-
titulek
čavééc.. *5* tak jsem koukala na libereckej cinestar a od premiéry this is it tam nic jinýho nedávaj..vůbec nestřídaj ty filmy je to jenom samý Michael Jackson's this is it.. *15* *15* a čtyři dny posobě to je skoro vyprodaný.. *15* na ten film jdu dvakrát :P *15* háhá..:D -
-
Re: titulek
Hmmm chcou taky vytřískat co nejvíc peněz ... *15* kkti ... *15* -
-
Re: Re: titulek
nóó kokoti.. *15* *15* Dickové *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Ach ta dnešní mládež *15* sprostá jak dlaždič.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
zže? *15* proto jsem to napsala v angličtině to tak nevyzní... *15* *15*
p.s.: a ty se opovážíš zase měnit ikonku? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: titulek
Tvrdohlavá no *15* .. jak já *15*
BTW.. pá luciq-dc *15* -
Já si pouze stojím za svým názorem ... *15* ... U ostatních to sere asi každýho ... *15* -
se jdu koukat na home movies...a pak spát..hrozně unavenáá.. *15* jdu si pro rovnátka ...see you..good.. good night!!! *14* *15* *15* -
Jseš jak můj nejlepší kámoš ze základky.. uplně bych ho za tadyto zabíjela *15* .. ale já jsem taky občas taková.. ale ne zas tak moc *15* .. ale u ostatních m to jebe *15* *15* -
ano musím mít pravdu, když vím, že mám pravdu *15* *15* -
Já se netoto *15* .. já si z Vás jenom dělám srandu *15* .. však jsem taky zlé kuře *15* *15* -
se neserte tady.. *15* *15* *15* už sem si vlepila..ale tohle je případ nouze :P *15* -
Ty musíš mít vždycky pravdu viď.. měla bys něco o mě vědět.. takovýhle lidi nesnáším *15* .. a nezajímá mě to.. *15* -
Není to Michael *15* je to nějakej blb, kterej měl asi udělat nějakou reklamu či co, aby si lidi koupili převlek MJ... *15* se podívej na tu stranku kde si to našla ... *15* -
Jenom proto, protože si to přeješ?.. jak naivní *15* -
Pomlč ... *15* -
Pro tebe není, pro mě je.. nemám náladu se hádat s malýma dětma.. -
Ne to není Michael *15* má to moc malý panenky *15* (oči) *15* -
Tady je link
http://worldoffancydress.com/ images/Michael%20Jackson%20Billie%2 0Jean%20Glove.jpg
*15* *15* -
jóó tak mi to pošli v normálnim rozlišení ;) *15* *15*
Lucisa89@seznam.cz *15* *15* -
To Hoď na facebook Prosím *15* -
Tady je to v malým rozlišení.. ale je to Michael.. a prostě JE!! *15* -
To je nějáká trapná mužatka s trapně nekvalitní rukavicí a NE Michael *15* *15* -
michael?? *15* to je jeden z těch trojníků, dvojníků... *15* *15* -
A furt mi to budeš dávat pod nos.. šmejde *15*
Jee to on *15* .. mcááá ani Michaela nepozná a mě se směje, že jsem znala, neznala písničku.. MG *15* -
že jo viĎ? to neni michael *15* *15* *15* náká holka nebo čico?! *15* -
Kuře... ale to ani Michael není ne ? *15* -
Jen debil by nepoznal, že je to Michael ... a nebo někdo, kdo nezná Dirty Dianu *15* -
Nooo u tý mojí taky moc nejde poznat, že je to Michael *15* se mi zdá *15* -
ale no táák..proč nemůže být ta ikonka ve větších rozměrech?? *15* takhle nikdo neuvidí moje srdce přes net ve velkym *15* -
Já VÍM, co to znamená.. neboj *15*
Nooo to bych Ti taky radila *15*
Když chceš.. je mi to jedno *15* -
dick je opak pussy.. *15* *15* *15* *15* víííš??? *15* ale už to nikdy nepoužiju! slibuju ! *15*
noo fajn a tak si dovoluj já taky budu! ;) *15* -
Ale prvně v češtině.. a stejně vím co to znamená, tak by jsi to neukecala *15* ..
Jooo dovoluju.. problém? *15*
-
-
-
-
Re: Re: titulek
BTW ahoj *15*
-
-
-
titulek
koukám že tu ste tu měli narážky na black or white od pauli *15* já nesnášim hejmu *15* on ji pochválil..a ostatní porotci sice taky ale láska k nim je větší než naštvanost na ten hnus co paula předvedla *15* k ní se hodí úplně jiná písnička má krásný hlas ale toto k ní podle mě nešlo...dara, marta HEJMA a pali mají hudební hluch *15* -
-
Re: titulek
jóó tu větu "ten hnus co paula předvedla"
bych radši vymazala *15* to sem neměla psát sakra *15* já si nemůžu dovolit takto soudit *15* vám pošlu nahrávku s mym zpěvem abych se paulině nějak omluvila... *15* *15*
-
-
pa
holky ja už musim tak pa. asi za pul hodky přijdu =) -
-
Re: pa
Už jsem zpět. *4* jsi tu majko111? *7* moc tu to nežije. *8* musíme to tu rozjet. =) *15* -
Re: pa
ahoj,no a to tu možná zase nebudu já za půl hodky *1*
-
-
Pro natvrdlíky
Lidi mno tak vy co Majkího nemáte rádi,tak to sem vůbec nepište. Za 1.Píšete sem útážející věci,které bolí
2.Rozpoutáváte tu hádky,které k ničemu nejsou
3. Máma přiblblý narážky
Prostě tako diskuze je od toho, aby si tu lidi povídali SLUŠNĚ o Majklovi, a né aby tady roznášeli pomluvy a lži, které si vymyslel ten nechutný bulvár. A to jenom ukazuje jak mu závidíte. Ale vy mu nezávidíte jak byl dobrý a uměl zpívat, vy mu akorát závidíte Prachy, to je jedinný. On trpěl, všechno si udělal sám a tohle má od vás na oplátku? Dost nechutný. A taky si pak proti sobě poštváváte lidi,a pak tu nebudete mít kamarády... -
-
Re: Pro natvrdlíky
jj máš pravdu on možná zemřel proto že mu všichni jenom záviděli ty PRACHY a ten blbej doktor ho musel zabít!!!!!!!!!!!!15 let mi přijde ubohej trest *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Pro natvrdlíky
A kde si vzala, že dostal patnáct let? .. vždy%t ho ještě ani neodsoudili.. teda alespoň jsem o tom neslyšela.. -
-
Re: Re: Re: Pro natvrdlíky
no psali to v tom bravu je to to VÝSLEDKY PITVY tam to píšou -
-
Re: Re: Re: Re: Pro natvrdlíky
Joo.. ale tam je napsáno že mu HROZÍ .. ne že ho už odsoudili.. taky mu mohou dát vyšší trest.. konkrétně u tohohle stupně vraždy což je 15 - doživotí.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro natvrdlíky
no doživotí bych mu dala určitě kretéééén MICHAEL měl v něm důvěru a on ho takhle podrazil a jednou sem si koupila IN TOUCH a tam psali o tom že v tom měla prsty i jeho ex DEBBBIE že mu tajně píchala nějaký injekce
-
-
-
-
Re: Re: Pro natvrdlíky
MNO COŽŽEEE???!!???ten degent dostane jenom 15 let?? *16* doživotí.. *10*
-
-
-
je
SORRY.MAM NERVAAAAAAAAAAAAAA *9* *9* *9* -
-
Re: je
ano DEMENCE vládne světem a ty jsi toho důkazem... -
-
Re: Re: je
angie a lina taky !
-
-
A co my s tím ? -
Ach jo *15*
-
-
rukavice
hele na který ruce nosil Michael rukavici? *7* -
-
Re: rukavice
Michael už odešel,nikdy se nevrátí,neukáže,nikdy už neuslyšíme jeho nový song,ach bože.....MILUJU TĚ MAJKÍ A BUDU POŘÁD....PROSÍM KOMENTOVAT
ANETUŠKA *9* -
-
Re: Re: rukavice
Michael by povedal, I love you more.
