Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

Jackson se líbí každýmu

Normálně..., přišla jsem na to, že i naší kočičce se líbí Michael. Když jsem ho poslouchala, spokojeně si lehla a naslouchala jeho božské hudbě. *4* *15*
    • mrs_jackson

Re: Jackson se líbí každýmu

No vidíš moje kočka taky *3* *15*
    • lask1

Má dobrý vkus.
    • dancitko

jo tak to je huste
  • anka6959

přečtěte si to

Proboham, je vodět že jste tupí Britney neumí skoro vůbec zpívat! Včera bylo zrovna netu, na nejdnom webu, Britney bez playbacku: Tohle nás vyděsilo,....chacha...
    A Madonna je nejlepší, je to skutečná umělkyně, a ano ona není nejlepší zpěvačka, hlas má možná průměrný, ale proti Britney zpívá přímo skvěle! Jak jen můžete srovnávat Britney s Madonnou, jste asi pošahaní?! Madonna je někdo!!! Byl jsem na ní i žívě ted v létě, takže si tu vaši Britney dejte někam!
    A opravdu nesrovnávejte jí s Madonnou, protože to je nesmysl jí srovnávat!!! A mimochodem, to že vám řekne každý kritik že Madonna nemá skoro žádný hlas, co vám řekne o Britney? Ta totiž vůbec nezpívá, nesahá Madonně ani po paty! A mimochodem, Madonna má skvělou hudbu, něco dokázala, a Britney dokázala s prominutím HOVNO, JEDNO VELKÉ HOVNO!
    A Beyonce není 37, ty pipino, je vidět že bereš s článků, kategorie Rytmus života, a písnička Halo se nepíše Hello, ale Halo, takže si to zkontroluj! A přelož si to, Hello je ahoj, Halo je svatozář...A vůbec jako srovnávat Britney s Madonnou( to je přímo k smíchu, pane bože i PINK je stokrát větší osobnost než Britney!, a neříkejte mi tedy co jaká zpěvačka dělá za žánr, já se tu bavím o osobnosti!
    Máte patrně v hlavě seno, to vám řekne každý, komu byste řekli, že Britney je snad lepší naž Madonna,- vysmějí se vám!
    A navíc četl jsem žebříček nejvydělávajících hudebních osobností - a Britney v něm rozohodně nebyla! Nejúspěšnější zpěvačkou, jaká kdy byla na světě je jedině Madonna, kraluje tam už 25 let, dokonce porazila i Celine Dion, poičet prodaných desek jí vynesl do Guinnesovy knihy rekordů už dvakrát!
    A ted se svým výběrovým albem Celebration a i s DVD vede prodejnosti žebříčků po celém světě, i v česku je už dva měsíce První!!! Takže si říkejte co chete, ale Britney nikdy v životě nedosáhne toho, čeho Madonna, tu totiž neporazí ani takové hvězdy jako Whitney Huston, nebo U2. Dokonce v prodejích šlapala na paty i Michaelu Jacksonovi, né ted po jeho smeti, ale třeba v 90. letech byla úspěšnější než on, a to už je co říct, - Madonna je největší žijící umělkyně všech dob, a její trun Sticky and sweet je nejúspěšnější turné sólového umělce v dějinách hudby!
    Britney je nikdo!
    • zanesskaaaa

Re: přečtěte si to

Prej ''Britney je nikdo!'' .. hlavně, že Madonna se do světa hudby dostala roztahováním nohou .. pche .. Britney je skvělá .. ale to je jedno .. ten poslední odstavec je pravdivý .. si myslíte, že když Michaela obvinili ze zneužívání dětí, že jeho prodej CD a všeho nekleslo .. vždyť je to přeci jasný .. tím jak na něj bulvár tahal víc a víc špíny .. lidé tomu začali věřit .. a tu dobu jsme zažili všichni .. takže na tom trochu pravdy být musí :) .. ale to je jedno .. hlavní je to co je TEĎ .. Michael je právoplatně na prvním místě skoro všech žebříčků .. Britney se taky vzchopila a maká dál a jde jí to čím dál líp .. a Madonna .. nu jí se u nás moc nevedlo .. ale to je na názoru :D .. :)
      • angie72

Re: Re: přečtěte si to

Taky se podílela společnost Sony, když zakázali pouštět hudbu Michaela Jacksona. Tím se také vzdaloval a upadal do zapomnění... Nechci na tohle vzpomínat...
    • skih

Re: přečtěte si to

ye,ye... *9*
      • anka6959

Re: Re: přečtěte si to

mě nasral ten poslední odstavec s tím MJ
        • skih

Re: Re: Re: přečtěte si to

... *9*
  • anet.k

Ahoj =)

Ahoj holky =) Tea301 (syflis) tu náhodou není?
    • dancitko

Re: Ahoj =)

cawky
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

ahoj danci =)
        holky já bych měla takovou prosbičku kdyby jste mi tady hlásly

http://miska-world.blog. cz/0912/1-kolo-sonb#komentare

jsem Anet.k
        Díky =)
        pokud vám to taky vůbec půjde *15* *15*
        někomu to nešlo
        už dvou lidem co jsem psa la *9*
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahoj =)

jj jasne maz ho mit
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

děkuji =)
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

jasne nemas za co
  • jacksonova1

video mj.

http://www.youtube.com/watch?v=3cX3 l4fc-aM

naspival akon *14* *14* *14*
  • jackson1

video

Ahojky, podívejte se na toto video, je to pěkné, krásná pocta, i když zpěv... někdy se mi chtělo smát.. ale dali do toho všechno *1* *1*

http://www.youtube.com/watch?v=S8ukg-HRLBo
    • terunkaaa

Re: video

Je to strašně hezký *14* a je to dobře,že na něho takhle vzpomínají jsem ráda *4*
  • daduska

Bravo

ahojky holciny pojdte prosum hlasovat na http://www.bravo.cz/cislo-2/zebrick y moc prosim Maika ohodnotte plus a ostatni minus
    • anet.k

Re: Bravo

oki =) ale není už pozdě? když bravo vychází v pátek a to už beztak mají napsaný, ale můžem samozřejmě na příště =)
  • bajush

Já vám nevím...

Holky, mám dilema. *15* Chtěla bych si objednat tu ponožku na mobil s Michaelem. Jenže! Řekla jsem to ségře, která ho má sice taky ráda, ovšem ne tak fanaticky jako já, a ona na to, jestli prej nejsem prdlá, jestli to nepřeháním.. No nevím, jak moc ujetý na MJ jste vy, ale já mám jen tričko King of pop, chci si nechat udělat ještě jedno a to je vše. Co je proti tomu fuska s Michaelem?! *3* Když k tomu přidám, že mobil se trochu rozpadá, tak bude aspoň chráněnej a já nebudu sbírat simku a baterku po celý třídě... *15* *15* Nu, tak se ptám, co všechno jste schopni udělat a kde je vůbec ta hranice normálu?
    • jackson1

Re: Já vám nevím...

Myslím, že je to úplně normální... *15* doma pochopili, že mám ráda Michaela, a na věci kolem něj sem ujetá, cd mám, mám objednaný kufřík s dvd z USA a to je prozatím vše *14* *14* , bohužel tričko ještě nenám, prozatím *15* *15* *14* *14* *14*, klidně si to kup když tě to potěší *1* *1* *1*
      • jackson1

Re: Re: Já vám nevím...

jo a zapoměla jsem knížky, plakáty a kalendář mám taky *1* *1* *15* *15* *15*
  • zuzanka.pech

Na jakým programu??

Ahojky holky a na jakým programu to bude?? :) a co tam má být s Majklem? jeslti tady někdo ste tak prosím odepište :) *14*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/history/t our/scream_tdcau_itc/147.jpg *14* *14* *14*
    http://mjjgallery.free.fr/history/tour/htw/015.jpg *14* *14* *14* ten úsměv *14* *14* *14*
    • zzj

Re: ..

úplně úžasné fotenky *15* *14* na spapinkání *14* *14* *15* *15*
  • bajush

,,,

http://www.youtube.com/watch?v=R12Q VtuB0_Q&a=p8vcVANmneg&playnext_from =ML
    tohle video se mi opravdu zalíbilo. sice obvykle ty, co zpívaj Michaelovi písničky nemám ráda, ale tenhle kluk je fakt dobrej
    • Re: ,,,

Úplně koukám *14* vážně je to moc povedený a navíc Man in the mirror je celkem těžká písnička.. *4*
      • Re: Re: ,,,

co zas melu? *15* chtěla jsem napsat, že se mi líbí hlavně jak tam zpívá Man in the mirro a je to těžká písnička.. *4* ale celé je to pěkné..
        • zzj

Re: Re: Re: ,,,

je to hodne pekne *4* man in mirror je moje jenom MOJE *14* *15*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: ,,,

jj je to peckový *15* já to posloucham už několik dní furt dokola XD
            Mam to i jako mp3 jestli to někdo cete poslat stačí napsat *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ,,,

já bych chtěla *15* tak jestli budeš mít chvíli čas, tak prosím na mail kytinikki@seznam.cz
              děkuju moc *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit