-
NO TOHLE!!
Nemám potuchy co se zpívá v té písničce k tomu videu ale uráží mě že jeho smrt berou tak.. ani nevim jak to mám říct hajzli jedni!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
http://www.youtube.com/watch?v=IgIH-7sfWWU&feature=related -
-
Re: NO TOHLE!!
Michael jackson deat michael jackson deat!! fuj lepší refrém si vymyslet nemohle zmetci!! *16* -
-
Re: Re: NO TOHLE!!
Zpívají tam něco v tom smyslu, že dokud nezemřel tak ho nikdo neposlouchal a najednou je to král.. jestli jsem to správně pochopila.. *4* -
-
Re: Re: Re: NO TOHLE!!
A pak ho tam i možná uráží... nevim.. to bych musela vidět text.. -
-
Re: Re: Re: Re: NO TOHLE!!
nevim ale slyším tam i slovo shit! a to mě taky štve!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NO TOHLE!!
jj chtělo by to text!! -
Re: Re: Re: Re: Re: NO TOHLE!!
Noo a taky motherfu... víš jak dál ne *15* .. noo chtělo by to text *15*
-
-
-
Re: Re: Re: NO TOHLE!!
to je možný ale mě štve ten refrém!! michael jackson is deat!! to mě štve!§ zmetci možná to myslei dobře ale tohle mi vadí!! jak kdyby vykřikovali Michael jackosn je mrtví!!!! to mi prostě vadí!!
-
-
-
-
AAAAhooooooJ!!!!
no AHOOOJ tak co se tu stalo za tu dobu,co sem tu nebyla???nono??říkeeejte(spíšš pííšte) *15* *15* -
-
Re: AAAAhooooooJ!!!!
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=92ff0a068fa87275c4664a9b36 46172c UKLIKEJ SE NA MAJKÍM *15* *15* *15* -
-
Re: Re: AAAAhooooooJ!!!!
jj pod nám pomoct klikat!! *15*
-
-
-
Ahoj
Tak nic padla půlnoc a já jdu spát. Tak brou -
dvd
hele holki víte že vyšel další dokument ö MJ?? -
-
Re: dvd
Myslýš Život a smrt krále popu??????? -
-
Re: Re: dvd
ne to nemyslim to se jmenuje ODKAZ KRÁLE POPU sou tam v bonusevh záběry z toho ze STAPLES CENTER z rozloučení a ještě něco -
-
Re: Re: Re: dvd
Jo ale to už přece vyšlo dávno ne??Ještě je tam ta tisková konference jak ohlašoval návrat a tam je nejvíc sladkej.Jo a ztoho rozloučení tam je akorát to jak to bylo venku -
-
Re: Re: Re: Re: dvd
jo ?? že sem to viděla na stáncích až tedkon -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dvd
no to mám 2x moje maminka je táááák chytrá že to koupila to první sem si koupila se segrou no a tedkon to koupila máma -
Re: Re: Re: Re: Re: dvd
Ono to furt vychází znova já zas vyděla ve stáncívh to DVD MJ Noumber 1 hits
-
-
-
-
-
-
Ty jo
Holky nevíte někdo jestli když se vjede na hlaví stránku blogu,tak jestli se tam dá dát písnička.jako že by na hlavní stránce mého blogu hrála Black or white a nebo jiná??NEvíte???Jo jinak jsem tam přidala rubliku Thriller a jsou tam klipy z CD thriller -
-
Re: Ty jo
myslím, že to nějak šlo, ale jak přesně to udělat netuším. zkus se podívat do administrace blogu nebo se pozeptat ostatních blogerů
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jIEe WWwV33M&feature=related
Nejlepší Michael a jeho ''výraz'' v obličeji *15* *15* *14* -
-
Re: *****
Reklamy s Michaelem by mohli dávat aji u nás .. *15* -
-
Re: Re: *****
To jo to by fakt mohli!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: *****
jo.. to by bylo super.. =) *14*
-
-
-
-
juuu
mam knihu MJ kral popu 1958 az 2009 a je skvela jsem uz u 6kapitole *14* *14* *14* *4* *3* -
-
Re: juuu
se máš =)
-
-
Ahojky
Ahojky, podívejte se na toto video, úplně mně to dojalo až k slzám, velmi emotivní
*4* *3*
http://www.youtube.com/watch?v=C9cBM3TDw1I&feature=related -
We are the world for haiti
Píseň We are the world for haiti je pro mě propadák. Nejen ,že to půlka neumí zazpívat a zbytek už vůbec tak tu píseň totálně znemožňují. Na mě to působí ,že když to zpívali tak je to ani nebavilo spíš jen aby se ukázali na veřejnosti. A jak ke konci tam kousek repují tak to je ještě větší propadák. Skrátka originál je prostě originál a nějaká kopie nic nenahradí. Sice milí ,že tam dali kousek jak zpívá Michael Jackson ,ale tím nic neskryjí. Možná jsem moc krytická,ale je to prostě můj názor.
