-
Veselé Vánoce
Dobré sváteční ráno.Doufám,že jste se dobře vyspali.Snad ano,přeji Vám krásný Štědrý den,ale nejenom tento den,ale i ostatní svátky.Užívejte si Vánoce,koukejte na pohádky,dejte si pozor večer na kapříka,večer si rozbalte ty určitě krásné dárky od Ježíška.Krásné Vánoce! *4* -
Jsme na třetím místě!
http://tweeter.faxo.com/Top_Michael _Jackson_Nation Hlasujte! -
zatim pp =)
tak já se jdu vyspat aspoň trochu=) stejnak mě u toho mamka nenechá na celý :D ale Michaela vidět chci! mno tak pa=) -
dvd History Tour
Zdravím všechny fanoušky MJ! A mám jednu prosbu..dalo by se tu sehnat v dobré kvalitě dvd History World Tour?? Díky P -
Božee
jak je tak nevinej...tak rostomilej...ach joo krasavec!!
http://www.michaeljacks on.com/us/photos/sweet-angel-0 -
-
Re: Božee
Jak sedí rovně .. *15* -
-
Re: Re: Božee
*15* *15* jj *15* to já rovně nesedím nikdy *15* -
-
Re: Re: Re: Božee
Taky ne .. *15*
-
-
-
Re: Božee
*14* ňuch ho
-
-
fotky
ty fotky jsou uplne bozi *14* *14* *4* *14* ta prvni je uplne sexy k nekousnuti
!!! *14* *14* *14* hned bych si ho vzala do postylky *14* *4* -
-
Re: fotky
nebo do vany a do výřivky ach bože s pěnou *14* *15* *14* -
-
Re: Re: fotky
Mám nápad na ten rozvrh *15* Co vyměnit gauč za sprchu ? *15* -
-
Re: Re: Re: fotky
jaky rozvrh ? *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
míste kde a kdy s MJ *15* *14*
-
-
ale ve sprše se stojí jako nevim že...jak to chceš dělat ve sprše a to by byl v jednom kuse ve vodě...výřivka vana, sauna a sprcha ,...mnoo:Dnebo ci tam všechno bylo postel ještě *15* *14* -
-
To je pravda .. by byl chudák neustále celej zmoklej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
áách *14*
-
-
a co třeba na zahradě? *15* *15* *15* travičká zelená... *15* -
-
Pokud by byla bez brouků tak klidně *14* *15* -
ale tak když se předtim preventivně pošplícháš repelentem, třeba na tebe nenalezou *15* *15* *14* *15* -
jéžiš to by byla spešl zahrada bez brouků *15* -
tam je zase málo prostoru .. *15* -
nebo v autě...také příjemná změna *14* -
Ou .. brouci .. fuj .. *15* -
*15* Toš to taky není špatné hele ... *15* -
tam sou brouci a klíštata *15*
-
-
-
jo to beru *15* ale sprcha to je jako vana... chtělo by to nějaký originálnější místo na... na to *15* -
-
co třeba na baru bo ve staně nebo a vodní posteli? *14* *7* *15* -
-
Joo vodní postel *15*
-
-
Tak ale lepší než gauč .. ten by byl nepohodlnej .. *15*
-
-
-
Re: Re: fotky
jj pekne s nim prozit nadhernou noc !!! *14* *14* uz se mi zbyhaji slyny *3* *14* *15*
-
-
Re: fotky
*nakousnuti *15*
-
-
Ahuj
Ahujda..je tu někdo po rránu? -
-
Re: Ahuj
já už tu sem taky.. *4* -
Re: Ahuj
já....
-
-
Slunečnice
Tak by mě zajímalo.. Poslaly jste některá Michaelovi slunečnici do Forest Lawn?
Já jsem nad tím přemýšlela a asi tam nějakou ještě pošlu *14* *14* Od Lisy bylo moc hezké co udělala *4* -
-
Re: Slunečnice
to ja čakam na brachu ked dokresli jeho obrazok a potom to tam určite pošlem *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Slunečnice
To je boží nápad. *4* Akorát nevím, kde v tomhle počasí seženu slunečnici... *15* možná v květinářství nebo že bych zašla ke 12 měsíčkům? *15* -
-
Re: Re: Re: Slunečnice
ja si zajdu ke 12 mesickum *15* *15* pac jsem se divala asi ve trech kvetinarstvi a nikde nemeli *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Slunečnice
Tak až k nim půjdeš, vem jednu i pro mě. Nebo mi aspoň řekni cestu, abych je našla. *15* Ale klidně bych mohla nějakou vzít na poli. Dyť ta jedna slunečnice se tam ztratí... Jenže tady nic takovýho neroste... to mu tam nemohla Lisa dát třeba sedmikrásky? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Slunečnice
nebo pampelišky, že *15* ty jsou všude *15*
jenže to by bylo hodně neuctivé.. navíc, Michael miloval slunečnice, takže volba byla jasná *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Slunečnice
taky si rikam *15* *15* *15* *15* ale zase tu uthne kazdy ale slunecnici nn *4* ja bych treba dala lilie *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Slunečnice
v květinářství určitě *4* Snad jsi to nechtěla ukrást někde na poli? *15* no ikdyž, co by jsme pro Michaela neudělaly *15*
-
-
-
-
.
Zítra ve škole budu tančit před celou školou v tělocvičně tance od Michaela.Ředitelka mě požádala abych zatančil na jeho počest k 11 měsícům.Já jsem to hned přijal!Bude to pro mě veká čest tančit na počest mého boha!Michaeli veď mé nohy abych mohl být aspoň trošku dobrý jako ty! -
-
Re: .
taky ti dubu držet palce. -
Re: .
tak to budu drzet palce at se ti to povede jako me ikdyz ty tancis vic takncu nez ja *1* a na jam a scream budes imiovat nebo nakonec nn? *4* -
-
Re: Re: .
Ano,budu ho imitovat.Děkuji za podporu všech a hlavně tvojí čičino! =* -
-
Re: Re: Re: .
tak to ti bude drzet palce dvojnasob ale ty to zvladnes !! jj a ahoj a pekne se vyspinkej ale SAM beze me !!
-
-
-
-
rádio
http://www.seejay.cz/fplayer.php
T ady je od 15:00 do 17:00 speciální vysílání o Thriller Dance..hrajou tam i písničky Michaelovi..teď zrovna remix ABC..tak poslouchejte je to mazec ;) -
-
Re: rádio
ty písničky jsou spíš remixy..ale jinak to stojí za to..já jdu na HV :( takže nebudu mít možnost to slyšet úpa celý :( což mě mrzí..řekl byste mi pak někdo co tam všechno bylo?? :);) -
-
Re: Re: rádio
to je uzasny slyset jak mluvi o MJ *14* *14*
-
-