-
Michael Jackson
...Michael byl naprosto nevyslovitelně užasnej zpěvák a taky tanečník já sama tancuju ale to co on tancuje to nikdo nedokáže... *4* Byl to někdo neskutečný někdo kdo si šel za svím cílem a ten si vždy dokázal splnit..já vím že někdo tady píše že Miley Cyrus je úplná nula a je to moje nejoblíbenější zpěvačka aleted si dovolím říct že i ona je oprti němu úplná nula...A ten kdo tady píše takové ošklivé komentáře děte někam co ste dokázali třeba vy...píšete to sem protože chcete být něčím jiní...!ale michael je prostě KING..a pamatujte si všichni on vždycky bude král...! *14* -
-
Re: Michael Jackson
tyvole jak ho mužete zbožnovat taky hnusak upe hrozny tyvole ds a hruza a jak zpiva to je hrozne tanči to same děs *1* *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Re: Michael Jackson
jedinej hnus seš tu ty!!!on aspon něco dokázal ale ty hovno!!(sorry za ten výraz) -
No mysli si co chceš to ti nikdo nebere...ale psat si to sem nemusel/a ...jenom taková nula jako ty sem muže napsat něco takovýho tak si to uvědom ... -
Pokud chceš psát o někom kdo něco uměl a dokázal,a jaký byl musíš soudit prvně sebe. Už jenom podle tvého pravopisu jsi dement.Podle všeho jsi zamindrákovaný a sem jsi přišel si ulevit. -
A co seš ty!!! *16* co si dokázal/a ty!!! *8* *16* akorát tak blbě kecat!Tohle co tu předvádíš ty je jen bledá závist!!!..Protože ty nejsi vůbec nic,obyčejná nula!!! *16*
-
-
-
překlad
Tabloid Junkie - Bulvární narkoman (druhá verze)
(V dnešních zprávách, od divného a šíleného informátora, zpěvák
Michael Jackson spí v kyslíkovém stanu, zpěvák říká, že tato komora
mu pomůže zůstat dlouho mladým ...)
Přemýšlíte jak zničit toho koho nenávidíte
Obíháte lež kterou jste zabavili
Vraždíte a mrzačíte
Jsou to lovecké média v histerii
Koho dalšího vzkřísíte
JFK odhalený CIA
Pravda vyřčená na travnatém kopečku
Je to vydírání v celé té vaší slávě
Je to pomluva
Říkáš že není
Ale s tvým perem zničíš člověka
Ukřižoval bys Boha
A ty to nemusíš číst
Nemusíš jim to sežrat
Tak proč se tak obelháváme
Jen proto že to čteš v časopise
Nebo vidíš v televizi
nedělej z toho fakta
Přesto že všichni to chcou číst
Nebo vidíš v televizi
Nedělej z toho fakta
Říkají, že je homosexuál
V úkrytu
Obviň ho, jestli můžeš
Střílej ať zabiješ
Obviň ho jestli chceš
Jestli zemře, souciť s ním
Tak falešní svědci
Zatracená spravedlnost
V černotě
Bodni mě do zad
Do tváře
Za lži a zneuctění rasy
Heroin a Marylin
Je to titulková story
V celé té vaší slávě
Je to pomluva
Se slovy které užíváš
Jsi parazit na papíře
Udělíš všechno pro zprávy
A ty nechoď a nekupuj to
A oni to neoslaví
Čtením to posvětíš
Tak proč se všechno belháváme
Nebo vidíš v televizi
Nedělej z toho fakta
Přesto že všichni to chtěj číst
Nebo vidíš v televizi
Nedělej z toho fakta
Nebo vidíš v televizi
Nedělej z toho fakta
Přesto že všichni to chtěj číst
Nebo vidíš v televizi
Nedělej z toho fakta
Podívej, je blond a je bisexuálka
Skandál
Se slovy které užíváš
Jsi parazit na papíře
Udělíš všechno pro zprávy
A ty nechoď a nekupuj to
A oni to neoslaví
Čtením to posvětíš
Tak proč všechno obelháváme
Nebo vidíš v televizi
Nedělej z toho fakta
Jste tak zatraceně neslušní -
-
Re: překlad
To je taky krása...