-
-
Michael už odešel,nikdy se nevrátí,neukáže,nikdy už neuslyšíme jeho nový song,ach bože.....MILUJU TĚ MAJKÍ A BUDU POŘÁD....PROSÍM KOMENTOVAT
ANETUŠKA -
-
a co ta titulní pisen z filmu THISIS IT ??pisen THIS IS IT *7* *7* *7*
-
-
Spíš na pravé .. ale párkrát ji měl myslím i na levé .. *15* -
-
achááááááá... *15* tak proč já si furt myslim, že jí nosil na levý?!?!?! *15* -
-
Re: Re: Re: rukavice
Tak na levé i na pravé ... *15*
http://mjjgallery.free.fr/history/tour/billiejean/011.jpg
http://mjjgallery.free.fr/history/tour/billiejean/009.jpg -
-
Re: Re: Re: Re: rukavice
no to je fakt... *15* hele ale dyt to nosil kvuli vitiligu ne? tak jak to moch nosit na obou? i když to jedno je z HIStory a to už byl uplně bílej a to drhý je... aha z HIStory... *15* *15* *15* *15* *15* *15* no tak potom to moch střídat, ale předtim? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rukavice
*15* *15* -
heh... aha... tak nic mno *15* *15* *15* -
To je pravá ruka ... *15* -
http://mjjgallery.free.fr/thriller/ tour/bj_syb/006.jpg tady to je z victory tour a tam jí má na levý *15*
-
-
-
Zrcadlovej efekt .. *15* ale myslím, že ji měl i na levé .. skusím najít nějakou fotku ... *15*
-
-
-
myslíš tu jeho slavnou DIAMANTOVOU?? -
-
Ja som si všimla, že na koncertoch si ju dával niekedy na lavej a niekedy na pravej.
Ale väčšinou asi na pravej. -
no jinou snad ani nenosil ne? *15* -
-
Eště takou tu z Panther dance *15* -
-
Re: Re: Re: Re: rukavice
to neni rukavice ale takej návlek ne? *15* ale ten děsně žeru, ten je nej... TOO SAXY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Tomu říkám rukavice *15*
jooo to jo *15*
-
-
-
no na pravý ji nosil
-
-
-
-
youtube.com
www.youtube.com/watch?v=NGBavN_9gHU -
-
Re: youtube.com
jj to je moc smutný *9* tam byly i jeho děti akorát jsem nepotřehla kde je blanket
-
-
Michael
CHYBÍŠ NÁÁÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!! *9* -
Thriller - lego
týýýýýýýýý jo víte čeho jsem si ted všimla???? Zmizela reklama na samsung corby!!!!!!! hurá sláva! *15* tento den vstoupído historie *15* http://www.youtube.com/user/michael jackson?blend=1&ob=4#p/f/12/MThEoxS WURA na tohle se fakt koukněte, já z toho chcípala smíchy *15* Thriller - lego... *15* BTW: já miluju lego *15* -
-
Re: Thriller - lego
Ta reklama zmizla už včera .. *15*
LOL *15*
-
-
pro syfilss
máš fakt dobrý nápady *4* koupíme víc balónků a přivážeme to na košík a do toho dárečky ni to je krásný *4* ale otázka je kdo to bude platit *7* -
-
Re: pro syfilss
platit..hhh..těžko říct asi ten co to pustí ale to nebyl muj nápad bez nicksijacksonky bysme na ty balonky vůbec nepřišly! -
-
Re: Re: pro syfilss
ja nejsem spolehlivej clovek!!! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: pro syfilss
*15* no vidím to bídně!! nejlepší by bylo aby ten co to bude pouštět to zaplatil a mi mu na to třeba poštou přispěli ale nevim! že a měli bysme jistotu že sme přispěli na dobrou věc protože by to pouštění natočil takže by sme věděli i to co s s dárkem stane!§ nevím třeba každej 50kč je nás hodně to bude stačit nebo víc? nebo je to uplně padlí co ted kecám? -
-
Re: Re: Re: Re: pro syfilss
mno já teď taky vůbec nwm *9* -
Re: Re: Re: Re: pro syfilss
neni to padly,ale jenom trochu ulitly *15* Nee kecam je to good! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro syfilss
ne jako ne řekněte popravdě co si myslíte o nápadech které tu řešíme!! má to být společné tak se to musí líbit všem!
-
-
-
-
-