Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stahovák

Dneska bude ve Stahováku Mádl imitovat Michaela. Takže se budu dívat, protože mě to docela zajímá... jen doufám, že nebudou mít blbé kecy, což asi jo *9*
    • zanesskaaaa

Re: Stahovák

Mádl imitoval Michaela už jako malej .. obdivoval ho ;) .. takže by nic být nemělo :)
      • Re: Re: Stahovák

tak to je skvělý, když ho má rád *4*
      • zzj

Re: Re: Stahovák

tak to je super *4*
    • polinka

Re: Stahovák

no když jsem viděla tu ukázku, tak si myslim, že kecy mít budou... vždyt jsou to takový 2 šašci, takže...
      • zzj

Re: Re: Stahovák

asi se budu taky divat .... zajimame to ale myslim ze tam budou nejaky kecy ale nwm *4*
  • terullka00

pa

tak já už taky du.. mějte se hezky..vám přeju hezký sny ale já je asi z tý pošahaný ženský a toho podělanýho doktora mít nebudu.. *9* *9* *9* *16* *8* *5* zase zítra pa dobrou a sshss s naším milovaným Majkouškem..!!! *3* *14* *4* *3*
  • luciq-dc

Titulek

http://www.youtube.com/watch?v=VYDM 3MIzEHo

1:50

To je mocnýýýýýý *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: Titulek

Ten začátek mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři *4* On je kouzelnej *4* s ďolíčkama *15* .
      • luciq-dc

Re: Re: Titulek

Ale, ale *15* Ty jsi teď na mladší ? .. Jůůů, roztomilýý *15* ← bacha FŤYB *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Titulek

No prosimtě *15* . To že řeknu, že je roztomilej, neznamená, že jsem na mladšíí *15* I když třeba takovýho Marquise Jacksona bych brala *15* nebo nějakýho Prince Michaela *15* . Ale radši spíš starší *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Titulek

*15*
            Prince Michaela jo ? *15* No to nevim *15*
            Markus co ? *15* To je někdo z dětí od Randyho a zbytek bratrů ? *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Titulek

Jo klidně i Prince Charlese *15*
              Zkus, *15* určitě ti to něco najde *15*
            • luciq-dc

Tákže *15* I Prince jako Prince i Prince Michaela staršího i mladšího? *15* Tyyjo dobřé *15*
              Ehmmm jo ... Curtis? *15* Zkusim google *15*
            • zanesskaaaa

Kterýhokoliv z Princů *15*
              MARQUISE Jackson *15* ne není to syn ani jednoho z bratrů *15* je to syn Curtise Jacksona *15*
              I když bych brala kluky z 3T *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Titulek

Pomlč *15* pokud vím, tak Prince je taky mladší, jak ty *15* .. když už jsme u Prince .. co Neoffic. ? *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Titulek

Ale jenom jeden je mladší ! *15* A ten mladší je šance tak 1:1 000 000 *15*
            Jsou prázdniny, takže je někde zalezlej u moře *15* Ale viděla jsem ho na Mácháči, jestli víš co to je *15* A byl tam se svojí malou sestrou *15*
            A z MJ si dělá akorát tak srandu, hajzl-ik *15* Pardon :-)
            • luciq-dc

A neníí *15* Nejsem peďák ne? *15*
              Máchovo jezero, víš? *15* To je takovej rybrník tady u nás a jsou tam různý plážička a akce a je to tam takový fajn *15*
              Facku ! *15*
            • thesimsa

Jakto ? *15* Aji starší Prince je mladší, jak ty ne ? *15*
              Aha *15* Nevim, co je Mácháč *15*
              Sviňák‼ *15*
    • luuuca

aaa mam z toho husi kuzu a slzu v oku.. :D *4*
    • zzj

to je borec *1*
  • terullka00

sem tu

tak sem tuuu už to skončilo *1*
    • zzj

Re: sem tu

super *1*
  • MJJ

Dneska nebudu mit co delat tak si na fotoshopu udelam nejaky tapety s Mikym a pak vam je sem pridam....:) *3*
  • besta

KOnečně

Konečně nějaka diskuze :D *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • besta

Re: KOnečně

Divné poslalo se mi to dva krát :D
  • To jsi ty s tím rospadlím nosem.
  • Michael

Práve počúvam cez you tube Michaelove staré pesničky, Skúste si pozrieť video k Will you be there alebo k You are not alone či Hel the World. Ja keď to vidím mám slzy v očiach a je mi priam zle s toho, ako takémuto človeku ako je Michael nedajú ľudia pokoj. Áno, každý sme nejaký aj Michael, ale en svojimy skutkami pomohol toľkým ľudom na svete, že naňho sa nedá hnevať. Pozrite si jeho vystúpenie z 2.3.2006 pesničku The Way You Make Me Feel s Britney S.a uvidíte šťastných ľudí, ktorý sú radi, že je tam Michael a spievajú tu pesničku s ním, aj po toľkatich rokoch. MICHAEL forever *3*
    • Re: Michael

tak si to zase tak neber
      *1*
  • debora27589

EVER

NE, na tohohle se nikdy nezapomene...to snad ani neni možný. *14*
  • MJ

Taky jsem si koupila Bravo speciál,bylo to skvělý,všechno jsem hned přečetla!(Jednim dechem :'()
    Měla jsem ho strašně ráda..nikdy na něj nezapomenu :'(:'(
    Navíc..včera na CNN...bylo to docela...Moc :( Ah...kdybych tam byla..:'( Hrozně bych brečela :(
    Ta jeho dcera..nejvíc dojemný :'( Achjo :'(
    • Re: MJ

Já se koukala teda hlavně na projev té jeho dcerky Paris... Byl oto tak dojemný ža mě rozbřečela fakt jo:( *9*
    • janinkaa

Re: MJ

přesně tak...víš, já sem ten pohřeb neviděla... *9* *9* *9* děsně jsem na něj těšila a chtěla dívat, ale máme doma návštěvu a mamka chtěla, abych se jim věnovala, když sem řekla, že ten pohřeb je důležitější, hned mi vypojila a vypla TV. *9* *9* *9* *9* *9* Celej večer sem brečela...
      • Re: Re: MJ

Koukni na záznam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit