-
Je...
Je tu nějak mrtvóóó... *9* -
16.
Tady je Michael na 16. místě. když pro něj budete hlasovat, tak se dostane na první. Můžete hlasovat každých 300 sekund,takže já budu hlasovat porád.
na 1 . je Marian Vojtko. -
-
Re: 16.
Takhle vypadá 1.místo má jen přes 1.000 hlasů.
1. Marián Vojtko - Touha Znát
hlasuj 1602
A tady Majkl: 16. Michael Jackson - Heal The World
hlasuj 312 -
Re: 16.
ehm... kde? *15* -
-
Re: Re: 16.
Sorry já sem nedala stránku je to tahle :
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
Tady
-
-
-
PRO pajku
jj dole se to strácí!! no takže až pudem na ten koncert tak se musíme předem domluvit!! otázkou zůstává jak tě tam pak najdu?? *15* *7* -
-
Re: PRO pajku
to se pak uvidí podle situace *15* *15* mě najdeš vždycky *15* *15* -
-
Re: Re: PRO pajku
já tě nechám vyhlásit že hledám sperma a on se někdo ozve že si asi dělám prdel ale jakmile to uslyšíš tak musíš přijít jo!! tam to bude určo narvaný k prasknutí protože znáš michaela to si lidi nenechaj ujít ju!! takže já tě dám vyhlásit a ty mě taky a pak se tam najdem ju?? *15* -
-
Re: Re: Re: PRO pajku
ju oki *15* *15* aaaa už aby to bylo vid'? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PRO pajku
jj se už nemůžu dočkat!! kéž bych mohla říct že ten koncert bude už zítra!! jo a kašlem na lidi prorvem se uplně dopředu!! joo co si vemeš na sebe víš jak abych věděla?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PRO pajku
no tak já si určo beru triko s michaelem a klobouk jo a taky zapalovač nějakej ten pepřák a cachy!! jo se tak těšim to bude nejlepší koncert na kterým sem kdy byla a michael!! *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: PRO pajku
tvl vůbec nevím *15* *15* ňáky ryfle triko a jde se ne? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Další speciál jo?
Juchú zase další speciál Brava jO ? tak to si koupím. Mám už ten, jak umřel, jak potom hned vyšlo to Bravo to mám a teď další. Alespoň že stěch časopisů ví jak podpořit. -
:D
Tak uz jsem as tu jak jsem slibovala:DJe vam nekomu spustit www.thisisit film.cz?? -
-
Re: :D
to mám právě otevřený tyjo *15* *15* *15* ale ty si říkala nebo kdo že tam bude this is it? to je hrozný..jaky by si lidi nemohli zaplatit kino bože *15* *15* -
-
Re: Re: :D
Mno rikali to ve zpravch,ale ja se chci podivat jestli tam je celej film nebo jenom ukazky...JA bych se na to nekoukala nechci si nechat zkazit prekvapeni do kina *15* -
-
Re: Re: Re: :D
Ale oni říkali, že tam je jenom přehled kin.. ne že to tam bude *15*
-
-
-
-
CD
jsem si v pondělí koupila CD HIStory a je fakt super *14* dneska jsem to pouŠtěla mamce a ona začala tancovat na MAN IN THE MIRROR =) *14* -
-
Re: CD
Já mám zas CD This is it.. ještě mi chybí jedno a budu mít všechny jeho CD z jeho sólo kariéry.. myslím tím od CD Off the wall *15* *14* -
Re: CD
HIStory jsem dostala ve svých osmi letech *15* *15* -
-
Re: Re: CD
fagt? jsem MAJKÍHO ještě vůbec neznala =) *4* -
-
Re: Re: Re: CD
já na něj trsala už ve čtyřech letech s mym strejdou *15*
-
-
Re: Re: CD
já to ani nemám!! *9* ale tancovat teda na man in the mirror tak leda nějakej ploužák!!! jako mno...!! *15* -
-
Re: Re: Re: CD
*15* *15* hlavní je, že se jí to líbilo ne? se snažím aby MAJKÍ ovládnu celou naší rodinu =) aspoň rodiče *4* a snad se mi to aj daří *15* ale vsadím se že se jim MAJKÍHO písničky líbijou ale přede mnou to nechcou akorát přiznat. -
-
Re: Re: Re: Re: CD
to by unás nešlo!! já jsem pop mamka rock tata metal a děda je spíš na country(pokud to mám dobře napsaný) takže unás michaela nikdo nemuže ani vistát kromě mě!! ale mě je to jednooooo klidně si jeho písničky budu poučtět na max a dlabu na ně!! *15*
-
-
-
-
-
M!chael
Pane bože..tohle je blbá sranda..na Googlu,sem he¨ledala foto Majkla a thoto sem tham našla: http://www.paddy-boehm.de/karikatur en/gross/Michael-Jackson.jpg -
-
Re: M!chael
kriste pane oh muj bože tohle ja neudejchám to je nechutný to je teda příííííííííííííííí íšerný hrůůůůůůůůůůůůůza *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: M!chael
Mne to nejde spustit *9* -
-
Re: Re: M!chael
tak si zkopíruj jenom tu adressu a pak až tam budeš tak dej celebbrity a musíš hledat ale ja bít teboutak se na to nekoukám je to strašný opravdu -
-
Re: Re: Re: M!chael
Uz to jde!!!Paneboze ty lidi nejsou normalni!!!Nemaji co delat,tak delaji takovyhle hnusny veci!!!
-
-
Re: Re: M!chael
Musíš vymazat Mezery -
-
Re: Re: Re: M!chael
ja vim,ale ono to stejnak nejde!!! *9*
-
-
-
-
uz msuim
Tak pa ja uz musim,ale jeste prijdu! -
Ahoj
Ahoj -
BULVÁR
četli ste to v napsali o mně? jak to napsala tn.cz? já ten titulek ani nemůžu napsat... já nevim jestli mám brečt, nebo se smát, nebo je mám jít přijít zmlátit?! asi to třetí... *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *13* *13* *13* jako to je snad jedna z největších blbostí, co napsali... -
-
Re: BULVÁR
Zamindrákovanej hnusnej hajzl to je .. kretén .. jak to může vypustit z huby ?
stupidní kretén ... -
to jsou........... no nebudu to tady vyjmenovávat. to jak napsala zaness *15* *15* *15* -
no urcite to treti protoze je to fakt hnusny *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* -
Cáá ... k*****i, č*****i vy*****í ... -
-
Re: Re: BULVÁR
asi tak. kdybych jim měla něco říct tak to bude: vy hnusný *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** *********************************** ***** -
-
Re: Re: Re: BULVÁR
Ale ten Klein, jestli řekl to co napsal, tak by se měl stydět .. tohle se přeci neříká .. měl by si zopakovat definici LÉKAŘSKÉHO TAJEMSTVÍ .. -
-
Re: Re: Re: Re: BULVÁR
naprosto s tebou souhlasim -
Re: Re: Re: Re: BULVÁR
JJ to by měl
-
-
Re: Re: Re: BULVÁR
jak výstižný :D:D:D:D
-
-
-