Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • allmichaeljackson

Ahoj

Ahoj, prý i sem Laidy psala.Nám říkala, že je to zatím tajné, a že jí manžel řekl, že si má vybrat jeden blog a tam psát svoje poznatky, aby zjistila reakce lidí.Jinak Michael byl prostě jednička!
    • angie72

Re: Ahoj

Ahojky, jééé pomoc laidy... Ten nick její, brrr. Víš ona je nemocná pode mně. Chodila na diskuze psát, pořád otravovala, dávala všude linky na you tube, jak má pravdu, jak je pod přísahou, atd. Já myslela, že z ní budu mít infarkt a to nekecám. Mě jen tak něco a někdo nevytočí, ale ona mě dostala na dno své psychiky...
      • allmichaeljackson

Re: Re: Ahoj

Ze začátku i ale psala ještě větší nesmysli, něco v tom smyslu, že Michaela zabila CIA a rusové zpozorovali větší energii v ten den u jeho báráku a že v tom má ruce i Izrael atd.
        • angie72

Re: Re: Re: Ahoj

No to tady taky psala, to se neboj, že ne *15*. Já jsem potom trošku zaútočila, protože už se to nedalo a odešla. Takže si vybrala tvůj blog teď? Lituju tě, protože jí se jen tak nezbavíš.
          • allmichaeljackson

Re: Re: Re: Re: Ahoj

No někdy jí ignoruju a hlavně to moc nečtu, protože jsou ty komentáře strašně dlohý, ale někdy, když si to přečtu tak musím reagovat.Tvrdí, že má nějakého manžela v LA a ten tam mluví s "jistou blízkou osobou" a že ona má ty nejlepší a 100% zdroje.Vůbec jí nevěřím.Ani to, že se s Michaelem setkala, to by neplácala takové stupidity.
  • osudné foceni Michaela

Musela jsem se vrátit, aby jste si pomhli přečíst, jak s Michalem ty swině zacházeli. Strašné, ponižující, nedústojné. Je mi do pláče.

Foceni Michaela pri kauze Chandler z knihy The Magic And The Madness by J. Randy Taraborrelli
    Překlad: Concorde

Kdyz dorazili pravnici, trvalo jim hodinu presvedcit Michaela aby vysel ze sveho pokoje.
    Kdyz vesel konecne do obyvaciho pokoje byl viditelne rozruseny, mel na sobe hnedy zupan.
    Zakryl si oblicej rukama jak kdyz se brani pred paparazzi

rekli mu aby stal na podstavci uprostred pokoje.
    Prosim nenutte me to delat, prosil Michael.
    Nemame na vybranou pane, rekl mu jeden z detektivu.
    Pri pohledu na obraz liz taylor Michael pomalu sundal zupan pod kterym mel plavky..
    ty si budes muset sundat taky, rekl detektiv..Michael se vysvlekl z plavek pod kterymi mel jeste boxerky..
    pane, prosim, rekl detektiv..

Michael plakal, sundal si boxerky a stal tam svleceny nejen ze svych satu ale i z cele jeho dustojnosti..
    Vsechny oci se uprely na nej aby videli skvrny ktere chandler popisoval (samozrejme nesedely)
    o muj boze vzlykal Michael a vypadal ze kazdou chvilku omdli..

policie ho otacela pomalu, delala si poznamky o jeho tele, o barve jeho zadecku a intimnich partii.
    fotograf udelal par snimku predtim nez Michael seskocil z podstavce. To staci! rekl Michael prchajici z pokoje

Po 15 minutach place, vriskotu a proseni byl premluveny pravniky se vratit. Zalostny narek byl slyset celym domem. Michael by zlomeny..tloukl nohou do zeme.

znovu stal nahy, vice fotek, natoceni videa..prosim muzeme uz skoncit? prosil Michael
    Jeden z doktoru vytahl pravitko (nejaky meric) ale tu uz zasahl Michaeluv doktor,
    to staci, rekl odhodlane, oblec se Miku..
    Michael utikal z pokoje, klepal se a kricel jak jste mi to mohli udelat?
    *9* *9*
    • mijaja

Re: osudné foceni Michaela

Napadají mě jen ty nejsprostší a nejhnusnější slova na adresu rádoby "detektivů"!!! *16* *8* *10* *16* *13* tohle si on rozhodně ani v nejmenším nezasloužil!!!!!!! *16* *16* *16* rozdával všude lásku a takhle se mu odvděčili raděj nebudu titulovat!!!-chce se mi brečet z toho *9* *9* *9*
    • Re: osudné foceni Michaela

oprava: OSTUDNÉ focení Michaela
  • kika...

