-
...
angie jsi tu?? -
-
Re: ...
Jsem tu, neboj. Já vím, že ti to padá. Já mám zase zabržděnej počítač, to je o nervy. -
Re: ...
já jenom, že mi občas blbne icq, tak se nediv, když vypadnu!!:)
-
-
Ahoj momentálně je v diskuzi asi 7 400 příspěvků, což je velký číslo... *3* Ale je to dobře...jen tak dál! *4* -
-
Re: Příspěvky
No musíme udělat 500 milionů příspěvků....:D
-
-
Home video
Já vím, že jsme to už viděli, ale je to krásný jak Prince pořád povídá a Majkí jak s ním komunikuje. To byl prostě tatínek, o kterém my si můžeme snad nechat jen zdát :-)
http://www.youtube.com/watch ?v=WBuDh13TZJY
Jako prve ten link, jak jsem dala, že trest byl jít do kouta, nebo že budou večer bez televize. To byl brouček. -
-
Re: Home video
jsou úžasní.. a ten hlásek.. to je nádhera.. *14* -
Re: Home video
mě se líbí jak se tam v jednu chvíli tváří Prince tak důležitě u těch šachů *1*
-
-
koncert
ahoj,chtěla sem se zeptat..chystáte se někdo na ten koncert do Vídně? -
-
Re: koncert
určitě bych jela! ještě se teda rozhodnu podle ceny... -
Já nad tím uvažuju. Dneska jsem to psala lině, že uvažuju, že bych jela. Až uveřejní cenu lístků, tak podle toho se rozhodnu :-) -
Do Vídně se chystam ... ale nevim jak to vyjde časově. Naši tam chtěj jet jen za památkami. -
-
Re: Re: koncert
ty jo ..já bych jela,ale nw jestli by mě máti pustila..xD dáreček trošku předčasně k vánocům..jo to by mě možná pustila *1*
-
-
nejsou love.. takže nejedu.. ale prý to bude v telce.. popřípadě se to někde stáhne:)).. ale pšššt:D:D
-
-
ahoj
petulkamilashekpsmj ja si tě chci dat k přatelum jak se to dělá???a taky m.jacksonku a nichienqu -
-
Re: ahoj
klikni na ní.. aby se ti otevřel její profil a dej PŘIDEJ SI MĚ DO PŘÁTEL:)
-
-
MJ
Ahoj, tak jsem se vrátila z dovolené u známých, ale dlouho tu nepubudu. Za pár dní jedu na rodinn.dovolenou, takže jsem vás chtěla jen pozdravit...představte si...všichni co byli na nějaké dovolené tak tady píšou jak se jim po vás stýskalo. Mě teda vůbec ne. *3* Osobnosti.cz budu už využívat jen na nějaké infa o celebritách, ale tady s vámi se už neuvidím. Jen sem se chtěla rozloučit a pozdravit. Takže Nazdááááár! *1* -
-
Re: MJ
No tak teď jsi nás teda vytrestala *1* *1* *1* -
-
Re: Re: MJ
to jo.. normálně z toho brečím.. jak se jí po mně nestýskalo *1*
-
-
ani ty jsi nám nechyběla.. milé že? -
-
*1* dobře ty *15* -
-
Re: Re: Re: MJ
děkuji *15*
-
-
-
Ale Michaela budu milovat pořád!!!A taky jsem vám chtěla napsat, že: asi v 10:45 byla na Music Box hrána píseň You Are Not Alone o Michaela...brečela jsem. Miluji tě Michaeli! *14* -
-
Já bych brečela z tebe.... -
-
Re: Re: Re: MJ
dobře ty.. dostáváš mě *1*
-
-
-
-
mišaaa
moooc mooooc mooooc mooooc z celyho srdce ti majklíčku přeju všeeee nejjjjj a fakt věřím že žiješ a jestli to je pravda tak ti přeju ještě aspon jednou takovyhle leta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!wow SCREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju těěěěěěěěěěěěěěěěěěě muckyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy moc!!!! love love love love love love love!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ješte jednou vše nejky a nadherny narozkyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* -
papa večer
taky už musíme jdu papa *15* -
-
Re: papa večer
Páá. *4*
-
-
???
Tak co jste tu probrali když sem tu ty 2 hodiny nebyla?? otravoval někdo? *7* -
help me
Holky prosím na které webové stránce jsou ty boty s michaelem?? moc bych se na ně chtěla podivat?? *7* -
-
Re: help me
www.dunkshopping.com -
-
Re: Re: help me
bože ty sou úžasný!! já chcu but ty 002 nebo 001 *14* -
-
Re: Re: Re: help me
Tedka sem na ně taky koukala brala bych 004 *14*
-
-
-