Včera jsem četla překlad k písni Scream... Taky ho vytočila zpráva z TV -
-
Re: Re: překlad
Jo, scream má taky nádhernej překlad
-
-
-
991
Ahojky:)Jak tady pročítám ty příspěvky,tak je to opravdu zamotaný,zmatený.Ale nám tady nezbyde zase nic jinýho než jenom spekulace o tom všem,pravdu nikdy vědět nebudem.A jak tady píšete o jeho těle,taky nevim co si o tom myslet,ale určitě jste četli jeden článek co tu koloval,kde se psalo o tom že jeho dcera Paris byla u otevřené rakve,aby svýmu tatkovi dala jednu polovinu srdíčka,který měla u sebe a tu druhou si nechala ona a když mu to srdíčko omotávala kolem zápěstí tak řekla že zůstalo modrý,jak byl tatka studený a její bylo fialový..Nevim co si o tom všem myslet,čemu věřit.Ale proč si dál kazit vzpomínky.Nechal nám tu plno krásnýho,tak proč na něj nevzpomínat jenom v dobrým..Bulár přijde po každý s něčim jiným,my si o něm myslíme svý a to žádný další "vymyšlený řeči"nezmění..Je to naše jednička,tou zůstane:)A pamatujete na to co sám Majkí o novinářích prohlásil:)...Bude napořád v našich ♥♥♥a nechcte ho už v klidu odpočívat.. -
-
Re: 991
Jj je to v pohodě! My si najmem nějakýho analytika z FBI a ten nám pomůže!! -
Re: 991
Terko, my už to máme vyřešený. A srdceryvné kecy o srdíčku, ať si bulvár strčí za klobouk. -
-
Re: Re: 991
Vyjste ale "holky pátralky" *1* se jen tak nevidí *1* ....jo a stím bulvárem si to asi nějak popletla ne:) -
-
Re: Re: Re: 991
Popletla. Co máš na mysli? -
-
Re: Re: Re: Re: 991
Myslim s tim bulvárem.To jsem myslela tak že si vždycky na něj najdou nějakou špínu,ale my na to můžem z vysoka kašlat a myslet si o nich svý jako Majkí....
-
-
-
-
-
Will You Be There
Můj oblíbený klip. Strašně se mi tam Majkí líbí, jak má ty krásné kudrlinky ve vlasech. A jak ho vyzdvihnou do výšky a potom pustí dolu na zem a on hned začne tancovat. Tak krásně poskočí a já bych ho sežrala. Má úžasný pohyby, tenhle klip je navíc ten, kde na konci mluví a pláče. A v MP3 pláče úplně. Tam se mu tak chvěje hlas.
Když přiletí anděl, tím je jeho žena Líza Marie, tak ho obejme. Lidi ho nemohli zpět aplaudovat, protože ho odnese nad lidma.
Musela jsem vám to říct. -
-
Re: Will You Be There
JO,Jo z týhle písničky a hlavně klipu jsem taky pokaždý úplně odvařená.
Neva, že sem občas přidám názor? *3* -
-
Re: Re: Will You Be There
jééé tenhle song je nejlepší na světě!! A hlavně, jak píše angie, tenhle klip je super, jak tancuje, no prostě je tam k pomilování!!! *14*
-
-
Re: Will You Be There
Jojo,will you be there..Ta mě dokážewvždycky rozbrečet,hlavně nakonci,když brečí i on... -
-
Re: Re: Will You Be There
Miluju Majkího... Sežrala bych ho a nemluvím jako puberťačka, ale moc si ho vážím...
A právě pláče, poslouchám Will You Be There
-
-
-
The Girl Is Mine
The Girl Is Mine - Ta dívka je má
Michael: Každou noc kráčí do mých snů, protože ji dávno znám
Jsem hrdý, že pouze já jsem favorit
Ta dívka je má
Vím, že patří mně, právě tahle dívka
Paul: Nechápu, co si myslíš, když tvrdíš, že je tvá a ne má
Posílání růží a pošetilých přání je opravdu jenom plýtvání časem.
Protože ona je moje, tak neztrácej čas
Protože zrovna tahle holka patří mě
Miluji tě víc něž on, někam tě vezmu.
M: Ale já ji stále miluju
Chceme se o lásku dělit.
Oba: Tak přijď a pojď se mnou
Dva v jednom městě
M: Ale oba ji mít nemůžeme
Buď jeden nebo druhý
Stejně jednoho dne poznáš
Že ona je mou dívkou navždy a navždy.
P: Nestav svý naděje na hliněných nohách
Protože já doopravdy vím, jak to je.
M: Vím, co ti řekne - pro ni jsem jen já
Protože přiznala, že ji pletu hlavu.
P: Ta dívka je má...
Oba: Ona je má, je má Ne, je má, ta dívka je má.