:)

lsečny připravte si kapesníky a utřete slinu.. *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=sU T6C2CKUPs&feature=PlayList&p=FEEE7E 973C1D7EF1&playnext=1&playnext_from =PL&index=40
    • petr_jackson

Re: :)

A můžou i kluci? *15*
      • kika...

Re: Re: :)

*15* *15* *15* to záleží na něm
        • petr_jackson

Re: Re: Re: :)

To nejde neslintat.
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: :)

Ty slintáš když vidíš Michaela? *15*

Jako u nás je to celkem normální, že slintáme při pohledu na Michaela , ale u chlapa? *15*
            • petr_jackson

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Já víma,ale gay nejsem, jen ho zbožňuju.
    • zanesskaaaa

Re: :)

Už jenom ta písnička mě dostává *15* *15* *14*
      • kika...

Re: Re: :)

áá..tichutko.. *14* *14* *14* se zeseru
  • tea301

ahooooj

ahoooj jak se máte lidi?? doufám že tak dobře jak já?? ahojky majkí!!
    • mrs_jackson

Re: ahooooj

ahojkyyyyy!No končně tu někdo jee! *15*
      • tea301

Re: Re: ahooooj

bych řekla!! *15* ale já tu sem každej den ale ne celej!!
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: ahooooj

no já sem sem přišla už aspon před půl hodinou a nikdo tu nebyl *9* a co jinak??Zdálo se ti o Majkim??Mě ne *9* *9*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ahooooj

ne nezdálo! zdálo se mi o mé mrtvé babičce *9* ale jinak sorry že sem nepřišla dřív sem doma ze školy už od třičtvrtě na 12!
            • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Re: ahooooj

mam to taky tak!!úplně každá věc mi ho dokáže tak připomenout že se občas úplně zarazim...vim že na mě dává pozor a nedopustil by aby se mi něco stalo!určitě ví že ho miluju!! *14* *14* I LOVE YOU MICHAEL!!!
            • tea301

ne nemyslím siže jsi blázen!! já ho vidím všude!§ květiny stromy mraky stíny všechno mi ho připomíná!! a když jsu sama večer ven se projít vím že je pořád semnou protože ho vidím!! vidím tu nejjasnější hyvězdu na obloze a vím že je to on!! že se na mě dívá a dává na mě pozor!! proto se už nebojim chodit potmě věn!!
            • mrs_jackson

tak to jsme na tom opravdu stejně...teda až na jednu věc: já jsem se s tim ještě vůbec nesmířila a pořád ho k sobě volám i když vim že asi nepříde *9* ale jednou když sem byla sama doma tak jsem cítila že tam se mnou opravdu je a řekla jsem mu jak ho strašně moc miluju *14* *14* No já vim, asi si myslíš že sem blázen ale je to tak! *4*
            • tea301

to jsme natom stejně!!já si myslím, že mě se sny oněm už zdát nebudou!§ mám to tak vždycky když někdo umře!zdávalo se mi oněm protože jsem nevěřila že odešel něvěřila jsem že by mohl být vážně pryč! ale potom co ho pohřbyla jeho rodina už se mi nic nezdálo!! prostě jsem si ztěžka připustila že je navždy pryč! nevím možná to tak je lepší, že se mi oněm už nezdá protože bych zase věřila že žeji! myslím, že tím že jsem ho nechala odejít tam nahoru a dala mu klid a nevolala ho pořád zpět proto se mi oněm už nezdá! V mém srdci má místečko které mu nikdo neveme! a ikdyž ho mám ráda a stýská se mi poněm vím že je mrtví a přejimu aby se tam nahoře měl dobře! I LOVE YOU MICHAEL!! *14* *9*
            • mrs_jackson

jo to si pamatuju!Já na něj vždycky večer myslim jaký by to bylo kdyby byl jenom muj a tak a myslim si že se mi bude něco takovího zdát ale nezdá *9* *9*
            • tea301

mě se oněm zdálo víckrát!! pamatuješ jak sem sem dala tu básničku sen jak sem psala co se mi zdálo?! tak pak se mi oněm tu další noc zdálo taky a od té doby už ne!§ nevim proč!! *16* *9*
            • mrs_jackson

jj *9* mě taky ne *9* jen jednou se mi o něm zdálo a bylo to něco že sme spolu šli za ruku a líbali sme se. ale pak sem se probudila!! *10* *15*
  • kika...

