-
Ahoj
Ahoj holky. Dneska nám učitelka ve výtvarce pustila písničku od majkího. nevím už tak se jmenuje ale podle toho krásnýho hlasu jsem poznala že to je MAJKÍ asi ho má taky ráda. =) nevěděla jsem to *14* *14* *14* -
juchůůů
tak teď šlo THIS IS IT i na nově *14* *3* *15* -
-
Re: juchůůů
Taky sem viděla na Nově. -
Re: juchůůů
já vim..ani sem se neopovažovala napsat to sem první..by mě 4 předběhly *15* *15* *15* -
-
Re: Re: juchůůů
*15* *15* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: juchůůů
to je to moje "ŠTĚSTÍ" v uvozovkách *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: juchůůů
tjn *15* *15* ale pozor už se to pomalu stává zvykem *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: juchůůů
no..tyjo.. dneska sem nějak celá happy..jenom díky Majkímu *15*
-
-
-
-
-
-
nelekej se teo
Teo nelekej se. ty čísla co jsou silně vytištěna jsou BODY. -
-
Re: nelekej se teo
já to tam vidím. když přiložím šipku na ty čísla tak ti to tam napíše POČET BODŮ V TÉTO CHVÍLI. holky Věřte mi *15* -
-
Re: Re: nelekej se teo
jj je tam vážně počet BODŮ!! *15* díky bohu!!
-
-
Re: nelekej se teo
díky bohu!! už sem si vážně chtěla tisknout parte!! ale byla by to krásná smrt!! napsala bych tam :ZEMŘELA KDYŽ 4 ROKY KLIKALA PRVNÍ MÍSTO PRO MICHAELA JACKSONA!§ *15* *15* -
-
*15* *15* no to já bych taky nepřežila *15* *15* *15* smrad si dělal jenom srandu že jo? *15* -
-
Re: Re: Re: nelekej se teo
mmchdm já nejsem tea!! jsem syfilis nebo syfl jo!! tak jak thesimsa je smrad!! *15* ale to je jedno!! -
-
Re: Re: Re: Re: nelekej se teo
sorry syflis ale já jsem neříkala že smrad je thesimsa, nebo jo *7* nevím o tom *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nelekej se teo
to je jedno ale thesimsa je opravdu smrad!! *15*
-
-
-
-
*15* stejne je to na zcvoknuti,ale co bysme pro michaela neudelali *15*
-
-
-
Tak...
Tak teď jsem dokoukala muži v černém 2.Měla jsem to pučený s video půjčovny.To je hustý jak tam hraje Majkí a pořád se ptá jestli může být agentem. *15* -
-
Re: Tak...
ahoj *4*
-
-
Re: ..titulek
http://www.youtube.com/watch?v=fr9a 4PuvDAc
my favourite !! *14* *14* -
-
Re: Re: ..titulek
ááhhhh *15* *14* *14* to mi nemá dělat takhle večer když už chci spát! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..titulek
a prej že se ti nechce *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..titulek
když sem psala že se mi nechce tak se mi nechtělo..teď už se mi spát chce! ale tak je to vždycky..spát se mi někdy chce i v 15:00 odpoledne *15* *15*
-
-
-
-
pá
mno nic asu půjdu..nudáááááá -
-
Re: pá
není nudáá!! musíš se zapojit dodebaty!! ale tak tedy dobrou a sníky o michaeklovi přeju! -
Re: pá
nechoď *4* no tak pa *4*
-
-
ahoj
tak co? jak se vyspalo kuře a smrad? já sKVěle ale byla mi kosa brrrrrr u nás je -5°C -
-
Re: ahoj
Úžasně *15* -
-
Re: Re: ahoj
užasně. to zní dobře. se ti snad zdálo o MAJKÍM? OU vlastně MICHAELOVI(no si na to nemůžu zvyknout) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Ne, ale moje úžasná nálada od včerejška pořád přetrvává *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
tak bacha ať sem nevleze večer MIŠUGE a nezkazí ti náladu *15* no hlavně taky nám všem *15* *15* už tady ale dlouho nebyl že jo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
Ten mi nemůže zkazit náladu ..
.. a snad tu i dlouho nebude .. *15*
-
-
-
-
-
Re: ahoj
Kuře se moc nevyspalo .. muselo vstávat už ve třičtvrtě na deset, aby se jí ještě dneska poslalo TII *15* .. a to šlo spát v půl druhý ráno -
-
Re: Re: ahoj
chudáku *9* tě lituju *9* ......... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Aby ne *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
no ale myslím že jsi na tom líp než já protože jsem šla dneska spat v 01:00 a vstávala jsem v 06:30 ale mě to bohatě stačí. ale nevím jestli tu budu dneska tak pozdě *15* jsem včera říkala GOOD NIGHT v 22:00 a zůstala jsem tady do 01:00 *15* *15* *15* *15* njn já jsem slibotechna *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
moje video
http://www.youtube.com/watch?v=8S40 LjOx5vA tak toto je můj výtvor *4* spíš výtvor nudy *15* *15* *15* uvítám pochvaly i kritiku *15* (lepší by byly ty pochvaly *15* ) -
-
Re: moje video
Ten, když se na nějakou usmál musela se rozplynout *14* *14* Moc pěkné!!! Povedlo se ti. *14* -
-
Re: Re: moje video
ooo děkuji děkuji děkuji *4* tolik chvály jsem fakt nečekala!!! *15* no fakt přísahám *15* *4*
-
-
WoW krásný .. a ta písnička k tomu ... *14* dobře ty ... -
Krásný! *14* I ta písnička dám si to do oblíbených *4* -
jj hezky -
Krásnýý :)
Už to mám v oblíbených :D ♥ -
-
Re: Re: moje video
oooo děkuji, to je pocta *15* *4* -
-
Re: Re: Re: moje video
Velikáá :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: moje video
joooooooo přesně *15*
-
-
-
-
-
ahoj holky
mno to bylo něco než jsem segru uklidnila. ona pořád: a já nechci jít spát bezmaminky a já chci maminku a furt jenom maminku a ječela a to bylo prostě strašný *10* tak jsem vzala mobil, zavolala jsem z pevný na mobil, mobil jsem jí dala a řekla že volá máma a já jsem valila k tomu druhýmu telefonu a předstírala jsem že jsem máma a dovíco všechno jsem jí nakecala jen aby byla ticho *15* ona na to samozřejmě nepřišla *15* mno a pak už byla klidnější a teď už spí ale trvalo to hodinu *9* *15* *15* *15* *15* -
hra
Ahojky, na oficiálních stránkách Michaela je taky hra, která je super. Najdete ji, když kliknete na Extra v hodní části a poté v pravo je hra dance, je super, ale je to jenom kousek na vyskoušení, Michael ji sám navrhl, a když budete úspěšní tak vám zatančí celou sestavu....... *1* *15*