-
trička a dvd
prosím poradí mi někdo?
nevíte kde by se daly sehnat nějaký pěkný dámský trička na téma MJ, ale NE ty památeční RIP, letopočty atd.?
A neví někdo jaký vyšly DVD k novinám či časopisům o Majklovi? -
-
Re: trička a dvd
jo vyslo vcera dvd k novinam denik a je to dvdycko o tom jak se to vsechno stslo to s jackson 5 soudy atd. vsak to n anstancich jest eje tak si to kup staci jak reknes ze chces dvd co vcera vyslo a oni ti ho daj teda prodaj -
-
Re: Re: trička a dvd
no právě mě zajímá ten název... jak se to jmenuje, ať vím jestli to už mám či nemám -
Nie je to náhodou Unmasked,
u vás sa to možno volá Bez roušky, alebo tak neako.
-
-
Re: trička a dvd
V New Yorkeru nebo v Nextu sem viděla moc hezký =) -
-
fakt v New Yorkeru? No tak to je super! :) -
-
Re: Re: Re: trička a dvd
Jako není tam fotka,ale takovej nápis... -
-
Re: Re: Re: Re: trička a dvd
a nevíš jaká je to značka, Fishbone, Amisu nebo tak nějak? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: trička a dvd
sakra to bych chtěla *14*
snad ho budou mít ještě v olomouci -
je tam napsáno malými pýsmeny IN MEMORY OF THE a pak velikými KiNG OF POP(vysázený kamínky:D) *14* -
Fishboone, já ho mám a je krásný *14* *1*
-
-
-
-
-
-
název
prosím vás ví někdo jak se jmenuje ta písnička z toho záznumu?=záznam z poslední zkoušky????? *7* -
-
Re: název
they dont care abou us -
-
Re: Re: název
móóóc ti děkuji *14* *3*
-
-
-
majkl
jackson byl obycejnej fetak.bral tolik prasku,ze chcipnout proste musel. *8* -
-
Re: majkl
Hle,ty asi nwis jakej Maike byl,mel veci moc nez ty a nikdo jako ty se mu nikdy v zivote nevyrovna jsi obycejna nula a on.......byl a navzdy bude KRAL SVETA!!!!!!!Ty ubozaku!!!! -
Re: majkl
Ignorujte ho holky.. on přestane *3* -
-
Re: Re: majkl
jj presne..nechme ho na pokoji..chce na s jen nastvat.. -
Re: Re: majkl
Snad *15*
-
-
-
k sežrání
jak sem dala anka tu adresu! tak tady je michael úplně k sežrání! hned první obrázek!
http://www.obrazkyanimac e.com/michael-jackson-2.html *14* -
-
Re: k sežrání
A nebo ten třetí. -
-
Re: Re: k sežrání
Ksežrání jsou všechny *1* -
-
Re: Re: Re: k sežrání
tj ale taky v black or white ho žeru!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: k sežrání
Tam je mooc krásnej. *14*
-
-
-
-
Re: k sežrání
no jo bad *14* *15* tam je nej... ostatně jako všude *15*
-
-
Pro lask1
Napsala jsem jim tam už. Tohle je totiž ten bulvár, co má články jen po netu tuším. Už minule tvrdili, že je Majkí pohřbený a zveřejnili fotku totálně cizího hrobu. Já jsem věděla, že pohřbený není, protože já na rozdíl od nich nečerpám z bulváru, jako oni, že musejí kopírovat. Tohle mě vždycky tak vytočí!!! -
-
Re: Pro lask1
Dobre. -
Re: Pro lask1
Už máme přes 15 000 komentů :-) -
-
Re: Re: Pro lask1
Taky koukám ale my jich dáme ještě víc!*3* *3* -
Re: Re: Pro lask1
tj ale dáme 20 000!! -
-
Re: Re: Re: Pro lask1
jj a pořád budem přidávat:-)
-
-
-
-
Frank Dileo
tak ted jsem četla ten rozhovor s Frankem Dileo.jedno se mi líbílo: "Mne je jedno, či máte päť rokov alebo 40, v tanci neprekonáte Michaela Jacksona. Skôr či neskôr Vám to natrie." to bylo dobrý *15* jinak mě to rozbrečelo... -
-
Re: Frank Dileo
No to jo, tohle bylo úžasný, ale jinak jsem od rána řvala jak káča. Dnes je to strašný den... -
-
Re: Re: Frank Dileo
Pročpak Angie? -
-
Re: Re: Re: Frank Dileo
Protože jsem četla, jak se těšil na turné, jak řekl, že to dá, navíc jsem před časem viděla videa z posledního večera co ještě žil a vypadal dooost krásně. Pocity se míchají a tohle prostě je zbytečná, a teď mi protísm vás všichni odpusťte, ale tohle byla prostě kurevsky! zbytečná smrt!!! Nemůžu na to myslet do hloubky, protože nemůžu z toho dýchat a už ani brečet, protože mám řasenku... Musím to už v sobě dusti a já mám pocit, že to prostě přestávám ustávat. -
-
Re: Re: Re: Re: Frank Dileo
Angie nedus to v sobě, to je to nejhorší co můžeš dělat, vydej to ze sebe, i když máš řasenku.. není dobré, když to v sobě člověk dusí, můžeš se taky z toho zhroutit.. nechci znít jako nějaký expert přes psychologii, to vůbec, ale myslím, že to tak je:)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Frank Dileo
Ano, je to tak Zaneskooo, člověk nemá v sobě dusit bolest. Já jsem dneska prostě na dně. Já se nemůžu smířit s tím, že se tohle stalo. Nejsem fanatická fanynka, co šílí a rve si spodní prádlo. Jsem člověk, který nedokáže unést smrt tak významného, milého a milujícího člověka, který nedělal rozdíly. Neštítil se lidí a miloval. A hlavně! Jeho srdce bylo prý tak silné! Játra byla zdravá! Nikdy by člověk neměl zdravá játra, kdyby užíval haldy léků, chápete to?
