Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

ne

no on se určitě nezabil to sy bestak vymyslily
  • otázka

tak-že ve dvacet hodin zápálíme svíčku?
    • u4ever

Re: otázka

já teda určitě zapálim svíčku!=) a taky budu TADY!
    • angie72

Re: otázka

Ano, bude to fajn a na jeho výročí se sejdeme a vše osobně probereme.
      Vidíte? Jak se plní poslání Majkího? Přesně takhle to vždycky chtěl... Aby lidi byli spolu.
      • janinkaa

Re: Re: otázka

A kdy a kde? *3*
      • lina25

Re: Re: otázka

Je to krásný. Ještě bych navrhla pustit si k tomu we are the world. Teda za mě určitě.Já si jí pustím. Tahle píseň zazněla u rakve. Akorát nevím zda jen Majkýho sólo nebo společnou, obě jsou krásný:)
        • Re: Re: Re: otázka

já si také zapalím svíčku a poríjdu sem
  • lina25

Majkl na Sázava festu???

Docela mě pobavila zpráva, že ředitel Sázava Festu se chystal oslovit MJ aby zazpíval na Sázava Festu. Ten se fakt musel zbláznit. Světová megastar, která zrovna připravovala svůj comeback, návštěvnost zpravidla kolem 150.000 a on ho chtěl pozvat, aby zpíval někde na louce...
    • Re: Majkl na Sázava festu???

:D tak ted si me pobavila *15* ...sice jako by mi to nevadilo kdyby zpival na Sazava festu, ale jak to vubec mohlo napadnout toho reditele nad tim vubec uvazovat :D
      • lina25

Re: Re: Majkl na Sázava festu???

No taky to nepobírám....
    • besta

Re: hadanka

vite co znamena song majkla they dont car obut us??? *7* *7* *7* *7* *7* *7*
      • nikkyt

Re: Re: hadanka

Tady na tý strance máš překlad

http://www.karaoketexty .cz/texty-pisni/jackson-michael/the y-don-t-care-about-us-18084
    • terinda321

Re: Majkl na Sázava festu???

Cože??! No tak ten se pos**l ne?? No už vidim michaela, jak sem celej odvařenej jede *15*
      • nikkyt

*1* *1* *1* to jo
      • lina25

Že? Ty jo, já jen když si představim jak by asi reagoval na tu nabídku *15*
  • FOTKA

Ty jooo. Angie, to je masakr. Ty jsi na něco přišla! *5* Já fakt řeknu tomu švagrovi. Nebo, neznáte nějakého machra přes PC, který se zabývá fotoshopem nebo reklamou? Ta fotka by se dala detailně zvětšit a určitě i změřit délka těla. *5*
    • angie72

Re: FOTKA

Vy tedy nevidíte ty vlasy? Možná se mi to jen zdálo.
      Holky, jsme pěkně blbý, já se budu bát i přelézt do postele. Snad se na nás Majkí nezlobí.
      • Re: Re: FOTKA

Pročč by se zlobil? ten se nad náma královsky baví. tři ženské vyšetřovatelky. neboj, jemu už je dobře. *4*
      • terinda321

Re: Re: FOTKA

Proč by se zlobil, my chceme jenom pravdu!!! To není složitý!! Michaeli my tě milujeme, proto to děláme!!! Chybíš nám!! Jo a je to dobrý
        • Re: Re: Re: FOTKA

Jasně Teri. A když to tak vezmeme kolem a kolem, je to jeho POVINNOST jako kriminalisty, no néé? *5*
        • angie72

Re: Re: Re: FOTKA

Michael, milujeme Tě z celého srdce a myslíme na tebe, Neboj, my na vše přijdeme :-)
    • angie72

Já vlastně znáááááááááám.
      • terinda321

No vidíš, tak ho hned zítra kontaktuj at nám tu záhadu vyřeší!!
        • angie72

Re: Re: Re: FOTKA

Mě to stačí říct 1x, nemusíš na mě hned řvát *15* *15* *15*
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: FOTKA

promin, mě se to seká a pak to pošlu dvakrát
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: FOTKA

