-
Grammy
Tak co, už vstáváte ? *15* -
-
Re: Grammy
twe..sem byla překvapena sama sebou *1* sem hned vstala...ale bylo to klášný...a pak jak přišel Princ a Paris *3* .. Princ to nádherně řekl *3* Majky by byl na něho pyšnej, kdyby to slyšel *3* -
-
Re: Re: Grammy
Sem taky hned vstala, což u mě nebývá zvykem :D
Princovi to nehorázně seklo .. :D a má úžasnej hlas :D
Ten proslov byl bestovní .. měl tam nejlepší proslov z těch všech lidí, co přebírali ceny .. a to mu je teprve 12 ...
-
-
Uáá teď tam byl Slash *14* *15* -
Hmm hned na začátek Gaga .. to se dalo čekat .. *15*
-
-
??
http://www.bravo.cz/cislo-08-2010/v lastni-obalka/1/
co to má znamenat?? *16* nějak tam nevidím žádného michaela *16* *16* -
-
Re: ??
taaak ao je fak peknučka obaločka len tak dalej *3* *3* -
Re: ??
to ja jich tam vidim celkem dost *15* *15* a tvoje se mi zda ze je zrovna prvni pokud ses to ty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ??
teď už tam jsou *4* , ale ráno tam nebyla žádná *15* jj a ta 1. je moje *15* -
-
Re: Re: Re: ??
*15* *15* aha *15* *15* no visis jak si dobra ?!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
*15* vážně mám talent *15* *15* *15* ale na tom nesejde, hlavně že je 1. michael *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
jj jjj *1* *14* mohlo by bravo zase dat nejaky plakat !! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
?
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/77877 když se do toho trochu zakoukáte (do tý bagety) vypadá to trochu jinak... *14* *15* *15* *15* *15* -
speciál Bravo?
Chci se zeptat, víte o tom Bravo speciálu někdo něco? já jsem vůbec netušila, že má zase vyjít.. *9* -
-
Re: speciál Bravo?
Neni to nic extra, prostě je tam plakát a zmínka o tom, že je to rok, co umřel. Ale píšou tam o něm hezky :) -
-
Re: Re: speciál Bravo?
počky ale to bylo v normálním bravu, ne? tam byla jedna stránka... Ale měli tam toho dát víc...
-
-
Re: speciál Bravo?
on ma nejaky vyjit ? *7* to vubec nwm *9* a to ma vyjit ten stary nebo novy *7* -
-
Re: Re: speciál Bravo?
Já právě nevím, četla jsem to ve starších příspěvcích ze dne 20.6, tak nvm... *9*
-
-
-
Re: MJJ
To víš, no, některý lidi jsou slavnější až po smrti, bohužel *9* tak ty tapetky sem hoď bude určo všichni rádi. -
mj♥♥♥
Konečně nějaka diskuze :D *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: mj♥♥♥
*15* jn se to tu ňák rozjelo *15* *15* -
-
Superstar
Sledujete SuperStar? Já jo ale ne rád vadí mi tam Habera jak si vždycky děla srandu z lidí co neumí zpívat..on si asi neuvědomuje že to ty lidí třeba raní...asi fakt ne..!To mi na něm vadí on je schopnej lidem zničit náladu... *13* -
-
Re: Superstar
kromě tohodle mám Haberu celkem ráda... myslím že si na nic nehraje jako třeba Rytmus *9* *15* -
-
Re: Re: Superstar
jo Rytmus, tak to je pěkně trapnej týpek *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Superstar
jo a Mareš *9* to je taky vůl *15*
-
-
-
-
-
-
♥
Michael byl tak sexy
Šílenství kolem něj maxi
Jsem Michaelem poblázněná
Z jeho smrti šílená
Tak moc ho miluji
Jeho smrti lituji
Tolik nám toho dal
Bůh si ho moc brzi vzal
Výprodal každý sál
V našich srdcích žije dál
Spolu uzdravíme svět
Jeho písně budem pět
V setkání s ním budu stále věřít
Jsem pro to připravená zemřít
Michaeli, chybíš mi
Prosím věř mi
I allways need you I still love you
Není toh tak dobré jako básně od Moni tak sorry no. -
-
Re: ♥
Krásnééééééé *4* -
Re: ♥
Zuzanko moje, tak to se tedy pleteš!!!!Krásný!!!Vážně!!!!M yslím to upřímně!!!Měj se hezky *4* *4* *4* -
-
Re: Re: ♥
Je to moc nádherná básnička Zuzko. -
-
Re: Re: Re: ♥
obě ste hodně nadaný *3* *14* *14* pěkn básnička *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
Děkuju holky jste zlatý. *14*
-
-
-
-
-
michael jackson
michael jackon je prostě legenda popu umí krasně zpívat a tancov ja taky tancuju a zpivam ale na michaela nikdo nemaa!Šel si za svím cílem a dokazal si splnit co chtěl..a Miley Cyrus je taky dobra zpěvačka ale proti němu je nulaa!je to KING a pamatujte si že na Michaela svět jen tak nezapomene bude pořad v naších srdcích..MILUJI TĚ MICHAELI *14* *14* -
....
Dneska už končím lidičky zlatý.... zase zítra pááá -
pá
Lidi páá ja ju spát.. doufám že se mi o něm bude zdát.. jste úžasní.. i když vás neznám tak se mi s vámi píše hrozně dobře.. jenom vy víte jak mi je.. mám vás ráda.. Dobrou!! *4* -
-
Re: pá
Dobrou:-) -
Re: pá
Dobrú....prajem ti sladké sny s Michaelom =]
-