M: Neplýtvej časem, zrovna tahle dívka je moje...
P: Michaele, nebude to důvod k nějakému nepřátelství
Jasné?
M: Paule, myslím, že už jsem říkal
Jsem milenec, a ne rváč.
P: Už dříve jsem to slyšel, Michaele, řekla, že jsem její milenec navždy, však víš, pamatuješ?
M: Dobrá, ale mě po milování řekla, že jiného nechce.
P: Opravdu to řekla?
M: Jo, říkala to, marně doufáš.
P: Tomu nemůžu věřit.
Oba: Ta dívka je má, má, má.... -
AHOJ
Ahoj.. přeju vám hezký den.. i když už bez Michaela.. ale nesmíme se trápit.. to by on určitě nechtěl:).. jo a mimochodem.. zdálo se mi o něm.. i když taká blbost ale byl tam.. byli jsme někde na párty.. a on si sednul vedle mě.. je to blbost ale prostě je to poprvý co se objevil v mým snu *15* *14* -
MJ
Už by mohly být výsledky. Trvá to strašně dlouho.
Michael by si už zasloužil klid, aby ho pohřbili a jeho dušička našla klid. Zatím bloudí, nenašel klid...
Je mi to tak líto. To všechno co kolem toho víme... Někdy mám pocit, že my snad víme a vidíme víc jak oni... -
-
Re: MJ
To máš pravdu, trvá to strašně dlouho. Ale nejhorší je, že stejně nevíme a nikdy se nedozvíme co se v tom domě opravdu stalo....
-
-
No Coment!
Tak tady jsem našla na Youtube.com, jednu z Madonniných písní. Prosím, skuste si to poslechnout, aby jsme věděli o jaké zpěvačce se vůbec bavíme.
Můj názor: Myslím, že nezpívá špatně, ale jako Michael...na něj nemá. A taky, že Majký NIKDY nekopíroval něčí píseň, slova nebo melodii a Madonna si to děsně zkopírovala od ABBA. Jen aby něco nezačla kopírovat od Majkýho.Nechci ji nijak zvlášť pomlouvat, ale tohle je na mě moc... *8* -
-
Re: No Coment!
mno tahle písnička neni špatná..dobře se naní tancuje, ale prostě to neni Majky..poslední dobou se mi zdaj její klipy takový jednotvárý..což Majky nikdy neměl..prostě na něj nemá..on byl nápaditý.byl génius..prostě skvělej *14* -
-
Re: Re: No Coment!
srry...jednotvárný *1*
-
-
Re: No Coment!
ještě odkázek pls *1* *1* *3* -
-
Re: Re: No Coment!
jj, eh *1*
http://www.youtube.com/watch?v=GgvLQBiL230 -
-
Re: Re: Re: No Coment!
Hung up je zkpírovaný od ABBY.. já nevím jsem jenikdy nepsouchala víš:)
-
-
-
-
Next
Ahojky všem,dneska sem viděla úžasný tričko s Majkím (v Nextu).Bílý a na sobě má obrázek Majkího z videoklipu na Billie Jean. *14* *14* Moc hezký! *1* -
-
Re: Next
já zase viděla černý tričko s majkím...taky bylo pěkný móc *14* -
-
Re: Re: Next
To já pořád hledám nějaký tričko s Majkím a nikde ho nemůžu sehnat,to je hrozný.Tak doufám že na něho jednou někde narazim.A máš to tričko??=) -
-
Re: Re: Re: Next
Zkus to v New Yorkeru nebo v tom Nextu..Jinde newim me ho privezl bracha z ciziny =) -
Na aukru jich mají hodně...Taky tam odať budu jedno mít =) -
-
Re: Re: Re: Re: Next
a jaky?=)
-
-
to je na mě?jestli jo, tak to tryčko nemám..... *9*
-
-
Re: Re: Next
Já už jedno černý mám,a kdes ho viděla?=) -
-
v telči,když jsem tam byla na výletě...ty se máš já zatím nemám žádný *9* ale chtěla bych... *14*
-
-
-
-
Pro tercule
Zrovna jsem ho našla v tom mým programu, tak jestli chceš stáhnu ti ho a pošlu třeba přes icq jestli máš, nebo tak:) -
-
Re: Pro tercule
oki. díky :-) 435175053 -
-
Re: Re: Pro tercule
aha tak jsem zjistila že ten koncert mám:D.. tak se připoj, nebo si mě přidej já ti ho pošlu ju?:))
-
-