Jsem se tu rozchechtala.
      • Re: Re: FOTKA

BINGO!
    • Re: FOTKA

a žádné vlasy nevidím!
      • terinda321

Jo ale je tam nějakej náznak něčeho... chce to někoho sehnat!!
    • terinda321

No to já jsem si to taky pořádně přiblížila a něco se tam rýsuje!! Chtělo by to někoho, kdo nám s tím pomůže! My na to nestačíme!!
  • Michael

*15* krásné poledne všem *15*
  • lask1

Pre Angie72 - Kniha

Tá kniha je skvelý nápad.
    Hlavne aby bolo neaké vydavatelstvo, ktoré by malo záujem.
    Máš neaký plán?
    Možno by sa dalo obrátiť na ten český Fanklub Michaela Jacksona...
    • angie72

Re: Pre Angie72 - Kniha

Jdu nakoupit, budu kolem 13 hodiny. Zatím pá
    • angie72

Re: Pre Angie72 - Kniha

Já jsem napsala své 2 autobiografie, ale nevydala jsem je :-)
      Ono je to docela pracný. Mám teprve 12 stránek. Chci prokládat vždy určité téma komentářema. Prostě to bude knížka, která bude o tom, jak Michaela vidíme my, fanoušci.
      A jaký skutečně byl!
      • lina25

Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

Angie je šikulka, a já na ní nedám dopustit:) Tahle knížka bude určitě bomba! Všem už tady mnohokrát dokázala, že má spisovatelský talent:)
        • lask1

Re: Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

To je fakt.
          Viem to pochopiť, napísať knihu nie je určite jednoduché. To je tiež istým spôsobom umenie.
          A ako vieme, umelci to nemajú jednoduché.
      • lask1

Velmi ti držím palce a nech ti to s božou pomocou víde.
        Veď Michael, žil aj pre nás, pre fanúšikov.
        Bolo by pekné splatiť mu to takýmto spôsobom.
        • angie72

Právě, dělám to jen pro Majkího. Ne pro peníze, ty bych dala dětem, tak jak to dělal Majkí.
          Asi bych se chtěla podívat určitě do Neverlandu, to ano...

Jinak, všimli jste si, že co zemřel Majkí, má tolik dětí nehody. Těžké nehody! Jako by ten jejich Bůh je nemohl právě ochraňovat. Už by potřeboval být pohřbený!
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

Fakt? Ako to vieš, o tých nehodách. Asi so správ čo.
            Ja som tiež premýšlala, že on ešte nemá ani svoj klud, keď ešte nie je pochovaný.
            Včera som to hovorila mame, že ešte nie je ani pochovaný.
            Ona, že to myslíš vážne? Prečo ho ta jeho rodina už nepochová.
            Keď nečíta bulvár, tak o tom ani nevedela.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

Ano, zprávy a na netu to je. Strašně moc dětí mánehody. Tohle nebylo dřív. Bylo o neštěstí, ale dospělích, ale tohle co je teď?

Majkího postrádá celý svět a on bude stát při všech, bude pomáhat ze shora, ale potřebuje už klid.
              Vždyť stále leží na ledu. Chápete to? Kdyby opět potřebovali jeho tělo :-(
      • eve-lyn

to bude určitě krásný

http://www.examiner.com /x-17367-Miami-Celebrity-Headlines- Examiner~y2009m7d26-Dancing-inmates -do-it-againMichael-Jackson-tribute
        • angie72

To je kráný video :-)
  • terinda321

Pomoc

http://www.youtube.com/watch?v=h-sU dRDITcM&eurl=http%3A%2F%2Femail.sez nam.cz%2FreadMessageScreen%3Fsessio nId%3D%26folderId%3Dsent%26messageI d%3D2882%26messagePos%3D2&feature=p layer_embedded

Lidičky nevíte, co je tohle za video?? K čemu to patří? My s linuškou vůbec nevíme, kam to zařadit...
    • thesimsa