A krásnýho Valentýna !!! Mike !!! ILOVEYOU *14* *14* *14* -
-
Re: We are the world for haiti
Propadák? Blázníš??? A že to některý nebavilo? Vždyť v tom je tolik emocí a nádhery!!! -
Jseš HODNĚ kritická .. propadák to vůbec není .. myslím, že se to Quincimu a Lionelovi dost povedlo .. jak už psala Thesimsa, tak hudba se za 25 let změnila .. a to moc .. joo jasný originál je lepší o tom není pochyb, ale rozhodně to není PROPADÁK .. a navíc, tohle je pro HAITI ne pro AFRIKU .. přece to nemůže být stejný jak pro Haiti, tak pro Africu .. a ať už se ti to zdá kdejak strašný, tak je to hrozně hezký, že si vzpoměli na Michaela a myslím, že kdyby žil, tak by udělal to samý .. a to už by potom propadák nebyl co .. je mi to jasný, jenom proto, že to neudělal Michael, tak je to hrozný .. -
-
Re: Re: We are the world for haiti
to neni vubec pravda jako mysli si co chces ale pro me je to hruza !!! -
jako samozdrejme ze se styl hudby uz posunul ale proste do teto pisnicky se to vubec nehodi a jako je to proste muj nazor tak sorry jestli jsem se nekoho dotkla ale me se to proste nelibi a pro ty co se to vazne dotklo tak na pisen je uplne ,,dobra" PS: už jste spokojeni ? -
-
Re: Re: Re: We are the world for haiti
Víte co něco vám řeknu to co temu chybí je to že na to nedohlížel Maikův perfekcionalismus jako v originále proto se to spoustě lidí nemusí líbit a každý má právo na svůj názor.Osobně si ale myslím že to mohlo dopadnout hůř *15*
-
-
Náhodou je to pěkný. Tvůj názor ti nevyvracím, ale jak už holky psaly, pokrok jde dopředu a nějaká změna tomu neuškodí. Hele, koukej na to pozitivně. Kolik slavnejch lidí se dokázalo spojit pro dobrou věc. Třeba v tom každý účinkoval z jinýho důvodu, ale ve výsledku vystupují jednotně a jasně- pomoc proHaity.
Z toho má určitě Michael radost. -
-
Re: Re: Re: We are the world for haiti
Já jsem to sice ještě neslyšela ale nemyslím si že by to bylo tak hrozny.Je pěkny že to nazpívali znovu sice u toho nemohl být Maiki *9* ale i tak ta písen pomáhá těm kteří to potřebují a sem si jistá že Maiki jí ted v nebi poslouchá a zpívá si jí *9* -
-
Re: Re: Re: Re: We are the world for haiti
Ahoj Lidi je pravda že originál zůstane originálem, to že píseň We are the world for Haiti ,není propadák ale je opravdu škoda že se té nahrávky nedožil Michael Jackson ,asi ji zpívá v nebi.Jsem ráda že MJ nikdo nezapoměl a to že daly prostor MJ a jejo sestře Janet.Bude snad dobře pokud píseň We are the world for Haiti pomůže dětem to by si snad nejvíc přal sám Michael Jackson.Stýská se mi po Tobě.Miluji Tě. *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: We are the world for haiti
Tak jsem si to ted poslechla a nezdá se mi to zas tak špalny *3* Akorát se mi nelíbí ta část s Kaneyem(kanálem)Westem že ho do toho vůbec brali *10* když tak urazil MJe.A rozbrečelo mě to jak tam byla Janet s Maikim *9* Nová verze zní dost moderně a já mám radši písně z osmdesátých a devadesátých let
-
-
-
-
Propadák ? Trochu silný slovo ne ?
Originál to sice není, ale to se dalo čekat .. Hudba se za těch 25 let trochu posunula ... nemůže to být stejný jako tenkrát ..
-
-
potřebovala bych vědět...
nevíte, kam vždycky šli ty holky, které byli vybrané aby šli s MJ na pódium? To šli pak do zákulisí a dívali se na zybtek koncertu ze zákulisí? *7* -
-
Re: potřebovala bych vědět...
Asi do zákulisí .. vyhodit je nemohli a zpátky do sektoru už by je nenarvali .. *15* -
Re: potřebovala bych vědět...
no třešba je potom z toho konecertu vyhodili *15* *15* *15* nebo je zas vrátily tam odkud je vzali *15* *15* -
-
Re: Re: potřebovala bych vědět...
* třeba *15* *15* *15*
-
-