-
Pro XXX z blogu allmichaeljackson
Nevím, jestli je blázen, nebo jen zhroucená, ale už to opravdu přehání. -
-
Re: Pro XXX z blogu allmichaeljackson
Potom co u nás předvedla, tak to vážně stačilo. V diskuzi pod Bleskem, pod Aha, prostě všude jí lidi nadávali. Podle mě chce být středem pozornosti a to co píše je dost mimo realitu. -
-
Re: Re: Pro XXX z blogu allmichaeljackson
Ona si myslí, že Michael nebyl člověk, nebo co.On spadnul při jednom vystoupení a ona začala tvrdit, že to musel být dvojník, že Michael byl perfekcionista a nikdy by nemohl spadnout. -
-
Re: Re: Re: Pro XXX z blogu allmichaeljackson
ona si mylela,že to byl asi mimozemšťan....takhle nevyvádí ani zhroucenej člověk ale někdo kdo musí být středem pozornosti.....to fakt nechápu
-
-
-
-
is best singer
ahoj,tak v puli zari budu mit kocourka a bude se jmenovat michael jackson *4* -
Článok
V časových údajoch majú zase jasno. -
-
Re: Článok
Ty české drbárny neví jak by všechno zdramatizovali.. asi si zas něco vymýšlí, někde jsem četla, že tam prý neměli vstup novináři, a ta fotka.. Blanket mohl být třeba unavený, nemusel se hned hroutit.. ale líbilo se mi, jak napsali, že je tam pohřbený autor Mickeyho Mouse.. ten si s Michaelem asi musí rozumět *4* -
-
Re: Re: Článok
Tam je hodně vážených celebrit, takže se Majkí dostal tam, kam skutečně patří. Nemyslím na hřbitov, aby to tak někdo nepochopil, ale když bohužel musel, tak myslím místo mezi nejváženějšími celebritami.
Blanketovi bylo jistě vedro, vždyt ještě večer tam prý bylo 32 stupnů a smrad po nedávném požáru.
Katherine museli prý pomáhat do auta a odešla z Mauzolea a prý se tam už asi nevrátila. To říkal přímo někdo z toho Mauzolea.
Možná si rakev nechali otevřít potom... Ale točili i tam, kde nesměli. Ta rakev co tam stojí, tak to už nesmělo být dokumentované! -
-
Re: Re: Re: Článok
Chudák Kathrine, musí to být hrozné, ani se jí nedivím, zemřít mi syn, musí to být hrůza.. jako vím jaké to je, když někomu zemře někdo z rodiny, ale ne syn, nebo někdo, koho jste vychovávali a byli s ním celý život.. myslím, že se s tím vyrovnává docela dobře..
-
-
-
Lask přesně jsi napsala to, na co já myslím. Vytočili mě hned. A určitě zase jediní vědí, že Paris se hroutila, když na USA nic takového nepsali. Zase chtěli vyústit do dramatičnosti... -
-
Re: Re: Článok
Aspoň ten časový údaj mohli napísať správne. -
-
Re: Re: Re: Článok
To mohli, ale co od nich čekáš. Jen český bulvár...
Lask četla jsi ten rozhovor co udělali s manažerem Majkího? Je to Slovensky a mám ho na blogu. Kámoška mi ho poslala.
Je to i o smrti Michaela a v nemocnici jak to probíhalo.
http://healtheworld- mj.blog.cz
-
-
-
Je tam nový článok.
Len by ma zaujímalo odkial majú tie informácie o deťoch, keď tam nemohli byť média, asi zase neaká zaručená správa, ktorá je svojím stručným obsahom určite vierohodná.
-
-
Je tu...
Holky je tu nějak mrtvo.Já bych navrhovala téma SEXI Majkí. *1* -
-
Re: Je tu...
dobrý nápad *1* -
-
Re: Re: Je tu...
*14*
-
-
-
*
Ahojii kočeny *15* dneska bylo v práci super, stíla sem u příručáku kde hraje rádio.. a zrovna začali hrát písničku od Michaela Jacksona Will You Be There *14* tak sem se zasekla, poslouchala a v duchu sem si sněm zpívala.... *14* *14* *14* *15* -
-
Re: *
OPRAVA: stála jsem u příručáku ..... -
-
Re: Re: *
nj Will you be there je super!! ostatně která michaelova písnička není!!! a jinak jak se máš?? *7* -
-
Re: Re: Re: *
joo dneska se mám fajně *15* *3*
-
-
-
-
Téma
Musíme vymyslet nějaké téma.Napadá vás něco. *7* Mě tedy ne. *9* -
-
Re: Téma
Těch témat je *15* .. a znám i jedno co to tu oživý hned *15* -
-
Re: Re: Téma
No jako ten zlatej hřeb večera včera?:) Ta detailní fotečka:) To bylo pane názorů:) -
Re: Re: Téma
Myslím že vím které myslíš. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Téma
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Téma
Tak co kdy bysme tohle téma trochu rozebrali? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Téma
No to by chtělo. -
Re: Re: Re: Re: Re: Téma
to chce nějaký video *15*
-
-
-
-
-
-
*
Dobré ráno *3* Zdálo se někomu něco pěknýho o Majkím?? *14* *4* -
-
Re: *
ANOOOOO!!!!!! *14* -
-
Re: Re: *
Fakt??Tak to se máš *14* *15* -
-
Re: Re: Re: *
no ani ne!!byl to jen takovej mih! teda jako tomu se ani nedá říkat sen protože to netrvalo dlouho! jako vim že tam byl a že mi cosi řikal ale nevim co je to zvláštní!! -
-
Re: Re: Re: Re: *
Hambí sa keď vidí čo všetko si predstavuješ, tak ti to chcel asi vysvetliť. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
nj ke mě dosnů by bylo lepší aby nechodil protože ho mám vždycky sto chutí.... ale je dobře že se mi oněm zdá!
-
-
Re: Re: Re: Re: *
Asi aby si prestala mať o ňom neslušné myšlienky, lebo sa hambí. *14* *15*
-
-
-
-
-
Rukavice
http://images.google.cz/imgres?imgu rl=http://www.ptakoviny.biz/obrm/SF 36258x.jpg&imgrefurl=http://www.pta koviny.biz/katalog/Karnevalove-kost ymy.html&usg=__Hq5605_CxVvAZaDTWuhp mEbeQWI=&h=200&w=150&sz=7&hl=cs&sta rt=13&tbnid=7ze_nP0T0UV9_M:&tbnh=10 4&tbnw=78&prev=/images%3Fq%3DMichae l%2BJackson-%2B%25C4%258Dernob%25C3 %25ADl%25C3%25A1%2Bfotka%26gbv%3D2% 26hl%3Dcs%26sa%3DG
jukejte,ale to co má na sobě, to by mohl být pěkný kostým i z tou rukavicí. -
-
Re: Rukavice
Delší link jsi nenašel? *15* -
-
Re: Re: Rukavice
asi ne *15* -
-
Re: Re: Re: Rukavice
fííha... *15*
-
-
-
-
ahooooj
syfl je tady!!!! jak je lidi?? co majký nějaké novinky?? *7* *15* -
-
Re: ahooooj
Majkí je druhý v TOP OSOBNOSTECH.
JInak jukej na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=yxDP DWJnEso&feature=related -
-
Re: Re: ahooooj
Pěkný! *14* ale vysvětli mi něco! říkáš že je ti 20 a jsi kluk ale nechápu, že se díváš na takovýhle videa!! *7* -
-
Re: Re: Re: ahooooj
Tak já to dávám vám. Chci abyste se na to koukli. Jinak jako koukám na jeho videoklipy. Na tohle ne. Ale chtěl jsem vám sem dát video, aby tu nebila nuda. Tyhle videa jsou pro vás. Mě nezajímají.
-
-
-
-
cd
nj ta skleroza *1* ..a mohla by jsi to zjistit? -
-
Re: cd
njn jo nějak to zjistím si piš *3*
-