Re: Pomoc

Ne tak k Bad..
      http://www.mjworld.net/pictu res/bad.php
      Tady jsou fotky z klipu k Bad a jsou tam i fotky k te scene..
      • lina25

Re: Re: Pomoc

Děkujeme!
        • thesimsa

Re: Re: Re: Pomoc

Neni zač :-))
    • thesimsa

Re: Pomoc

Ja myslim ze to melo byt bud k Bad nebo k Beat it..Ale nejsem si jista..
      • lina25

Re: Re: Pomoc

No o Bad byla na you tube tak zmínka. Zrovna pod tímto videem. Ale fakt to vidíme prvně. Kdy to bylo natočený?
        • thesimsa

Re: Re: Re: Pomoc

To nevim kdy to bylo natoceny *9*
          Ja jsem z toho jen videla fotky a byl u toho nadpis Bad..
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Pomoc

Jo moooockrát děkujem.... ale sekne mu to, když je rozzlobenej, co? *14* *14* *1*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Pomoc

Jj tam je krasnej *14*

Je krasnej vsude ale kdyz je nastvanej tak je fakt k sezrani *14* *14* *14* *1*
            • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Re: Pomoc

jojo určitě je to k Bad tím sem si jistá!
  • Koncert

Vstupenky na koncert ve Vídni se pohybují od 63Eur do 518EUR, podle sekcí. Už si někdo koupil vstupenku?
    • angie72

Re: Koncert

Hmmm, chtěla jsem jet...
      • Re: Re: Koncert

Chtěla jsi jet, ale nepojedeš? Pochopila jsem? No není to levná záležitost a za 63 Eur, to bude někde daleko. My chceme jet 3 nebo dokonce 4 osoby. Jak říkám v neděli se to rozhodne. Tak 300Eur na osobu jsem ještě ochotna zaplatit, víc ale ne.
        • angie72

Re: Re: Re: Koncert

No já právě nevím. Jel by i můj muž, ale nekoukala jsem ještě na žádné stránky ohledně toho víš. To víš, že bych ráda jela!
          • Re: Re: Re: Re: Koncert

*4* *4* *4*
        • lask1

Mňa vždycky zaujímalo, že tí čo boli kilometer vzadu ako malá blcha, či z toho koncertu aj niečo mali okrem spevu, ktorý sa ozýval.
          Ono je samozrejme, čím bližšie, tým lepšie.
          A najlepšie je byť v prvej rade, kde je určite skvelý výhlad a neunikne žiadny detail. *14*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Koncert

No to určitě jo. Ale Majkí měl i obrazovky velké, já vím, že to není ono :-(
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert

Obrazovka by bola tiež fajn, ale úplne v zadu by som sedieť nechcela.
              Samozrejme, najradšej by som bola v prvej rade.
        • kristyn875

nechtěla sem to řikat..ale to bych byla ochotná dát jen kdybych mohla vidět Majkyho..ale nic ve zlém *3*
          • Re: Re: Re: Re: Koncert

Víš, já chci vidět alespoň Jermaina a budou tam vystupovat zpěváci, které mám ráda. On mi Michaela tak moc připomíná...dokonce na fotkách jak byl mladší a hlasem taky...dokonce jsem místy nevědělajestli zpívá Michael nebo Jermaine...Mě se zdá, že Jermaine tak trochu přebírá Michaelovu štafetu.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Koncert

To asi každá by dala aj pol ročný plat, aby mohla byť v prvej rade.
            Je to zážitok na celý život.
            • lask1

Objednala som si aj Dangerous Short films, kde je okrem videoklipov aj dokument zo zákulisia natáčania, a zábery z koncertného turné.
              (za 299 Sk, aj tie ostatné sú za 299 Sk)

A dokument Unmasked za 90 Sk.
            • lask1

Oni sú dve DVD z 92 bolo turné Dangerous, na dvd je koncert z Bucharesti, viaceré pesničky z toho som videla aj youtube.

