Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

pohřeb

Teď jsem tak přemýšlela nad tím,že bych si pustila pohřeb,ale já na to už dneska nemám..Ale když mě se teď chce tak vzpomínat,navíc sem ho ještě neviděla(myslím po živém vysílání).
  • terullka00

???

je tu někdo? *7*
    • mj22

Re: ???

jáááááá *15*
      • terullka00

Re: Re: ???

jééé čáááu! *15* *15*
        • mj22

Re: Re: Re: ???

nazdaaaaaar *15* *15* sorry,já jsem tady teďka zase nebyla *15* *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: ???

všimla sem si.. *15* *15*
  • ..

http://zkracovatko.cz/v7r
    jaký soustředěný výraz *15*
    • zzj

Re: ..

jn *15* *15* musi chlapec premyslet *15* *15* ale v te dolni rade to vypada jako by tam zmackl 10 klaves a ze to vsechno hraje *15* *15* *15* *15*
  • majka096

No ženský kde ste??

Bud mam něco v nepořádku s počítačem, a nebo je to pravda a dneska tu ještě nikdo nebyl *15* *15*
    Holky kde to vázne?? Jindy máme touhle dobou popsanejch 5 stránek *15*
    • Re: No ženský kde ste??

no jo, taky si říkám.. *15*
      možná že jsme se přece jenom rozhodly počkat na zanesku? *15*
      • terullka00

Re: Re: No ženský kde ste??

taky si řikám ženský *15*
        • zzj

Re: Re: Re: No ženský kde ste??

no me je jedno jestli na ni pockame *15* ale tu nikdo neni tak proc tu byt *15* *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: No ženský kde ste??

já tu sem *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: No ženský kde ste??

ale tedka nn *15* *15*
  • besta

halo

No tak lidi jste tu někdo? :-)
    • monikam

Re: halo

ahoj já jsem tady, taky mě vždycky naštve, když je konec knížky, ale mě osobně se tahle až tak nelíbí, líbila se mi tehdy do té doby než jsem si přečetla knížku od Adriana Granta, ta je vážně pěkně napsaná je to ta "obrázková enciklopedie", je sice dražší, ale stojí vážně za to. ale urřitě nejlepší knihy jsou "Moonwalk" a "Tanec jako sen", to je napsaný od toho správnýho autora:-) vážně tyhle knížky mám moc ráda:-) tak jestli budeš mít někdy možnost určitě si je přečti:-)měj se
      • besta

Re: Re: halo

mno moonwalk mám dočtenou ale tanec jako sen ani nemám :-(
  • King of Pop

Víte, kdo je to Michael Jackson - to je zpěvák, který nebyl překonán až do dneška. Když se řekne POP řekne se jedině Michael Jackson
  • energer

fanoušek

Ahoj Maiky,tak jeto moc velká škoda žejsi nám odešel nevěřil jsem tomu.dal jsi jiný směr popu,tvá hudba a písně budou znít navěky...mněj se tam nahoře
  • angie72

Pro Fanoušky MJ

Bylo by hezké domluvit se dnes na nějaký čas a zapálit všichni v ten moment svíčku.
    Majkí měl mít dneska první koncert z toho řetězce, který se měl rozjet.

Kdo se přidáte? Mohli bychom se domluvit na 20 hodinu? S lina25 jsme už domluvené.
    Já se přiznám, že až půjdu nakoupit, tak koupím nějakou krásnou svíčku.

Jinak přeji Markétkám vše nejlepší a nejkrásnější k svátku *14*
    • lina25

Re: Pro Fanoušky MJ

Ano myslím že je to výborný nápad

Navíc ještě posílám překlady textů
      http://mj.ph7.cz/cd-histo.h tm
  • lask1

Michael

MADONNA o ňom povedala, že keď umrel nemohla prestať plakať.
    To sa mi od nej lúbi.
    • Re: Michael

Myslím, že pro nikoho na tomto světě nebylo prolito tolik slz, moře slz. A pro nikoho nebylo vysloveno tolik modliteb.
      • terinda321

