-
Thesimsa
Jj *15* no co stejně by nikdo nepoznal jestli je slash chlap nebo ženska
*15* *15*
To sem tam jako měla napsat Bad Chicken ? *15* *15* To bych musela vysvětlovat kdo jsi ... *15* a to by bylo na dlouho *15*
-------------------------------
Joo to by ho nepoznali *15*
Jakoo měla jsem tam být *15* .. jsi měla napsat a moje úchylná kamarádka Lenka *15* .. aspoň bych tam byla se Slashem.. a víc bychom se poznali *15* *14* *15* -
-
Re: Thesimsa
Aby jsi se Slashem nezdrhla a nepodělala mně svatbu s Michaelem *15* *15*
Ok až přístě dostanem nějakou podobnou blbost, tak tě tam napíšu hned vedle Saula *15* *15* -
-
Re: Re: Thesimsa
On by vám dal jenom ten prstýnek jako v November rain.. a pak bychom odešli zahrát si sólíčko *15* *15* .. to by Ti nevadilo viiď? *15* ..
Joo jasný příště *15* -
-
Re: Re: Re: Thesimsa
Tak když už, tak byste to rozjeli v kostele ne ? *15* (asi se nechci vdávat v kostele, ale to je jedno *15* )
Svatební pochod v podání Slashe na kytaru *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Thesimsa
Jééé *15* .. to by se mi páčilo *15*
Noo tak bychom to rozjeli v kostele (nebo kde se budeš vdávat) *15* ale zkus mě nepozvat.. s tebou v životě nepromluvím *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Thesimsa
Jasné pozvu *15* *15* By tam úchyl jako ty chyběl *15* *15*
-
-
-
-
-
-
pro kuřé
krásná fotečka umíš si vždycky bybrat krásnou =) -
-
Re: pro kuřé
Díííík *4* -
Re: pro kuřé
Ano, já vím, já jsem všude krásný. *4*
-
-
zkoušení:D
Ahojky,před chvilku jsem byl zkoušená z Majkího *15* a dostala jsem...no hádejte:D -
-
Re: zkoušení:D
ahoj. sim tě kdo tě zkoušel? *15* a z jakýho předmětu? *15* history? *9* achjo... kéž by to bylo z přítomnosti... -
-
Re: Re: zkoušení:D
Můj táta *15* nene z jeho celého života...Přesně kéž by yo bylo z přítomnosti *9*
-
-
-
Stop hádkám!
Když to tady tak sleduju, tak se nestačím divit *13* *8* Nepíšu sem do diskuze zas až tak často, ale hádky by přece do fanklubu neměli patřit. je to můj osobní názor a neberte to jako urážku. -
-
Re: Stop hádkám!
A kdo se tady hádá? *7* -
-
Re: Re: Stop hádkám!
JO kdo???Tak nějak sem si nevšimla...možná ta drobná,ale tomu se nedá říkat hádka.. *15* *15*
-
-
-
Majkí je 1.
Hojky, tak konečně je Majkí první. *15*
Jinak k Superstar... Nejvíc se mi líbil Bendig, Šenková ani moc né... Nejhorší mi přišel Šmajda, to fakt neodhad. Na Chodůra se jdu teď mrknout do archivu. *15*
a můžu se vás zeptat? Máte některá z vás plakát Michaela? Já bych ho chtěla, jenže ho nemám dovolenej... *9* -
-
Re: Majkí je 1.
jo ja mam tri na dverich -
no ŠMAJDA to byla hrůůůůůůůůůůůza to bylo něco úděsnýho to divadlo nejhezčí to měl BENDIG to měl tááááák káááááásný to mě uplně dojal a LACHO to bylo taky něco strašnýho -
Mno já jo..mám 2 ve skříni...jeden z Popcoru a druhý z Brava ze speciální přilohy..a pak ty z toho jak vyšel speciál po jeho smrti -
-
Re: Re: Majkí je 1.
Já jich mám spoustu na zdi a pár mám dvakrát tak jsou ve skříni *15* -
-
Re: Re: Re: Majkí je 1.
tý jo, vy se máte. nu, zkusím tatíka překecat, aspoň malinkaťoučkej obrázeček *15*
-
-
-
Jo Bendig byl absolutně nej.A máš pravdu Šmajda zklamal trapná show.A navíc Maiki má v tom klipu nádhernou černou hrud *14* *14* *14* Hezčí než Šmajda *15* -
-
Re: Re: Majkí je 1.
jj, kam se hrabe Šmajda na Majkího. *15* Ale dost mě vytáčel Mareš, jak ho chtěl furt napodobovat a taky mě naštval Hejma, když M.J nazval afektovaným úchylem nebo jak to řekl. To nebylo hezký *15* -
-
Re: Re: Re: Majkí je 1.
Jo Hejma je úchyl nebo spíš nepropádaný druh živočicha *16* My víme že Maikiho nemá rád tak ho ale aspon nemusí každých pět minut urážet to je dost trapny *16* A na Maikího nemá nikdo ve vesmíru *14* *14* Ale to co dělal včera Mareš nebylo to nejhorší co na Maikiho adresu kdy udělal... -
-
Re: Re: Re: Re: Majkí je 1.
mi povídej, Hejma rozhodně není normální, co bysme si namlouvali
Mraš má na účtě hodně hnusnou urážku na Michaela, díky tomu už rádoby vtipnýho Leoše moc nemusím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majkí je 1.
jj presne -
Maiki byl jedinej král světa *14* *15* -
jo co si jako o sobe mysli ze je kral sveta nebo co -
Přesně tak a to mám doma Marešovo CD *16* SE ho co nejdřív zbavím *16*
-
-
-
-
-
-
:D
Michael je trapnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: :D
ty mu nesahás ani po kotníky..
Nevíš, jaký byl člověk , atk se ani nevyjadřuj..HRDINO.. -
Ty ses trapná! -
No na tebe nemá!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *16* *13* -
a víč co??ty TAKY!!tak radši zalez! *15* *15* -
-
Re: Re: :D
michael je best!...narozdíl od té míííley! pche!
-
-
Na tebe nemá !! :D -
Drž hubu .. -
Sklapni -
Proč? protože sesadil Citrusku z prvního místa ?
-
-
michael
je tu ještě někdo? -
-
Re: michael
no upravui tady fotku,kterou tady dám apořád tu není. -
-
Re: Re: michael
aha =)
-
-
Re: michael
mno já tu jsem *4* krom školy a spinkání jsem tady skoro pořád =) -
-
Re: Re: michael
tak to je dobře,že tady někdo je,sem tu nová amoc toho asi nevím o michaelovi ale moc mi chybí a vlatně ani nevím co napsat chci vědět co nejvíc, a tak.... asi sem divná,že? -
-
Re: Re: Re: michael
nee nejsi divná *4* tak to vítej ve fanklubu a o Michaelovi se toho snaž dozvědět co nejvíc protože to je človíček, který pro svět udělal všecko ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: michael
jo to je pravda,opravdu se pro svět snažil udělat všechno... to je i v jeho pisníčkách .... téma o životě a utrpení druhých a jeho talent s tím spojený a to bylo co ho udělala a troufnu si říct že byl nejlepší se vším všudy... talent a písně tanec a jeho veliká láska kdo nemá na celém světě,žádný úspěšný člověk na zemí nebyl tak hodný vstřícný citlivý a opravdu hodný jako michael, a chudáček co měl z dětství.... co měl z popularity on si vlastně nikdy nezažil nic co máme my. jen to obyčejně v uvozovkách???? od dětství jen dřel a poslouchal tatíka,pak zase dřel a dřel anezažil jít někam jako normální člověk a užít si toho všeho normálně. to proto newerland a pak se mu to chudákovi vrátilo zle,že něco takového udělal, no prostě srdce k němu když na všecůhno špatné prožíval mi se chce vybuchnout. Jak sem na tohle všechno mohla přijít tak pozdě proč sem se nezajímala dříve tak moc jako teď??? tak pozdě??? co stím mám dělat? jak to přejít kdy to přejde??? Tak jak sem stara,tak nevím jak s tím naložit. Chybí moc moc a strašně mi vadí,že ho lidi nepoznali,jako opravu byl a že to své turné nestihl,ale všechno se děje k vůli něčemua tohle asi má svůj důvod,ale zatím nevím jaký... to že ho začli milovat lidi víde a více mi jako ten správnýd důvod nepřipadá. tak sem zvědavá co mi to,jednou vysvětlí proč to tak je.....
-
-
-
-
-
vánoce
asi se budu opakovat, ale štastný a veselý vánoce, hodně vysněných dárků (hlavně všechno s Michaelem *15* ) a prostě užíte si to... *4* a Michaele, tvoje první vánoce tam nahoře v nebíčku... určitě tam seš štastný... krásné vánoce všem!!! *3* -
-
Re: vánoce
jj já se taky přidávám...klášné klášné Vánoce..bohatýho Ježíška. *3* .pohodové prožití svátků a šťastný Nový rok..a né že někdo z vás skončí po Silvestru na pohotovosti *15* *3* *1* ....ju a krásné Vánoce i tobě Majky *3*
-
-
Ahojky
ahojky právě jsem zjistila, že Michaelových písniček znám kolem 70 a to je docela málo. na MPtrosku si nastahuju nějaký nový a hned je budu znát :D
kdyžtak poradíte když budu potřebovat? -
-
Re: Ahojky
jasnacka *15* ja mam i-pod,to je neco jako Mp3,tak ti kdyztak s nejakou pisnickou nb tak neco poradim!! *15*
-
-
video mj.
http://www.youtube.com/watch?v=3cX3 l4fc-aM
naspival akon *14* *14* *14*s michaelem