A druhé je History tour z toho 96.
              Tak to si pozriem na tom DVD, keď mi to príde.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Koncert

Lask: Ta atmosféra se nedá zapomenout, to má na celý život, jen ty detaily jsou už tak nějak v mlze. Já byla na Stingovi a Jettro Tull a detaily už taky nevím. Jen to, že to bylo úžasné!!!Tak na to DVD HIStory se podívám. Díky.
            • lask1

To bola asi moc mladá na to, keď si už nepametá.
              Na tých videách je pekná ta atmosféra z tých koncertov.
              Aspoň si to môžme pozrieť na videu.
              Objednala som ci DVD Dangerous a History a neaký dokument.
              Boli zlavnené.
              Ten Dangerous Bucharest Tour mal velký ohlas, ludia to obdivovali v príspevkoch.
              Že to bol úžasný koncert, video.
              Oni to vraj v tedy v 1992 vysielali live v 61 štátoch sveta.

Lask, ta si už nic moc nepamatuje. Zrovna včera jsem to probíraly. Dostala lístek na MJ na svoje 15 narozeniny. Já bych jela taky, ale měla jsem doma ještě malou dceru. Ale přivezla mi knihu "Tanec jako sen". Dnes je to POKLAD!
            • lask1

To sa má.
              Má aspoň spomienky.

No dcera ta byla 96 v Praze a přesně mi říkala, že viděla malilinkatou postavičku na jevišti. Až Michael byla na plošině, která byla nad diváky, tak ho viděla líp. Já ji říkala: a zavěsila jsi se na tu plošinu? *15*
            • lask1

Myslím na Michaelovom koncerte.
      • Re: Re: Koncert

Já právě studuju ty sekce a nějak se v tom neorientuju. Taky chci jet, ale konečné rozhodnutí padne v neděli, to se dcera vrátí z Toskánska.
  • baluska1

Párty

Ahoj všichni,včera v Březnici byla Oldies party,a byla tam Tranvesti show,fakt peckam,a nejlepší bylo když ty chlapy co ze sebe dělali zpěvačky odzpívali,tak tak přišla holka,která byla převlečená za Michaela Jacksona,a zpívala Black or white a Billie Jeans.Fakt pecka.Ale ty tranvestiti neměli chybu.Sice to sem nepatří tahle osobnost co těď napíšu,finále se jako povedlo.Ten chlap se převlíkl za Madonnu byl celý v bílím,a tančil na tom podiu,ale tančil jako Majkí.ale ta holka byla bombová.
    • besta

Re: Párty

::D *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
      • baluska1

Re: Re: Párty

Ty jo to byl fakt super večer já tam byla od 21:00 to i začínalo až do 2:00 ,ale ta holka jako Majkí neměla chbu jen škoda že nemám tak good foťák na mobilu.Jetě si tam dala kluzkou podlahu na MOONWALK.I ta Madonna,prostě to celý.Když tam přišel první toho bych poznala,ale toho druhýho ne,oni byly jen dva.První nevím za koho šel,ruhej za nějakou Robertu,pak Černotská,Helena Vondráčková,pak nevím a na konec Madonna.Dva chlapy a jak to tam rozproudily.
  • tercule

dobrý

Kauzy bez vysvětlení

L' Hermitte se s Jacksonem evidentně nikdy osobně nesetkal. Možná byl na několika jeho koncertech, možná postával ve frontě při nějaké té autogramiádě, snad mu mával z davu na letišti, leč osobní zkušenost nabytá s hrdinou v příběhu chybí. To mu zásadně ubírá na důvěryhodnosti.
    Kniha je tedy soupisem událostí ze zpěvákova života, které lze vyštrachat na internetových stránkách, opsat z jiných biografií či sesbírat z novinových článků. Když se v ní objeví rozhovor s Jacksonem, je opsán ze šťastného periodika, které jej dostalo (Jackson mluvil s novináři velmi nerad).
    Zajímavější jsou rozmluvy s lidmi, kteří s ním nahrávali či jinak spolupracovali, i ty ovšem L' Hermitte opsal, takže v podstatě nepřinesl nic nového.
    Rozpačitý je autorův postoj ke kauzám údajného Jacksonova pohlavního zneužívání mladých chlapců, které svého času rozbouřily veřejné mínění. Hledí na ně zpovzdálí, otrocky konstatuje to, co stálo v inkriminovaných dobách v novinách, s fanouškovskou úlevou hlásá výsledky obou kauz (Jackson první rodině zaplatil a podruhé byl u soudu zbaven obvinění) a nikdy se nesnaží získat více informací.
    Jako samozvaný životopisec nejslavnějšího popového zpěváka posledních let by se sice měl o osvětlení takových případů přinejmenším pokusit, jemu však stačily obecně známé informace s dovětkem, že během obou vyšetřování Jackson psychicky trpěl. L' Hermitte zpěvákovi fandí od první chvíle. Neustále zdůrazňuje společenský, umělecký i osobní tlak, kterým byl vystavěn, připomíná nesmlouvavost jeho otce, několikrát se nepříliš přesvědčivě snaží vysvětlit, proč měl Michael kolem sebe rád malé děti, vyzdvihuje jeho charitativní činnost, se zvláštní chutí popisuje příběhy jeho videoklipů a především přibližuje jeho kariéru v číslech i výkonech.
    V podstatě by kniha mohla být bližší těm, které zajímá Jacksonova umělecká tvorba. Pasovat ji do této pozice ovšem není možné, protože na to chybí L' Hermittovi odborná erudice.
    Konečné konstatování budiž tedy strohé: v knize Michael Jackson, 1958-2009 si sice o Králi popu něco přečtete, nic nového se ale nedozvíte.

PRÁVO, Jaroslav Špulák

25. července 2009
    • lask1

Re: dobrý

Bashir sa s Michaelom stretol osobne a čo z Michaela urobil?
      Bashir sa nestotožňoval s Michaelovými názormi aj keď mu Michael všetko pravdivo vysvetlil.

To neznamená, že keď sa Hermitt s Michaelom nestretol, že sa do neho nedokáže vcítiť.
      • angie72

Re: Re: dobrý

Kráááásný komentář...
        • lask1

Re: Re: Re: dobrý

Večne sa objaví neaký otrava, aby kritizoval druhých.

Kritici vraj preto robia túto prácu, lebo sami nevedia nič urobiť.
        • lask1

Skočila som vyššie. Ďakujem Angie.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: dobrý

Nemáš za co lask. Moc hezky jsi to napsala. Vystihla jsi tu pravdu, kterou by měli vidět všichni.
            Majkího mi bylo líto. Tak se snažil, tak moc, ale Bashir je tak strašně předospělej, že mi je líto jeho dětí, pokud nějaké má. Dovedu si představit, že doma nemají žádné videohry, poviné hodiny klavíru a tak :-)
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: dobrý

To hej.
              Každý vidí o čo mu išlo.
    • angie72

To jsem tady už psala, že jsem četla kritiku, ale proč by nemohl napsat takovou knížku, kde čerpal jen z netu. Kdo z nás věděl vše co tam píše? Nebo kdo z nás má čas vše po netu shánět? Mě se knížka líbila. Nehledě na to, že knížku píšu a vím, jakou to dá práci vše dát dohromady. Takže David Hermitte udělal kus práce.
      • anet98

Mně se ta knížka líbí.
        • lask1

Ďakujem.
    • zanesskaaaa

To je ten, co psal ten hezký životopis, nebo ten debil, co psal, že je gay? *7*
      • angie72

Halperin je debil, Hermitte je dobrej.
        • tercule

ano jsem nevěděla, že sou dvě ty knížky... jakou si mám teda koupi? od jakého?
          • tercule

Re: Re: Re: Re: dobrý

jo jasně, už chápu :-)
        • zanesskaaaa

*1* teď jsi mi to objasnila *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit