-
gone too soon
Michaeli, odešel jsi příliš brzy, ale svět na tebe nikdy nezapomene.. Miluji Tě a navždy budeš v mém srdci.. -
-
Re: gone too soon
krasnereceno dala jsem ti jednicku -
-
Re: Re: gone too soon
děkuju..
-
-
-
dovolená
jedu zítra na dovolenou na týden tak vám přeji behem toho týdne vše nejlepší a až jse vrátím tak hned poběžím jsem tak papa *3* -
OLiwer a řetízák
Pamatujete si toho Oliwera?Já jo ještě dnes se tomu směju.Nevím dko to napsal s tím řetízákem to mě fakt dostalo.Pak jak nám napsal že to je jeho kámoš a Oliwer je v nemocnici.Jak kličkoval.A pak ty fotky.POslal mi to samí.Bránu,tryčko a Majkího,a když sem mu psala že chci vidět i Majkího a jeho,tak napsal že neví kde ty fotky jsou že to ví jen Oliwer.A Asi před 5 dněma mi posalal jednu fotku,je tu ve fotogalerii.Je na ní Majkí ve fialoví košili a za ním běží děti a napsal mi že je ten kluk v tý modrý košili.Ale jak sem psal jak byl v Neverlandu a pak ten řetízák já byla mrtvá. -
-
Re: OLiwer a řetízák
Proč se mu teď směješ, když jsi tady psala, že ho znáš, že to je pravda? -
-
Re: Re: OLiwer a řetízák
No znám,pravda to sice je.Ale bylo to fakt srandovní. -
-
Re: Re: Re: OLiwer a řetízák
Teda zná ho psala sem jí,když sem si to četla a ona mi napsala: No znám ho,ale teď sem si na to vzpoměla a přijde mi to srandovní.
Kdysi sem se s ní bavila,ale to je budoucnost.Je fakt praštěná.Ten pád s koně na studnu jí zbůsobil že je tak blbá. -
-
Re: Re: Re: Re: OLiwer a řetízák
Ja som mzslela, že ten dotyčný je on a nie ona.
On písal o Oliverovi, a je to tá istá osoba, ak som to správne pochopila. -
Re: Re: Re: Re: OLiwer a řetízák
Holka ty jsi magor... ¨všichni tady ví, že jsi to ty balusko.... nebím na co si hraješ.... jsi dost trapnáá...
-
-
-
přesně zlatí....nejdřív jsi se ho tady jako blázen a ted se mu směješ... holka ty fakt potřebuješ psychiatra... -
-
Re: Re: Re: OLiwer a řetízák
zastávala jsem zapoměla napsat *15* *15*
-
-
Balusko ty fakt perlíš....Prosímtě přemýšlej co píšeš!
-
-
Re: OLiwer a řetízák
Ale on, alebo oni *3* písal aj ďalšie veci.
To bolo trochu nevkusné ak to bolo klamstvo.
-
-
majkííííííí žije
Lidi,ted píšou na netu,že Majklíček žije,je to na videu a je to věrohodný.To je úžasný,že jo.I love you,Majkííííííííííí *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* -
-
Re: majkííííííí žije
Chtěla jsem klikonout na tvůj věk, pokuď ho máš v profilu...Přihlaš se prosím *4*
Já jen abych tě mohla pochopit nebo se divit tvojí naivitě... -
-
Re: Re: majkííííííí žije
Už to, že nedělá za čárkama mezeru svědčí o tom, že jde asi 1. září do 6. třídy *5* .. a nebo se to ještě nenaučila.. -
-
Re: Re: Re: majkííííííí žije
Taky bych to tak viděla *3* -
-
Re: Re: Re: Re: majkííííííí žije
*3* *3*
-
-
-
-
Jo jistě a zveřejní se to dva měsíce po Majkího smrti... Takovou věc by člověk zveřejnil hned! -
-
Přesně tak!
-
-
budu dělat že jsi sem ten komentář nedala.. jak tomu někdo může věřit?.. -
-
To je velkorysé *3* Ty jsi mě pobavila *1* -
-
Re: Re: Re: majkííííííí žije
Chtěla jsem jí udělat laskavost *1*
-
-
-
-
Krásné a pohodové ranko :-)
Pročítám si komenty, Majkí mi tu zpívá Thriller a je fajn. No jsem zvědavá, kdo mi dnes dřív pokazí náladu. Zda to bude bulvár, a nebo laidy *8* *15* -
Michael - video
http://www.youtube.com/watch?v=RwhT TdQaA2g
*14* -
-
Re: Michael - video
Ale taky by mohli tu reklamu dávat u nás.. a na slovensku jakoo.. myslím, že by to byla nejsledovanější reklama *15* *14* -
-
Re: Re: Michael - video
To je už asi stará reklama, on ich mal viac. Sú neaké na youtube, niektoré sú pekné. -
-
Re: Re: Re: Michael - video
To vím, že jsou staré, ale mohli by je začít dávat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael - video
Mohli? musej :-D česko je tak zaostali,že to tady nebudou davat nikdy :-/
-
-
-
-
-
obrazok
Ahoooj, mam jeden nadherny obrazok s Majkim, ale nenasla som ho na nete, tak vam sem neviem dat link... no dala som si ho na blog, tak sa tam pozrite ak ho chcete vidiet, urcite sa vam bude pacit... je dojimavy... :(
michaelisking.blog.cz -
-
Re: obrazok
Ten jsem měla jako ikonku.. je hrozně výstižný.. -
-
Re: Re: obrazok
anoo?? aj ty mas blog?? -
-
Re: Re: Re: obrazok
Ježiiš to radši nee.. to by dopadlo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: obrazok
prečo *1* blogy sú fajn :)
-
-
-
-
-
famfáry pro bad chicken
ANO VŠICHI ZATLESKEJME BAD CHICKEN, KTERÁ JEDINÁ DOKÁZALA NAPSAT PO DVOU HODINÁCH ROZČILOVÁNÍ TEXT O 5 JMÉNECH SPRÁVNĚ!! at žije bad chicken!! bez kterého by sme nikdy neměli seznam jmen!! *15* -
-
Re: famfáry pro bad chicken
nene má tam přece mít TheSimsa..a já jsem prd s velkým P *15* *15* -
-
Re: Re: famfáry pro bad chicken
taky pravda bad chicken?? proč tam máš jednou velký písmeno a jednou malý?? *7* -
-
Re: Re: Re: famfáry pro bad chicken
no tyjo koukni na to zlý kuře!!! *15* *15* ono to sebe a kiku napíše s velkym písmenem na začátku a na nás kašle!!! *16* *16* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: famfáry pro bad chicken
yes *15*
-
-
-
*
Nic jdu se napapat:-) tak zapojte mozky a skuste vymyslet téma nebo něco *15* zatím čau *14* *5* -
-
Re: *
To po mě chceš moc.. já se tu drtím matikou.. a vůbec nevim co tam mám dělat.. upeee debilita.. asi vykopu, znovu zabijun a zas zakopu toho, kdo vymyslela obor matematika.. uplněéé dementní věc.. *15* -
-
Re: Re: *
..chudáku,mě matika absolutně nebaví.. *15* *15* to věčně v hodině bud' spím nebo čučím do blba, nebo poslouchám písničky na mobilu.. *15* a to sedím v první lavici u prostřed.... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *
Kééž bych tohle mohla udělat taky.. ne ale mě prostě jebe to, že jsem se dala na gympl, ale chtěla jsem na obor humanitní (jazyky, psychologie,..) néé.. já musím být debilní pokusnej králík, nějaký idiotský vlády, která si to tam neumí pořádně uspořádat.. nejdřív tři přihlášky.. jedna blbost.. teď nový osnovy.. proto, to mám dva roky jako normální gympl.. asi jsem se hlásila na to humanitní jako debil, abych tam něměla tak moc těžkou matiku.. néé já musím ods.. tohle.. normálně mám nervy hej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
*15* To zvládneš,neboj,když už jsi tam.
-
-
-
-
-
A doprčic!
A doprčic nevím jestli jste si toho všimli, je to možný, ale já ještě ne!!! miley předběhla MAJKÍHO!!!!! *5* *5* *16* *16* *10* *10* *10* -
-
Re: A doprčic!
Jo všimli .... tak na ni hlavně neklikej ... -
-
Re: Re: A doprčic!
jj ja vím *15*
-
-
Re: A doprčic!
mimochdem ahoj *15* *15* *15* -
-
Re: Re: A doprčic!