Re: Re: Michael

tak to s tebou naprosto souhlasím, já už nemůžu a myslím, že tenhle stav ještě chvíli potrvá!!! nemůžu se z toho dostat!! Chtěla bych jenom, aby byl michael v pohodě a byl štastný. Doufám, že se to povedlo a je někde na nějakém krásném místě!!
        • Re: Re: Re: Michael

Já jsem vzala na vědomí co se stalo a že se nedá NIC změnit. To usmíření přišlo asi přede dvěma dny. Nicméně, pořád mám knedlík v krku pokud si pustím jeho muziku nebo pročítám jeho knihu. (Zase Vám něco v noci něco přepíšu). Jsem teď ve fázi, že MUSÍM něco udělat. Na mě to alespoň tak zapůsobilo. Nemůžu jen plakat, ale začít pomáhat v mezích svých možností. Vy si to možná ani neuvědumujete, ale tím, že si tady píšete, že se máte rádi (naprosto cizí lidi), tím jste udělali první krok. Láska k ostatním lidem, je taky jeden z odkazů Michaela Jacksona. Další cesta je jen na Vás.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Keď si potom pustím neaké klipy, ktoré sú pekné,kde sa usmieva tak ma smútok trochu prejde.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Já si někdy říkám jestli už mi nehrabe jak na něj každou chvíli myslím. A ten jeho božskej úsměv *14*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

To je dobrý postreh. Tiež ma to napadlo.
              Ale niektoré celebrity tiež povedali, že ako keby im umrel niekto z rodiny.

Keď umrie niekto vo vyššom veku, tak ťa to tak nechyttí ako v jeho pomerne mladom veku.
            • terinda321

ty jo ale přesně mě to normálně ubíjí, ještě, že j¨sou prázdniny, to bych ve škole pochytala pětek!!! Mě je to tak líto!! Odpoledne jsem zrovna psala line, že nechápu, jak mě může takhle vnitřně ničit člověk, kterýho jsem neznala a nikdy jsem ho neviděla, ale prostě mě zabíjí!!
          • lask1

Mne sa zase stáva každé ráno, že keď sa ráno zobudím, mám taký hrozne nepríjemný pocit, lebo si hneď spomeniem na neho.
            To, že umrel a čím si prešiel.
            Keď niečo idem zjesť tak to ani nedojem.
            • angie72

Mám to stejný, pořád na něj myslím. Ráno, večer, před spaním, přes den, prostě pořád.
              Až jsem si dneska říkala, když jsem jela nakoupit, abych se vrátila taky trochu do reality, ale vzápětí jsem si řekla "a copak tohle není realita?" A podívala jsem se na nebe a povídala jsem v duchu Majkímu.
          • angie72

Jsem zpět :-)
            My si to uvědomujeme, už jsem o tom psala článek, ale na webu, sem jsem to nedávala, to by ani nešlo.

Já jsem taková povaha, že jsem vždycky pomáhala. I když jsem potřebovala pomoct já, tak jsem pomáhala druhým. Dokonce i v momentě, kdy jsem ležela doma po chemoterapiích, tak jsem pomáhala...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Angie, jsi statečná holka. Já z Tvých příspěvků cítím širší pohled na věc. On člověk opravdu přehodnotí priority, když ho postihne taková nemoc. Mám taky zkušenost s bytím, nebytím a přesně si pamatuji myšlenky, které mi běžely hlavou na nemocničním lůžku. Směšné byly problémy, kterými jsem se před nemocí zabývala. Směšné a nepodstané! Možná proto přesně víme KDO opustil tento svět a jaká je to ztráta. P.S. mám taky kocoura+ kočku+psa. *4* Nalezenci. Přeji HODNĚ zdraví.
            • lina25

Vítej:)
            • angie72

Terin já se sprchovala víš a čistila očička kocourkovi, mám perské kotě, budou mu 4 měsíce. A on miluje meruňky, tak jsem mu dala meruňku ještě :-)
            • lask1

To je od teba pekné a nech sa ti darí.
              V tom počom najviac túžiš.
            • terinda321

vítej zpět!!! já myslela, že už nepřijdeš?!! já se taky snažím, jde o maličkosti a lidem to udělá radost!!
  • Michael

Michael je Bůh!!!!Zůstane navždy v našich srdích,snech,touhách!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit