-
Ahoj faninky MJ
Ahojíky lidičky, jakpak se daří? Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte něco novýho o Majkým? Půjdete všichni na THIS IS IT? Oficiální trailer zatím vypadá úžasně.*14* Přidávala jsem sem nějaký tapety a fotky, tak to sem snad dají. *14* Dneska jdu ještě do města shánět knížku o Majkým, tak mi držte palečky, snad mi to výjde. *14* Zatím jí nikde neměli. *9* *10* Tady je ještě krásný videjko a kdo ho viděl, tak se omlouvám. *9* http://www.youtube.com/watch?v=z6yGBXKzang přeju krásný zbytek dne. *4* *3* -
-
Re: Ahoj faninky MJ
Majkí je druhý v TOP OSOBNOSTECH.
-
-
dobrou
dobrou....řeknu stručně...ehm dneska jsem tu moc nebobyla..inu co se stane když jednou ne?? *1* *1* jo a kuřee!!! co to máš za ikonku?? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: dobrou
Ale tak stane se noo *15*
To je Bubbles *15*
Dobroou *15*
-
-
Ahojky holky
Hele na prudiče je nejlepší poslat je do pr...dele a potom nereagovat. Stejně plácají jen zvratky. Sorry ale je to tak. -
-
Re: Ahojky holky
Ale když je pošleš do pr.... , tak se vrátí oknem a například v případě Laidy i komínem *15* *15* -
-
Re: Re: Ahojky holky
Pravda *15*
-
-
Re: Ahojky holky
Přesněéé.. *15*
-
-
This is it
tak už je to za dveřmi-THI IS IT!!!!!já na to jdu v sobotu s kámoškou a už se moc moc těším *14* *14* a vy?? -
-
Re: This is it
Já na to jsu taky v sobotu s kámoškou *15* A hlavně kdo na to jde v pátek nebo ve čtvrtek tak nám to nesmí prozradit!!Jinak z toho nebudeme mít nic!! -
-
Re: Re: This is it
jááá jdu v pátek..všechno napíšu *15* a napíšu to desetkrát a capsem abyste to přečetli *15* *15* -
-
Re: Re: Re: This is it
ahojda..já du ve čtvrtek *1* *15* *15* -
néééé to nám nesmíš udělat!!!To by si byla na nás nespravedlivá a to ty nechceš néé??? *15* -
Já jdu taky v pátek luciq-dc kam na to jdeš? *7* Já do Českých Budějovic. *4*
-
-
-
Re: This is it
jujky oprava-THIS IS IT -
-
Re: Re: This is it
Já na to du v pátek večer *4*
-
-
-
...
Plánujete někdo jít příští rok na ten Thriller ? *15*
.. Myslím ten světovej rekord .. -
-
Re: ...
Hmm... nevím.. možná *15* -
Re: ...
já rozhodně *15* dáme spicha pokud jdete někdo odtud *15* -
-
Re: Re: ...
Já snad půjdu *15* ale maminka je schopná to zatrhnout *15*
Akorát nevím jak se naučím ten Thriller *15* ...Ups *15* -
-
Re: Re: Re: ...
*15*
-
-
Re: Re: ...
ahoj,tak jsem ještě tady......no já bych hrozně chtěla ale nemůžu *9* *9*
-
-
-
Krása
Právě kukám na DVD Michael Jackson/Život a smrt krále popu.
Je udělaný pěkně...kdo to nemám doporučuji někde sehnat...nevím kdo to je,ale někdo tam řekl: Majkla si zamilujete v jakém koli věku...a to e pravda... -
-
Re: Krása
a kdes to sehnala ty???já to chcůůů!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Krása
Mno maji...to v každý trafice..
-
-
Re: Krása
to byl Quincy Jones *3* -
-
Jak říkal...že Než aby ublížil dítěti,že si radši podřízne žíly...bože je tak citlivý -
Acha...tak to jo mno...je to superově udělaný... *3*
-
-
-
krásný úsměv =)
http://www.youtube.com/watch?v=aF1k VZz6ag8&NR=1 -
-
Re: krásný úsměv =)
jo to mas pravdu
-
-
Ahoj
Ahoj holky... nějak neměla čas se dva dny dostat na PC... ale jinak chi se zeptat kdo bude koukat na Slavíka..protože v TV Revoue psali že...Je tam toto: LETOŠNÍ ČESKÝ SLAVÍK TAKÉ PŘICHISTAL POCTU ZPĚVÁKŮM,KTEŘÍ HUDEBNÍ SVĚT JIŽ OPUSTILI: W.MATUŠKOVI A M.JACKSONOVI....
Hey to je pěkný že poctí Majkího.. -
-
Re: Ahoj
tak to je opravdu fajn.... i našemu michaelovi,dneska sem tu už psala,alenidko na to nic neřekl,tak si říkám,asi kecám blbiny. -
Re: Ahoj
no to jsem zvědavá co zas vymyslí... jojinak už tu dlouho nebyl tvůj brácha, kde je? -
-
Re: Re: Ahoj
*15*
-
-
-
topstar
lidi, ve středu bude na primě v topstaru něco o michaelovi!!! právě sem viděla ukázky *4* *1* *3* -
Ahojky
Ahojky všem po dlouhý době.Jak pak se máte a co je novýho o Majklovi? *4* *3*