Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klikárna

Už to tu několikrát bylo, tak se omlouvám, že to tu dávám znova, ale prosíme o pomoc v klikárně. Odkaz je tady http://www.ujdeto.cz/qcharts.php a nejvíc to potřebují BJ, HTW a ES, takže jestli si uděláte někdy čas aspoň párkrát za den klikněte. Díky *4*
  • evicicek22

Proč?

Já prostě nedokážu pochopit lidi co sem přijdou Michaela, nebo jeho fanoušky urážet... ještě jsou sprostí jak dlaždiči... kecají hovadiny... to si tak zlepšujou náladu nebo co? může mi to někdo vysvětlit? *7*
    • zzj

Re: Proč?

to mluvis o me ze jsem sprosta jak dlazdic *7* *15* *15* *9*
      • evicicek22

Re: Re: Proč?

Ne o lolipoop... *4*
        • zzj

Re: Re: Re: Proč?

tak to jsem rada *4* *4*
          • evicicek22

Re: Re: Re: Re: Proč?

ty seš snad správná fanynka... *3*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Proč?

jj jsem !!
  • baluska1

hrůza

Holky vím že to jsem nepatří..podle toho jestli tu nemocnici založil Michae..jmenuje se Jackson Memorial Hospital..takže asi jo..a včera večer na nově dávali dokument o jedné holčině s Haity..trpěla lézou..
    http://www.bittenandbound .com/wp-content/uploads/2008/08/mar lie-casseus-tumor.jpg
    takhle vypadala před operací..
    http://www.pezeshk.us/c ms/wp-content/uploads/2007/11/67546 35678.jpg
    a takhle po dvou operacích..
  • polinka

:_D

http://www.jacksonaction.com/danger ous/slides/dangtour29.htm
    ten ksicht *15*
    • thesimsa

Re: :_D

*15* hezkej ksicht no *15*
      • tea301

Re: Re: :_D

*4*
    • tea301

jujda to vypadá jako by ho mučili
    • mischicka

se asi něčeho lekl *15*
      • tea301

Re: Re: :_D

tebe ne? *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: :_D

Takej útěr *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: :_D

řiká se setěr *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: :_D

Když už, tak stěr .. a já říkám útěr *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: :_D

cože??... to je jedno... nwm třeba stála v publiku
            • tea301

neasi *15*
            • polinka

aspon že to uznáš *15*
            • tea301

eh... to je moc *15*
            • mischicka

*15* já vím ale aspoň se naše oči setkali *15* fakt chudák *15*
            • polinka

dobře ty *15*
            • tea301

asi jo CHUDÁK *15*
            • mischicka

héj to by znamenalo že si mě všiml *15* juchů *15*
  • zanesskaaaa

...

Ahoj :)
    Znáte tu někdo seriál Fresh Prince (Supermax, teď Prima Cool) ? Hraje tam Will Smith. :D Ale o to nejde :D. Znáte tu reklamu na PEPSI, kde je ten malej kliučina v červený bundě s rukavicí ? Tak ten hraje ve Fresh Prince, Carlton Banks.
    Je to jenom taková zajímavost, pro ty, co ten seriál znají :)
    • thesimsa

Re: ...

http://www.youtube.com/watch?v=5l-z ivFat9s
      • zzj

Re: Re: ...

ten konec je fakt best *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: ...

Znám *15* .. Carlton tam aj tancoval na Smooth Criminal *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Je prostě dobrej *15*
  • polinka

Thriller Dance

ted jsem se vrátila z Thriller Dancu. Nemůžu mluvit, nemůžu chodit, jsem strašně unavená, ale bylo to úplně nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skandovalo se, tancovalo... Samí fans MJ, dobrá nálada... Všude bylo hodně čumilů, všichni nás natáčeli.. *15* sraz s thesimsou a luciquem (nevim jestli jsem t napsala dobře, sry Lcuko *15* )... no comment *15* A taky jsem viděla Dýnu a ty imitátory... no prostě tolik zážitků mám z nich tááákovou hlavu... *15* prostě to bylo super, i když tam nebylo ani 500 lidí... *4* *15*
    • zzj

Re: Thriller Dance

skoda ze jsem tam nebyla *9* ohodne jsem prisla zhe? *15* *15* bouzel mi nevysel odvoz takze jsem musela trcet doma *9* *9* samozdrejme jsem to oplakala *9* *9* no snad pristi rok *9* *9*
      • sasa87

Re: Re: Thriller Dance

moc rada bych Te tam přistí rok videla
    • thesimsa

Nejlepší akce *15* Konečně mezi svýma *15* .. WoW už teď se nemůžu dočkat příštího roku
      *15*
      • sasa87

já se taky nemužu dočkat přítiho roku
      • polinka

jo přesně *15* tam úplně z toho čišila ta rodina *4* *15* prostě žůžo jak by napsala simsa *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Thriller Dance

Přesně *4* ano! *15*
    • anet98

Jéééé mě to tak mrzí že jsem se tam nedostala. No nebyl odvoz no. Bylo to určo krásný, že? Příští rok pojedu určitě, aspoň doufám. *4*
    • sasa87

ahojky já jsem dneska byla taky Praze Thriller Dancu.Škoda že jsme se nevideli.Moc rada bych te poznala.Já jsem byla taky v pruvodu a zamnou byla holka která nemohla moc mluvit ale nevim zda jsi to byla ty protože jsem jsi nezapamatovala jak jsi vypadala.Ale tancovali jste moc hezky MJ by mel radost že myslíme na nej.Přístí rok pojedu znovu.Tak se mej moc hezky.
      • polinka

třeba jsme se viděly ani o tom nevíme *15* jojo, v červnu taky určitě jedu *4* *15*
        • sasa87

Re: Re: Re: Thriller Dance

mela jsem na sobe černé kalhoty a černé tričko s MJ a červenobílou kabelku a pak igelitku žlutou,jsem blondýna.
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Thriller Dance

promin, ale fakt nevím... možná jo, možná ne... *3*
            • sasa87

Re: Re: Re: Re: Re: Thriller Dance

tak jo budu se moc snažit abych to umela dobře a přistí rok budu s Váma tancovat. Abychom ten rekord dali.
            • polinka

prosim tě, určitě bys to zvládla.. *3* příště určitě tancovat musíš!
            • sasa87

nechtela jsem Vám to kazit,opravdu to bylo moc hezké a MJ musi být moc štastný že jste tancovali tak hezky možná přístí rok musim trenovat abych to nekazila.
            • polinka

děkujém *4* proč si netancovala taky?
            • sasa87

tak to je jedno ale bylo to moc hezké a tanec Vám šel moc hezky.Snad by jsme se mohli přistí rok setkat moc rada bych Te poznala.Opravdu klobou dolu jak jste tancovali.
  • janikoz

vánoce

Ahoj lidičky, tak jsem se dneska dozvěděla, že dostanu album Michael, tak nehorázná radost *14* *3*
    • jackson1

Re: vánoce

Tak to je úžasné, já také dostanu album Michael, ale dnes jsem dostala MJ 3D plakát, je senzační.... *14* *1* *4* *15*
      • misuleee

Re: Re: vánoce

jůůůů 3D plakát....kde jsi ho vzala?? *15* *15*
        • jackson1

Re: Re: Re: vánoce

To je on..
          http://www.posters.cz/3d-plak aty/michael-jackson-3d-v13194
          méh o srdce šampion *14* *15* *1* *4*
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: vánoce

wááááw ten chcu!! *14* *15* ale už mám na vánoce Vision , The Experience a možná ete Michael tk nwm *15* *15*
            • jackson1

Re: Re: Re: Re: Re: vánoce

Ahojky všichni, ono je hodně věcí s Michaelem, které jsou úžasné, ten kalendář jsem si už koupila také je krásný moc..holky držím palce ať pod stromečkem máte hodně věcí s MJ *14* *1* *4*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: vánoce

No jasně že v DVD prodejně *15* Jinak ten plakát je fakt super. *14* Já jsem ted dostala kalendáž MJ *14* A taky doufám,že dostanu k Vánocům něco pěkného s MJ *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: vánoce

wooow *14* hustý *15* já budu mít taky Vision a Michael *15* nevíte kde byse dalo Vision koupit?? asi v DVD prodejně co?? *15*
        • jackson1

Re: Re: Re: vánoce

Dostala jsem ho předčasně k vánocům *15* , u nás v record prodejně *1*
    • misuleee

Re: vánoce

joo?? to se máš *4* já asi dostanu Vision ale album ete nwm ....snad jo *15* *15*
  • To je strašný jeho vkus je hroznej, zpívá jako kdyby ho tahal někdo za koule a ten jeho "tanec" to je hrůza a děs!!! Moje babička tancuje líp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MJ

Když mluvíte o Michaelovi, tak nemá cenu rozebírat jeho plastiky, nebo jestli je na úchyl(o čemž nejsou žádný přímý důkazi a podle mě si to vymysleli ti, které Michael zastínil svým talentem). Když mluvíte o Michaelovi tak o něm taky musíte něco vědět. Michael je nejlepší zpěvák a možná i člověk, co kdy kráčel po týhle planetě. Věnoval milióny dolarů na dobročiné účely a zůčastnil se desítek dobročiných koncertů. Michael je prostě vyjímečný člověk a takových jako on je na světě jen pár, jestli vůbec někdo. Brzy se zjistí, jestli má stále hudební talent, protože pracuje na novém albu. Už se nemůžu dočkat až vyjde v Čechách.
  • :(

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit