Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

?

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-455442

kdoto tam s ním je??
    • terullka00

Re: ?

to je nějakej ten kluk jak s nim furt jednu domu někam chodil pořád..ale zatim sem nepřišla kdo to je..ale viděla sem ho na hodně fotkách s Majkím.. *7*
      • terullka00

Re: Re: ?

jednu *dobu* ne domu... *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: ?

*15* *15* mě to nejdřív připadalo jako Blanket *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ?

jj i me *15*
  • monikam

pro Michaela

Stojím v přeplněném sále
    a na jevišti jsi zase ty,
    všichni se těšili vidět popového krále,
    jak předvádí svou měsíční chůzi.
    Zpíváš jeden song za druhým
    všichni do jednoho křičí: "MICHAELI MILUJEME TĚ"!
    Ty jsi člověkem nezkutečným,
    který všechni roztancuje.
    Nezapomeneš ani na svou rukavici a klobouk,
    všem ukazuješ svůj "BILLIE JEAN",
    je to opět neuvěřitelná šou
    předvádíš jeden kousek za druhým.
    Svítá a já se probouzím
    najednou dojde mi,že to byl sen,
    tak radši rychle zavřu oči a zase sním,
    ten sen, kde jsi nikdy nezemřel...
    *14* *14* *14* *14*
    • michaeljackson58

Re: pro Michaela

omggg nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
    • miissjackson

Re: pro Michaela

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      Nááádheráááááááááá *9* *14*
      • monikam

Re: Re: pro Michaela

děkuji ti princezno, a jak se jinak máš? *4* *4*
        • mischicka

Re: Re: Re: pro Michaela

*14* *14* *14* *14* kéž by se mi někdy zdálo o Mikovi... *9* *14* *14* Krásná básnička... jako vždy! *14* *3*
  • janikoz

Knížka a tričko

Tak dneska mi došla ta knížka a to tričko *14* Je to moc krásný, mám z toho velkou radost.
  • nikcajacksonka

nazdarek

Nazdarek tak uz jsem konecne tedy,sice trochu pozde,ale prece *15* Budete se nekdo koukat na Muzi v Cernem??
    • baluska1

Re: nazdarek

No to je jasný,ale na 2 tam je prdelka Majkí...
    • Re: nazdarek

Koukám na to :) Tři rokyy mám slabost pro černochy :)
  • denisa27

Grammy Awards

Stále hlasujeme !!! *15* *15*
    http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy_Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Performance
  • aaaaaaaaaa

viděla sem to videjkoooo kde se majkííí chytá v rozkrokuuuuuuuuuuuuuuu!!!to je fakt uuuuuuupe božíííííííí *14* *14* *14* *14* *15*
    • mischicka

Re: aaaaaaaaaa

a pak že je Zac Efrom sexsymbol *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: aaaaaaaaaa

Jestli je Zac Efron sexsymbol, tak se celej svět zbláznil *15*
    • kristyn875

Re: aaaaaaaaaa

já mám dycky poslintanou celou klávesnici *15* *15* *14* *14*
      • 8.ball.8

Re: Re: aaaaaaaaaa

A co ještě? *5*
  • tea301

....

nevom jestli ste se někod dival na miss talent na čt1 dneska já sem to kolem deváte přepla z novy a zrovna tam číslo 11 tancovalo na they dont care about us!! jako asi půlku a další půlku na jakousi jinou písničku od uplně někoho cizího!§ aji ta holka na michaela měla klobouk!!
    • zanesskaaaa

Re: ....

"drsné" hip hopové vystoupení dívky číslo 11 Terezy Fajksové na popové hity působilo mírně směšně.
      novinky.cz
      .. Co jiného byste čekali od bulváru? *15*
      • tea301

Re: Re: ....

xD..LOL!! tak to jo!!! *15*
    • luciq-dc

Re: ....

ignorantka jedna.. *15* *15* na to mám mít jediě povolení..a s kloboukem se má promenádovat jenom s nápisem na mozku: "I love MICHAEL JACKSON" jinak prostě jí prošla licence *15* *15*
      • luciq-dc

Re: Re: ....

oprava(zase :D): u tý věty "na to mám mít jediě povolení.." mělo to být takhle: "na to *má* mít jediě povolení.."
        OK?? *15*
  • very very plíííííííííííííííís

AHOJ ZALTÍČKA ;;) TADY BESTA::) PLIIS POSLALI BY STEMI ODKAS NA MICHAELUV ORAVOPIS A NEB JEHO OBRAZY CO MALOVAL??KDYZ TK POSLETE MAILEM;) fanda.besta@seznam.cz *3* thacks you::)
  • polinka

hee hee

včera sme měli angličtinu a jedna holka se začala smát a učitelka jí začala jakoby parodovat a taky se začala smát stylem hee hee a já tak z ní takovej výbuch *15*
    • mj22

Re: hee hee

joooo tak to nám se povedlo rozesmát učitele,kterej už učí přes 30 let a poprví se ve škole zasmál až asi tak před 14 dnama v naší třídě *15* *15* takže jsme teď před ostatníma strašní borci *15* *15* *15*
      • Re: Re: hee hee

a jak se vám to povedlo? *15*
        • mj22

Re: Re: Re: hee hee

totálně primitivní věc...ten učitel je totiž štrašně šetrnej k životnímu prostředí a jeden kluk od nás ze třídy(šampon) se o přestávce čímsi voněl a přišel tam ten učitel.No a můj další spolužák prej takový:Jirko,nevoň se tím sprejem,vypouštíš do ovzduší feferony!!! *15* *15* *15* *15* a on(ten učitel) takovej výtlem a my taky,protože ten jeho smích je takovej divnej *15* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: hee hee

jestli se 30 let nesmál, tak se nediv, že má divnej smích *15* *15* ale je to dobrý *15*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: hee hee

no Zdeni,to nevim jestli se nám ho podaří ještě jednou rozesmát *15* *15* *15* ale pokusíme se o to a sand to i nahrajem *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: hee hee

musis ho nekdy nahrat at se taky zasmejem *15* *15*
    • Re: hee hee

*15* u nás to dobře paroduje jeden učitel *15* z něho nikdy nemůžem *15*
    • zzj

Re: hee hee

*15* *15* to ti verim *15* *15* *15* ucitele jsou nekdy tak trapni ze to je az smesny!! *15* prikladem jsou ucitele s moji skoly ! *15* *15* *15* *15*
  • Michael

Ahoj ja si myslím že byl opravdu užasnej zpíval nádherně i tančil prostě nej a ty co ho odsuzujou za plastyky to je přece jeho věc chtěl být bílej tak do toho šel ikdyž musel vědět že to tak jednou dopadne ale šel si za cílem,proč se dnes předělávaj holky na kluky a naopak protože si v tom těle připadaj jak cizí tak to asi cítil i on a je lepší prožít krátký život v pohodě než dlouhý ve strasu že to nejste vy!!!!jeho vážně uznávám a mám ho ráda!a pořád si to neuvědomuju že tu není...
    • kristyn875

Re: Michael

přesně tak..uplně s tebou souhlasím..proč ho hned všichni odsuzujou..dyť nikdo není dokonalí..každý udělal nějakou chybu, ale pro něj to bylo vlastně takový vysvobození konečně se mohl jako bílej cítit v poho..on nenáviděl černochi..byl to skvělý zpěvák, kterého už nikdy nikdo nenahradí..RIP Michael *9*
      • esslik

Re: Re: Michael

nwm..nemyslim si že by zrovna nenáviděl černochy prostě ...jen chtěl být bílej
        • ne já jsi to taky nemyslím !

ne co to kecáte on měl rád černochy ale byl bílej protože měl butto plastyku aby byl jenom hezčí a nebo se mu po těle udělali bílí fleky ale je pravda že měl rakovinu kůže tak asi proto
          *9*
        • Re: Re: Re: Michael

Michaele budiž Ti lehká zem. A doufám, že v tom hvězdným nebíčku nejsou s tebou tak hnusný a zavistivý lidi jako jsou tady dole. Chce se mi z těch závistivců a všech co na něj házej jen samou špínu blejt. Nechte ho odpočívat v pokoji, myslím že aspon po té smrti si to zaslouží. Je to prostě král a na tom nikdo nic nezmění. Michael forever *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit