to potěšilo, protože wím, že moje máma nikdy Majka neposlouchala, když jsem si pustila jeho písničky přiběhla a křičela ať wypnu tan krawál...Ale taky wím, že ho obdiwowala za jeho charitatiwní pomoc dětem...A teď wůbec newím co mám dělat...Brečet, mít radost, že má Michael konečně klid od pomluw, ponížení a nadáwek...NEWÍM...potřebowala jsem to jen někomu říc a wěřím, že tady se mi nikdo smát nebude... *9* we lowe you Michael..4ewer...
    • tea301

Re: :'(

tu jsme na tom všichni stejně jako ty! a neboj nikdo se ti nebude smát!!! já taky newím co je lepší!! dokud ještě nebyl pohřbený brala jsem to tak že by ho měli pohřbít aby měl už konečně klid ale jakmile jsem se dozvěděla že ho pohřbí 3 září dostalo mě to! a pak když i došlo že už je pohřbený bylomi jako by někdo pohřbil i část mě! prostě tomu nevěřim jsem na něj naštvaná zároven ho miluju! prostě se mi ted motaj různý pocity dohromady! jednu chvíli sem veselá a paknevim kam se schovat pustit si naplno michaelovi písničky a bulet! je to hrozný strašně mi chybí a vím že njsem jedniná komu jo!! *9* *14*
      • kika...

Re: Re: :'(

diky moc...připadala jsem si mezi přáteli hrozně...lidé kterým wěříte a oni wam udělají tohle...Moje nejlepší kamarádka mě wzala za ruku a wyedla mě na chodbu (byli jsme zroowna w čajowně) a řekla mi ,,Newšímej si jich, jestli se ti posmíwají proto že někoho obdiwuješ a máš ho ráda pouwažuj nad tím jestli se jim dá říkat přátele"...Nemůžu přestat brečet...Nemůžu na něho přestat myslet...já wůbec newím co mám dělat..
        • kika...

...

asi už wšichni spíte a necháwáte si zdát o Majkim..:) du se o to taky pokusit....tk wám přeju wšem krásný den...
  • anetry

prosbička

neví nějaká dobrá duše kde se dají sehnat instrumentální/karaoke verze MJ songů, tj. jenom hudba bez zpěvu?
    prosím prosím prosím *14*
  • anet.k

Pro MAJKLÍHO

VŠICHNI NA TĚ VPOMÍNÁME,
    VE SVÉM SRDÍČKU TĚ MÁME.
    NEJVÍCE TĚ MILUJEME,
    A DO NEBÍČKA TI MÁVÁME.
    VÍME, ŽE JSI STÁLE S NÁMI,
    I S KRÁSNÝMI PÍSNIČKAMI.

MAJKLÍ MILUJU TĚ *14* *14* *14* STRAŠNĚ MOC. DOUFÁM, ŽE SE TI TO LÍBÍ =)
    • anet.k

Re: Pro MAJKLÍHO

díky =)třeba se mi o něm bede dneska zdát =)
    • zuzanka666

Nádherné.Vsatˇ se že se mu to líbí!
    • anet98

Moooc pěkný. *14*
  • tea301

ahojky

ahojky holčiny moje!! jak se máte? jak ste se vyspinkaly? doufám že tak skvěle jako já, že ste musely brzo stávat!! Byly nějaké sníky o Majkim?? U mě ne! *9* *14*
    • nikkyt

Re: ahojky

No já se vyspala suprově se mi zdálo o Majkím takovej krásnej sen........ *14* Sem se (nevim jak) dsostaala do nebe *1* no tam sem hledala Majkího jo a byla tam se mnou kristyn875
      no sme hledali tak dlouho až sme ho našli to místo kde je a zrovna se vykoupal takže měl přes sebe jenom ručník.... no sem ho viděla sem mu hned skočila kolem krku *15* pak sem ho taky přenechala kristin *15* no ale bylo too krásný a ten sen byl fakt živej *14* pak sem se teda rozloučily a já sem se probudila *1* no prostě krása
    • pajka52

.. aaaaa u mne taky nebyli žádný sny o Majkím *9* *15* *15*
    • mrs_jackson

ahojky já jsem se vyspala celkem dobře *4* ale ne úplně dobře protože se mi něm nezdálo (zase) *9*
    • luciq-dc

áhoj! jo já se vyspala přepichově *15* o majkým se mi nezdálo dneska *9* ani včera *9* mě se o něm v životě nezdálo..no děs.. *15* četli jste novej článek v napsali omě?..prej kate budou platit zato že vychovává majkýho děti..to je ale hnus..to je jako kdybych jela na hodinu k babičce a mamka by jí dala 500 korun.. *10*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ahojky

To je stejný, jako u tý holčiny, co přežila ten pád letadla.. bude dostávat peníze, ale je jí to k ničemu.. rodinu jí to stejně nevrátí...
      • mrs_jackson

Re: Re: ahojky

to si napsala výstižně s tou babičkou *3* máš úplnou pravdu!!
        • luciq-dc

Re: Re: Re: ahojky

dík,, *15*
        • chiaramj

Re: Re: Re: ahojky

To sem četla včera,by mě zajímalo co ještě napíšou *16* *15*
  • polinka

hujky :-D

Ahoj. tak už jsem doma z ústavu *15* jakpak se máte? *3*
    • petr_jackson

Re: hujky :-D

Dobře. Myslím že ti posílání not zabere hodně času. Další dvě chtějí také.
      • polinka

Re: Re: hujky :-D

vidím koukám *15* už posílám, ale bude to fakt chvíli trvat *15*
        • petr_jackson

Re: Re: Re: hujky :-D

Psal jsem ti do vzkazů můj e-mail abys ho nezapomněla. A taky jsem ti ho psal, že v půl čtvrtí letím do hasičárny. To víš no hraju fotbal a ještě jsem u dobrovolných hasičů.Takže mám týden totálně plný.
          • polinka

Re: Re: Re: Re: hujky :-D

aha a kdy chodíš do práce? *7* *5* jo jinak nemáš plnou schránku?
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: hujky :-D

takže tobě se to odesílá? jaký noty ti došly?
            • petr_jackson

hele moc ti děkuju, že mi to posíláš.
            • polinka

ne tobě to poslat nejde. pořád mi tpo píše nedoručená zpráva. těm dvou dalším to ale jde. tak si s tim něco udělej *15* *3*
            • petr_jackson

Proč? To nejde poslat? Já do práce nechodím. Chodím ještě do školy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit