-
MJJ
Je to frajer velkej frajer to co dokazal on to uz nikdo nedokaze, nikdo!!!!!!Doufam ze se hodne brzo vrati a ukaze tem novejm radoby zpevakum kdo je KING.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:-(
Zdravím všechny,
lidičky teď jsem si na novinkách přečetla článek "fanoušci chtějí pro Michaela Jacksona Nobelovu cenu míru" - článek dobrý, ale ta diskuze k tomu... jsem z toho tak naštvaná.. *16* prý to byl tajtrlík, kterej nic pro svět neudělal.. To snad neni možný, takovýhle názory!!! *3* *9* *16* -
-
Re: :-(
Ja se na to taky ted divala..Prectla jsem si par reakci a to me stacilo..Boze to Cesko je fakt silene zavistivi.. -
Re: :-(
místo *3* mělo být *9* ..
-
-
ahojky
ahojas. *4* jak tak koukám už je majkí na 1 *14* *14*klik klik. tak to je suprový *15*klik klik. možná tu ale nebudu dlouho ale už jsem to nemohla vydržet. jsem jaksi dostala od mamky na dnešek zákaz od PC ale já to prostě nevydržím *15* njn přiznávám že jsem na tomhle závislák *15* vy ne? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ahojky
já sem určitě závislák *15* *15* když mam volno tak sem tu klidně celej den *15* -
-
Re: Re: ahojky
já jsem úplně závislá.já kyž mám zákaz a naši třeba nejsou doma tak toho využiju a jdu na počítač a sem na diskuzi *15* -
-
Re: Re: Re: ahojky
já upe to stejné *4* naši ho nemají rádi ale že ho nesnášíjou. to se zas nedá říct =) *3* ale i tak mě to mrzí že jsem z rodiny sama, kdo ho má ráda *9*
-
-
Re: Re: ahojky
no to já taky. ale i kdybych to volno neměla tak bych sem šla. ale to by mě asi mamka zabila *15* celej den na vás a hlavně na MAJKÍHO myslím *14*
-
-
-
ahujj
Ahujj jakk se vede?? -
-
Re: ahujj
a jo docela to de -
Re: ahujj
http://www.novinky.cz/kultura/18661 0-bratri-michaela-jacksona-z-jeho-s mrti-nikoho-neobvinuji.html jako prectete si to! *16* To snad ne!! -
-
Re: Re: ahujj
ja uz to cetla je to hruza -
-
Re: Re: Re: ahujj
jj presne!!
-
-
-
-
*
http://www.youtube.com/watch?v=x90t 8nuxqLA -
-
Re: *
Hou *15* Takové šoky hned po ránu *15*
mmmm úžasný video *15* -
-
Re: Re: *
sorry to sem psala já, ale z jinýho profilu .. :D
-
-
Re: *
Jáááj as tohle video je zase pro ty co říkali že to není chlap ae ženská....jéééj tady je vidět že je to pořádnej kus chlapa *15* -
-
Re: Re: *
Mno ve 3:13 jsem si to přeložila jak tam píše disgusting and it smells tak to znamená nechutné a voní a u 4:00 jéj fééést fotka...juj to jako kdyby říkal že něco chce..
-
-
-
:-)
ahojky da tu nekdo rec ? *15* *4* -
remake earth song
http://www.youtube.com/watch?v=JnfH Uaitf-Q
no není to špatný ale originál je lepší *14* mnohem lepší -
-
Re: remake earth song
Pravda..ae nemuseli by tam dělat pořád ty kudrlinky..MIchael je tam taky nedělal..bez nich by to bylo Hezčí -
-
Re: Re: remake earth song
hele ale tu nejde ako to naspievali ale zalezi na tom ze jeho posolstvo ide dalej takze ja teraz nebudem komentovat tu pesnicku.Kolko je spevakov ktori naspievali nieco na jeho pocest ked nepocitam Americanou a aby som neurazila Ewa Farna
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *8* *8*
-
-
Re: remake earth song
Ano Ta Pisnicka Je Celkem Dobra,Ale Originalu Se Nikdy Nic Nevirovna!
-
-
Pokles fanoušků, nebo muj omyl??
Hale lidi, nemyslim to teď nějak zle, proti Michaelovi nic nemám, ale neměl na osobnostech víc fanoušků?? Jen že ted má nějaky 4000 a ja mam dojem, že měl o hooodně víc... -
-
Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??
tak to bude asi omyl.... -
-
Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??
dík :)
-
-
Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??
Ne to myslim neměl... že ne holky? *7* -
-
Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??
me se zda ze nn -
-
Re: Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??
asi nn
-
-
-
-
Jedině Majkí
Ahojky je tady někdo???
Dneska jsem se koukala na DVD kde mám záznam s koncertu v Německu a jak je tam písnička You aze not alone tak u toho vždycky brečím a dneska jsem brečela ještě víc než kdy dřív protože mi přišla sbírka s Majkího plakáty a články z Německa atd. a už ji mám rozmístěnou po pokoji a fakt jsem dost brečela na to že je mi 18 jsem fakt ještě hodně citlivá a dokážu své city dát i najevo!!!
Majkí mi opravdu mocinyk chybí už to bez něj fakt nezvládám každej večer před spaním se koukám na jeho plakáty a vždycky uroním slzičku.
Majkí miluju tě a ty to doufám víš!!! *9* -
Michael-Všetko najlepšie.V mojom srdci budeš navždy.Miss you.