Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

Akademie

Hej tu akademii jsem si 100% uzila byla super myslela jsem na vas a na Majkíího *4* v jedne chvili jsem se malem rozbrecela ale pak jsem si rekla ze to musim udelat pro Majkíího a udelala *14* Proste on je pro me to nej na svete ! a jak jsme se uklaneli a delali ten konec tak zacali tleskat,piskat a povikovat proste uzasna atmosfera! uplne BOZI a pak jak rekli ze uz je konec tak kriceli ,,Michael Jackson repete" proste to bylo uplne uzasne! *4* ale zastupka to zakazala *9* takze nebylo nic ale i tak jsem si to uzila a az budou fotky tak vam je poslu jestli budete chtit *4* a bude mozna i video *4* a dekuji ze jste mi drzeli palecky a ze jste na me mysleli *4* DEKUJI *4* Vsichni to chvalili ze pry jsme to meli nejlepsi! ucitelka mi rekla ze predemnou smeka ze toto se a je naucit pak sehrat dohromady namalovat,oblict,vsechno zaritit,sehnat ze na to ze mi je 13 jsem dobra ze je ve me talent! ja jsem ji rekla ze jsem se ucila od toho nejlepsiho! *14* coz je MJ *14* a dekuji mu zato!! Miluju te *14* Takze akademie super a nikdy na ni nezapomenu! Muzu si rict ze jsem neco udelala na Majkího pamatku!! *3* *4* ale chybi mi moc *9* *9* skoda ze tam netancil s nama! doufam ze se na nas dival a prihlizel k tomu abysme to nepopletli *4* a jeste jednou dekuji za podporu! *4*
    • Re: Akademie

tak to gratuluju *4* určitě budu chtít ty fotečky *15*
      • zzj

Re: Re: Akademie

tak ja je sem pak dam *4*
        • Re: Re: Re: Akademie

díky *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: Akademie

ale musi mi je jeste poslat *4* *4*
  • zzj

:(

http://www.youtube.com/watch?v=TkBp KUXwprU&playnext_from=TL&videos=CcU PaqY_fgk

*9* *9*
    • terullka00

Re: :(

k těm úžasně klásným fotkám je tak depresivní hudba až si mi z toho chce brečet.. *9* *14* , a taky ve 3:03 je hrozně klásná fotka a má tam překrásný oči!! a ještě ve 3:33 má překrásný oči a je to klásná fotka a ta po ní tam má hustej pupíkk.. *15* *14* a ještě ta po pupíku je sexy jak si tam sundavá tu bundu..!!! *14* *14* *14* *15* *15* *15*
      • zzj

Re: Re: :(

jj je to uzasny video taky se mi u neho chce brecet *9*
  • sasa87

ahojky

tak se uvidíme opet zítra já už jdu a krásné sny o MJ.MJ by byl mezi námi kdyby u nej nebyl ten debil doktor on zabil MJ.AHOJKY
    • Re: ahojky

jo ten dbil doktor canrad murray dal mu nesmirne velko
      u davku propofolu(nebezpecne)
      dr.conrad murray- *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10*
  • baluska1

video

http://www.youtube.com/watch?v=y9hE 5sgMGEc
    to je moje video..jsem dělala já tak snad se bude líbit :)
    • Re: video

Moc hezký video. Šikulka *14* *3*
      • zuzanka666

Re: Re: video

Opravdu se ti to povedlo.Uvedla jsi tam to co mi všichni cítíme.A nejlepší je ta fotka Michaela s pavoukem.Tu jsem vyděla poprvé *4*
        • zzj

Re: Re: Re: video

bomba !! *4* a jeste kdyz je tam pisnicka MITM proste uzasne !! *3* povedlo se ti to !! *4*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: video

děkuju :)
  • mischicka

ahoj

zdarééc *15* *15* ta ksem tu ale douho nebudu *15* *15* Jak je?? Mě se dneska zdál sen ale moc si ho už nepamatuju ale pamatuju si že tam byl MJ a že tam měl sluneční brýle ale už si vůbec nevzpomínám co sme tam dělali *15* *15*
    • anet.k

Re: ahoj

hlavně, že si vzpomínáš na to, jak vypadal. *15*
      • mischicka

Re: Re: ahoj

héééj *15* *15* takový komentáře *15* *15* mluvíte jako kdybych byla úchyl... *15* to víte přes den se to zapomene a navíc já potom ještě usnula takže se mi to všechno smíchalo dohromady *15* *15* však to znáte.... *1* *1*
        • terullka00

Re: Re: Re: ahoj

no jo no *15* *15* *15*
    • terullka00

to si toho pamatuješ..že měl brejle.. *15* *15* ale co ste dělali si pamatovat nemůžeš.. *15* *15* *15* jinak mám se docela ok..a ty? jak to že tu dlouho nebudeš?? *9*
      • mischicka

mě nejspíš zachvíli od počítače vykopne buď mmáma nebo ségra takže to sem píšu dopředu *15*
      • thesimsa

.. radši si to nepamatuje .. to by mohlo bejt do desáté hodiny nezveřejnitelný *15*
    • polinka

já přesně vim, co ste tam dělali *3* *15*
      • thesimsa

*15* *15*
  • zzj

mam

uz maaaaaaaaam tu pisnicku *3* *3* *15* super *15* *15* dekuju Poliku Pusiku *3* *15* *15*
    • polinka

Re: mam

Myslim, že to by udělal každej, kdo hledá nákou písničku, ne...? *15*
      • zzj

Re: Re: mam

nn me by nenapadlo hledat na google ja vzdycky na ulozto a pak na net to tam prosmejdit *15* *15* ale ted uz vim kam jit *15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: mam

Dobře, tak oprava: Každýho normálního by to napadlo *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: mam

ja se nestydim ze nejsem normalni !! *15* *15* ja se tim dokonce pysnim *15* *15* aspon jsem originalni a nn jako kazdy dokonale normalni *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mam

jako nevím co tu pořád řešítě holky.. *15* JÁ třeba JSEM normální.. *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: mam

nn dobre *3* kaslem na to jj? *4*
            • zanesskaaaa

Děleeeeeeej ! *3*
            • zzj

nn fakt radeji nn *4*
            • polinka

jen to klidně napiš, neboj, my nejsme psychicky labilní, my to ustojíme *15*
            • zzj

jj uz mi cvaklo *15* *15* ale zaver si necham radeji pro sebe *3*
            • zzj

Zani z tveho sloupkku jsem toho moc nepobrala *15* *15* sorry *15* *15* prectu si to jeste raz treba mi to docvakne *15*
            • polinka

přesně tak zanes *3* *15*
            • zanesskaaaa

Ale ty to nechápeš. Všichni se považují za nenormální, aby byli originální. Ale když se za nenormální považuje víc jak půlka lidí z republiky, tak už to originální není. *15* Ale člověk, který se považuje za normální je originální, protože se nesnaží být originální a nepovažuje se za nenormálního. *15*
            • zzj

no nwm jestli byt normalni je originalnejsi nez nenormalni!! pac kdyz si vezmes ze tu pise zruba 20 holek ktere jsou normalni a dokonale a 1 z nich je nenormalni....... tak prece je originalnejsi nez tech 19 holek s vysokym IQ *15* *15* CO? *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mam

no to neni pravda *15*
            • polinka

je to právě naopak... všichni o sobě řikaj jsk jsou děsně nenormální, ale protože to řikaj všichni, tak už nejsou originální... takže všichni, co o sobě říkaj, že jsou normální, jsou originální *3* *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: mam

*15* Hee Hee *15*
          • Re: Re: Re: Re: mam

no mě by to teda napadlo *15* hledám to tak vždycky *15*
    • zzj

Re: mam

ja jsem ale sikulka sikovna *15*
  • thrillerdance

Pozvánka na MJ víkend:-)

Krásný den přejeme všem!

Dovolujeme si vás srdečně pozvat na jedinečnou akci, kdy společně protančíme Prahu při akci THRILLER WALKIN´ PRAGUE 2010, které se uskuteční již v sobotu 28.8. Neváhejte, vezměte přátele a doražte i ná následnou par...ty v klubu SaSaZu na party Michael Jackson Forever, kam je vstup ZDARMA!!! A pokud budete mít chuť budeme se na vás těšit již v pátek 27.8. na PyroMusic Laser festu, kam je pro tančící vstup na celé odpoledne pouze 100,- Kč!

Bližší informace naleznete zde:
    http://www.facebook.com/event .php?eid=134004206634701&ref=ts
    ne bo http://www.thrillerdancerekord.cz/? st=1&
    • jirineczka

Re: Pozvánka na MJ víkend:-)

jestli se nemilim tak jsem cetla nekde na netu,ze se ta vzpominkova akce rusi z duvodu financni nepodpory poradatelu.tak ted nevim co si mam o tom myylet jsem z ostravy a nevim jestli takovou dalku nepojedu zbytecne,ale pro Majkího udělám cokoliv
      • polinka

Re: Re: Pozvánka na MJ víkend:-)

ruší se jenom rekord a ten se přesouvá na 25,6. 2011. Tohle je pochod Prahou...
  • ?!

MJ je az 9?! to si ze me delate asik prd*l! *8* hej jako ja az tak netrpim na tom aby byl prvni tady na os. pac je to celkem nepodstatny ale jako 9.? celkem sila no!! *9* *15*
    • Re: ?!

na to že je už rok a něco mrtvej to celkem jde...Když byl živej měl návštěvnost mnohem mnohem menší......V první desítce nebyl ani náhodou..možná nebyl ani v první pětistovce...
      • zzj

Re: Re: ?!

jenom ze on si zaslouzi byt 1. *14* *1*
  • mischicka

kiss

Taky bych chtěla *14* *14* *15* celkem velká závist *15* http://www.youtube.com/watch?v=IlT44z1oTlc&feature=related
    • misuleee

Re: kiss

ááá *14* jak se tam ještě tak potutelně usmívá! *15* holka má prostě štěstí *14* *15*
      • mischicka

Re: Re: kiss

tak bych se taky celkem smála, kdybych se líbala s ňákým fanynákem *15*
  • besta

Uhlavní nepřítel

Zjistil jsem že písen DS- je o Domu Sheldonovi což je Michaeluv,můj a věřím,že i váš uhlavní nepřítel! Dom Sheldon is cold man!
    • Re: Uhlavní nepřítel

DS (Dom Sheldon) je pouze kamufláž a vztahuje se to k jménu Tom Sneddon, což je district attorney (okresní prokurátor, státní návladní) pro Santa Barbaru v Californii. Je Michaelem posedlý a byl hlavním hnacím motorem v případech zneužívání, porušil přitom mnoho zákonů hnán osobní antipatií. Michael napsal Dom Sheldon, ale zpívá Tom Sneddon.... ;)
      • besta

Re: Re: Uhlavní nepřítel

No jo,ale i tak jsou nepřátele ne?
        • Re: Re: Re: Uhlavní nepřítel

Jasňačka, je to nepřítel, Michaelův i náš...to já jen tak na vysvětlenou.... :))
    • Re: Uhlavní nepřítel

Aha, tak to jsem vůbec nevěděla. *1* Další dobrá informace. V knížce Moowalk se dočítám samý nový věci, je to super knížka. *9* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit