-
MJ!!!LOVE!!!
Hele já jsem slyšel, že Michael vykašlává krev a jezdí na vozíčku :-DDDD
Ne dělám si prdel... Já michaela zbužňuju, ale nechápu lidi co věří v některých věcech bulváru... Např. 90% lidí si myslí, že Michael už nemá práva na skladby Beatles apod. A přitom neprodal práva ani na jedno procento písniček a už rozhodně ne na ty největší hity a už vůbec ne celý jak se objevilo opět v Blesku nebo kde :-DD.
Michael Jackson je KING OF THE POP!!! A to se už asi bohužel nikdy nezmění. Stačí se zaposlouchat do jeho hudby.
*3* *3* *3* *3* -
:-(
Tak to je teda pecka... *9* kouknu na net a tam tohle...upřímně první co jsem si myslela je že to není pravda, že jen kecaj, ani mě nenapadlo že by něco takovýho mohlo bejt možný. Tak brzo, a tak nečekaně...:-( je to hrůza. To mě fakt sebralo...REST IN PEACE MICHAEL!!! *9* *9* *9* -
Bravo-speciál
Ahoj lidičky, dneska jsem si konečně koupila Bravo speciál - Michael Jackson. Asi ho máte taky, ale pro ty co ho nemají, stojí určo za to, si ho koupit. Takže nestrácejte čas a utíkejte do nejbližší trafiky!! *14* Když sem běžela já tak sem musela obejít 8 obchodů a trafik, až v té osmé trafice to měli. *14* Když sem pak jela trolejbusem a četla si to všichni na mě koukali a nějaký čtyři holky se mě prej zeptaly, kde sem to koupila, že prý to musí mít. *14* Ale co mě teda naštvalo nejvíc bylo, když nějaká babka prohlásila: že se nestydíš, když mrháš časem a čteš si o tom pedofilovi! *16* Já jí řekla: vy si myslíte, že je pedofil, já zase že je to největší legenda lidstva a číst si to může každej kdo chce, takže mě nechte číst si, co mě baví!!! Takže, pokud to ještě nemáte, skuste si to co nejdřív pořídit! *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Bravo-speciál
jojo já jsem si taky koupila Bravo Speciál...a ty plakáty a to psaní a ty jeho poslední slova...prostě úžasný! nikdy na něj nezapomenu...protože to ani nejde!ZEMŘEL MICHAEL JACKSON...ZEMŘEL KRÁL SVĚTA! *9* -
-
Re: Re: Bravo-speciál
Ahoj,já si Bravo nekoupila a ani to neudělám,nějak se vyhýbám všemu tomu humbuku a taky asi věřím,že se pak probudím a nebude to pravda-nechce se mi to přijmout.Přece umírají obyčejní lidi, jak si to Michael mohl vůbec "dovolit" jen tak tu nechat miliony plačících lidí. Pořád si říkám,že by nechtěl,aby pro něj lidi tak plakali,ale náhodou něco zahlídnu a nemůžu ani dýchat jak brečím. Je to ztráta,která nepřebolí,člověk se s tím musí naučit žít...děcka nekoukejte na to smutný,dívejte se jak uměl skvěle žít,myslím, že tak by to viděl raději..a když jsem u toho,nevíte někdo stránku,kde je ke stažení jeho film Ghosts?mám ji na VHS a to už je značně ohrané.Moc dík a držte se všichni.
-
-
-
dětství
Childhood - Dětství
Neviděli jste mé dětství?
Hledám svět, odkud přicházím
A rozhlížím se
Po výdejně nalezených věcí mého srdce
Nikdo mi nerozumí
vidí v tom nějakou zvláštnost
Tak hloupě se chovám, zcela jako dítě
Promiňte mi to...
Lidé říkají, že nejsem úplně v pořádku
Protože miluji tak základní věci...
Je to můj úděl
Hledat něco, co nahradí
Dětství, které jsem nepoznal
Hledám ty zázraky mého mládí
Jako jsou piráti a sny o dobrodružstvích
O dobývání a králích na trůnech...
Dříve než mě zavrhnete
Zkuste mě mít upřímně rádi
Pohleďte do vašich srdcí, a pak se zeptejte
Hledám ty zázraky mého mládí
Jako vyprávění fantastických příběhů
A sny, jež jsem si dovolil nechat si zdát
Koukněte, jak létám... -
-
Re: dětství
Tenhle překlad je úžasnej. Ten jsem už včera četla, je to nádhera, ale když si člověk uvědomí, že slova jeho písní jsou z jeho života, tak se mi chce brečet. Co chce, dneska od rána jsem tak mimo, že fakt bulím.
-
-
miluji tě
je to tady.... na tebe michaeli, miluji tě... chybíš mi a nikdy neodejdeš z mého srdce -
Dnešní téma
Ahojky lidičky moje zlatý.... dneska mě angie72 poprosila, abych napsala dnešní téma za ní, protože tady není...
Michael Jackson talking about police brutality
http://www.youtube.com/watch?v=OO7wOwdTwB8
Takže angie vás prosí, kdo jste neviděl tohle video, at na něj kouknete a potom večer až to napíše na svoje stránky, jestli byste jí tohle video mohli okomentovat, jak se díváte na to, co tam michaelovi udělali, jaký to ve vás vyvolalo pocity, atd....
Děkuji -
-
Re: Dnešní téma
Velice ráda to okomentuju. Angie svěřila tohle téma do nejlepších rukou. To video je šílený. Už jsem ho nechávala kolovat
-
-
Koncert
Když sem byla na jeho koncertě v Anglii,tak to bylo to nejhezčí z mého života.Tolik závidím těm dětem co s nim mohli být v Neverladu.Když ve videoklipech nebo ve videech vidím jak se s dětmi baví chová je dává jim pusy tak si potají vždycky říkám:KÉŽ BYCH TO DÍTĚ BYLA ALESPOŇ NA CHVILKU.
Nebo jak se raduje se svími dětmy,nebo když s ním někdo zpívá a on na ně sahá prostě když je někde Michael z dětmi tak si v duchu říkám: ACHJO KÉŽ BYCH TO BYLA JÁ.
Ale sem ráda za to že mám jeho podpis a že sem se ho 5 minut dotýkala a řekla sem mu:DOBRÝ DEN PANE JACKSONE,MOC VÁS OBDIVUJU A MOC PŘED VÁMA SMEKÁM a on na to:DĚKUJU.TAK MLADÁ A POSLOUCHÁ MĚ TY JO TOLIK DĚTÍ MOC NEZNÁM,SEM RÁD ŽE MĚ MOC POSLOUCHÁŠ.KOLIK MÁŠ MOJICH CD. já:5 A POSLOUCHÁM JE FURT. on:TAK JESTLI CHCEŠ TAK JÁ TI DÁM ZBYTEK JO.
Já totiž byla na tom koncertě z tetou,a Michael už mojí tetu znal,páč ona od tý doby co mohla byla pokaždý na jeho koncertě tak si jí zapamatoval a pak už se s ní normáně i bavil.Posílala mu dárky k jeho svátku a narozeninám.Ale jako já opravdu mluvím pravdu.teta dostala i kartu,kterou když ukázala tak měla vstupenky za polovinu ceny a seděla v 1 řadě.Ale opravdu je to pravda pravdoucí.on je Michael tak skvělej člověk,škoda že už mezi náma není.Miluju ho. -
-
Re: Koncert
Je zarážajúce aký bol pozorný aj k neznámim ľuďom. Vidno, že nebol namyslený v porovnaní s inými hviezdami. -
V ktorom roku to bolo, to bolo asi v tom 97 History tour vo Wembly? -
-
Re: Re: Koncert
myslím že to byl tenhel...ona moje teta pro něj nebyla cizý,on jí znal byla pokaždé na jeho koncertě a tak jí znal,a mě řekl že mě moc rád poznává.. -
-
Re: Re: Re: Koncert
Pozerala som si videá kde sa objíma s faninkami na pódiu, bolo vidieť, že mu to nerobí problém. Aj pri podpisovaní sa objímal, alebo podal ruku.
Neviem si predstaviť iných spevákov, alebo iné osbnosti, ktoré by boli také ochotné sa objať.
-
-
-
ty jo ty se mas!!! co ja bych dala za to mu tohle aspon umet rict *1* (anglicky samorzejme *1* ) -
-
Re: Re: Koncert
Tak jako mi sme spolu nemluvili přesně 5 ae kolem 5-10 ae jestli chceš tak ti dám ICQ a všechno ti do detailu popíšu...jak koncert tak rozhovor -
-
Re: Re: Re: Koncert
jo to bych byla mooooc rada *4*
-
-
-
-
Pro besta
Fando, nezahazuj se s ním, to je takovej idiot, až je mi zněj zle!Žere ti to elektřinu. -
-
Re: Pro besta
ja vim kdyz ja nesnasim kdyz nekdo na tebe neb na angie neco ma tak proste me nasere a resim to s nim. -
-
Re: Re: Pro besta
díky brouku *3* -
-
Re: Re: Re: Pro besta
neni zac ::)
-
-
-
-
Všechny lowe a Majkího
Más vás tady všechny mooooooooc ráda a taky Majkího.Byl by rád kdyby tohle viděl.A jak ste tady povídali tom dárku.Tak se mi moc líbílo ak Angie psala s tím obejmutím a pusou.To bylo moc krásné.Co bych mu dala já za dárek.Úsměv,obejmutí.Ale největší dárek pro něj by byl aby všechny děti na světě byly zdrávé a šťastý.To by si Majkí přál nejvíc ze všeho.Ale určitě bych mu dala Pusu a obejmuila ho.A usmálala se na něj.Láska a to kolem ní je ten největší dar. -
-
Re: Všechny lowe a Majkího
to je pěkně napsané,mě se taky nejvíce líbilo,co angie napsala obejmutí,pusa.....nádhera *14* *4*
-
-
?!
už mě sere..furt se vo něm kecá všude..v médiích..umřel jako každej normální člověk .... -
-
král popu
sice opožděně, ale on nebyl obyčejnej člověk on byl hvězda, král popu! -
Re: ?!
mnojo no některým to příde že byl neky a¨td.. ae palastická zruda je fuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj *1* *1* *15* *15* -
Re: ?!
až na ulici potkáš tak talentovaného, krásného, sexy a laskavého člověka, který zachránil miliony dětí, jako byl Michael, tak mi dej vědět a já se mu pokloním.. -
-
Re: Re: ?!
Přesně tak...
-
-