-
-
-
-
Michael rád pozoroval ludí v prevlekoch, aby ho nepoznali.
Teraz ich môže sledovať aj bez prevlekov. -
-
Re: Re: Re: Frank Dileo
To máš pravdu lask. Je mezi námi a bude, jen to prostě bolí, protože ty děti ještě neměli přijít o tatínka. Ještě měli Majkího udělat dědečkem. Paris měl odvézt k oltáři a s Princem probírat jeho lásky. S Blanketem by dělal to samé a možná by se smáli Princovi, jak je zaláskovaný a blbne z toho, nebo že mutuje, prostě si měl tohle s nima užívat!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Frank Dileo
To máš pravdu.
Tolko významných osobností umrelo v takom mladom veku, ale zažili toho vela, čo sa mnohým až tak nepodarí, vela ludí bude na nich spomínať a na to čo dosiahli.
-
-
-
tohle je podle mě ABSOLUTNÍ KONEC... a to je na tom to nejhorší... *9*
-
-
-
Pár bych si jich onesla domů
2009 MTV VMAS MICHAEL JACKSON TRIBUTE 'GLOVES' PROMO
Naprosto úžasná upoutávka na Video Music Awards 2009 který bude otevírat Janet
╚► http://www.youtube.com/watch?v=_NQg kDXY5JQ -
-
Re: Pár bych si jich onesla domů
jak tam začali padat ty rukavice jak na to všichni čuměli *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Pár bych si jich onesla domů
Ty voleeee... *15* *15* Tolik rukavic??? *15* já cu takyyy *1* *14* -
Re: Re: Pár bych si jich onesla domů
*3* jo ... se divim, že je nikdo nezačal sbírat :D
-
-
-
papa
už musim jit. *4* -
SuperStar
Dara to řekla přesně jak ten kluk zpíval Billie Jean.Nechápu roř ty jeho písničky takhle przní prznitelé.Neříkám že zpívam krásně,ale tak hrozně zase ne.Ale tohle je moc.Chduák Majkí bylo to v den jeho smrti. -
-
Re: SuperStar
a víš co já si myslím? že Majkl by byl i tak hrdej :) ať už ten kluk zpíval jakkoli strašně, vím, že Majk by mu zatleskal, protože by viděl jak se snaží a hlavně proto, že mu vždycky udělalo radost, že si někdo rád prozpěvuje jeho písničky - a o tom to je. hudba je pro masy veřejnosti a stejně
většina lidí je stejně hudebně nahluchlých... *3* *3*
do superstar to sice nepatří, ale i tak, Majkl by měl radost. -
-
Re: Re: SuperStar
Hej joo holka máš recht.. ale nemyslím, že na den jeho smrti to byl nejlepší nápad.. -
-
Re: Re: Re: SuperStar
to asi ne, ale když se nad tím zamyslíš, je hezké že si na něj vzpomněl.
prostě si myslím, že ten kluk to myslel dobře.
že nemá hudební nadání - o tom tedy žádná, ale jelikož se asi "neslyší", tak ani nemohl posoudit, že zpívá fakt strašně
budiž mu odpuštěno za to, že nemá talent.
-
-
-
-
*
Tak já se jdu vykoupat atd..abych stihla ten Hříšnej tanec *15* Budu sem chodit o reklamy *15* *15* Zatím p *4* -
-
Re: *
ale dávají to až od 21:20 *15* .. Páá *4* -
-
Re: Re: *
Tak to mám času doost *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *
take bych chtel se divay moc se mi libi ten film ale musim v 21h20 spat *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
Re: *
Ahojky *3*
-