..

Tak já vás teda zaměstnám..
    http://zivotjejensen .pise.cz/moje-povidka/
    Mě se to líbí tak jestli už to nemáte přečtené tak si to přečtěte...od jedničky dál..Já to zrovna čtu..
    • mrs_jackson

Re: ..

to už jsem četla, je to nádherný *14* *14* i ta druhá *14*
      • kika...

Re: Re: ..

Já jsem to teprve začala čís jsem u 5...
  • candy.madonna.hard

VYMĚNIM xD

Možná jste si někdo nestačil koupit Bravo MJ special..vyměnim všechny plakáty co v něm byli + dva další za obrázky nebo plakáty Madonny..popřípadě prodám..jestli má někdo zájem napište mi ne mail : Maddy.HARD@seznam.cz *3*
  • mischicka

ahojky

čauky jak je??...asi tu nikdo není co?? já sem byla 4 dny v polsku tak mám aspoň co číst...já sem tak šťastná že dneska nemusím do školy *1* *1*
    • baluska1

Re: ahojky

Ahoj já jsem tu. Máme ředitelský volno celý týden. a jak jinak bylo v POlsu, smím-li se zeptat?
      • mischicka

Re: Re: ahojky

ále dobře...ale strašná zima...sem myslela že tam umrznu *15*
        • baluska1

Re: Re: Re: ahojky

A naštěstí si neumrzla. O čem budem kecat?
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: ahojky

o Majklovi přece né *1* *1* *15*
  • anet98

Páá

Dobrou noc já už pujdu tak se mějte pááá jo a nějaký krásný sníky o Majkím.
    • thesimsa

Re: Páá

ahoj *3*
    • zanesskaaaa

Re: Páá

Papa *4*
  • anet.k

Ahoj

Ahoj. Konečně jsem tady =)tak co holky sněžilo u vás? *3* U nás ne ale teď tady strašně fučí vítr a tento týden má napadnout 20 cm sněhu *8*
    • luciq-dc

Re: Ahoj

ahoj..já se těšííím na sníh..budem koulovat séé!! super bude *15* *15* *15*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj

taky se těším ale vadí mi že má sněžit tak brzo =(
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Ahoj

no u nás nic..ségra se už těší jak bude sáňkovat a zatim nic
          • pajka52

nééé at' ještě nesněžíí *15* *15* nééé *15* *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

taky nechci aby sněžilo. hlavně takle brzo =(
          • anet.k

mladší sestra že jo? no to moje taky.=)
  • pajka52

*

Nevím, není to lepší ho ignorovat?Toho 8.ball.8 ? Jeho příspěvky nečtu,nereaguju na ně, je mi ukradenej. *3*
    • zanesskaaaa

Re: *

To mě byl taky, dokud se do mě nezačal navážet..
      • 8.ball.8

Re: Re: *

Proč bych to dělal přece? Já vás tu některé mám vážně moc rád, to jen vy mne odsuzujete za mé názory. *4*
        Asi tu platí názor většiny ... Míša Džeksnů je bůh, a za tím si jdete jako stádo hloupých ovcí. Neber to tak, že bych proti jemu něco měl, to ne, ale kritika neuškodí. A trošku je potřeba zpracovat ty mladé sprosté střeva, co denně zaplňují diskuze trapnýma žgryndama typu "muuuckuju ho, lovííískujujíí, ťutíí, ňuníííí". *16*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: *

Pro mě to není Bůh, ale Král.. Bůh je jenom jeden.. a tvý názory jsou mi jedno.. ale, když tu uvádíš moje jméno a děláš si tu ze mě kdovíjakou srandu, tak mě to uráží.. klidně si tu buď.. ale nenapadej mě, pokud jsem Ti nic neudělala.. a řečičky typu lovíískuju tě atd. já nepoužívám.. joo a ještě něco, pokud ho máš rád.. tak prosím piš jeho jméno tak jak se má.. není to Míša Džeksnů, ale Michael Jackson..
    • mrs_jackson

Re: *

máš pravdu! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit