Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

páá

noo lidi já se loučím tak se mějte fajn!! sem zvědavá kdo vypadne v superstar!! mě by nevadilo kdyby vypadl Denis lacho kdo vám? *7*
    • polinka

Re: páá

no mě by potěšilo kdyby vypad Lacho *15* tak páá *3* uááá to je tak vtipný *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: páá

Jo ten by mohl vypadnout .. ty poslední dvě kola se mu nepovedly .. ale to YANA nebylo zas tak hrozný .. až na ten začátek .. :D
        • dancitko

Re: Re: Re: páá

jj na netu vypadla Bagarova tak jsem zvedava kdo vypadne normalne
      • dancitko

Re: Re: páá

jj Lacho by mi nevadil
  • To jo ale píše dost dobrý písničky.
  • janinkaa

Dobrous kobrou

Dobrou noc všem! terindo321, zuzano159, luido, lino25, ... a všem co tady jste přeji sladké sny... *4* *4* *4*
    • luida

Re: Dobrous kobrou

dobrou a zítra tady!
    • terinda321

dobrou noc.... zítra taky se těšíím
    • lina25

Dobrou:)
    • Re: Dobrous kobrou

Tobě také papa zitra se už pooc těším
      • janinkaa

Re: Re: Dobrous kobrou

já také :)
  • rafaelnadal

mj

♥♥♥♥♥♥♥M☆*♪ Copy and Paste
    ♥♥♥♥♥♥I☆*♪if
    ♥♥♥♥♥C☆*♪ you
    ♥♥♥♥H☆*♪ truly
    ♥♥♥A☆*♪love
  • ....

on neumřel, jenom odjel tajně na dovolenou *13*
    • misuleee

Re: ....

jáásně *15* a na Bahamách tajně popíjí drink s Elvisem a Johnem Lenonnem že? *15*
      • Re: Re: ....

No jasně je na Bahamách *15* Nene Michael je na stopro mrtvej, bohužel *9*
  • luida

♥♥♥WOW!♥♥♥

Ahoj holky, včera se mi stalo něco mega úžasného, šla jsem tak okolo šestý večer ze školy domů(už byla tma) a ve sluchátkách mi hrála You are not alone. Tak jsem myslela na Majkýho a podívala se na nebe, tam byla ta nejzářivější hvězda(byla jediná na nebi), tak jsem se na ni dívala, bylo to moc hezký s tou písničkou. A najednou zmizela! Tak jsem se po ní dívala a na střeše vedlejšího baráku stál chlap. Měl černé dlouhé, úzké kalhoty, bílou rozevlátou halenku a dlouhé černé vlasy, které mu vlály ve větru. První, co mě napadlo, že je to Michael! *14* Díval se do dálky nebo na nebe a pak najednou zmizel. Bylo to fakt moc pěkný a beru to jako nějaké znamení. Asi, že na nás myslí a nikdo nezůstane sám *14* *14* *3*
    • mrs_jackson

Re: ♥♥♥WOW!♥♥♥

Ty jo to si měla štěstí bylo to určitě znamení. *14* Já bych asi byla štěstím bez sebe kdyby se to stalo mě *14* *3*
      • dancitko

Re: Re: ♥♥♥WOW!♥♥♥

jj ja bych taky byla
        • luida

Re: Re: Re: ♥♥♥WOW!♥♥♥

Taky jsem to každýmu vykecala na potkání!! *15* *15* *15*
    • bajush

tak to muselo být skvělý. je dost možný, že to byl Michael, klidně bych tomu věřila *14*
    • dancitko

to bylo urco nejaky znameni
  • baluska1

Ahuj

Holky dneska mi děda dal fakt best dárek...mí mamči ségra také poslouchala Michaela a děda prodává knížky a našel tam knížku od Jürgena Seibolda...a je to tato knížka:http://www.mjfriendship.de /de/images/stories/b_47.jpg
    Nevím estli znáte
  • zzj

dyka

mam v srdci dyku.... a nwm jak ji mam vytahnout protoze kdyz ji vytahnu zustane tam velke prazdno a uz ho nikdy nenaplnim.... tak dyka je bolest po Majkiho smrti ktera se mi zaryva do srdce vic a vic boli to !!! nwm co s tim mam udelat nemam si s kym o tom promluvit..... strasne me to boli ..... *9* *9* *9*
    • jackson1

Re: dyka

Ahojky, vím jak strašně se cítíš, já se cítím taky tak..... je to strašná bolest stratit někoho koho milujeme... to prázdno tam bude pořád, část mně a mého srdce odešla s ním, nikdy se s tím nesmířím.....pláču každý den nad jeho velkou ztrátou, bohužel si nemám s kým promluvit, doma by to nepochopili *9* *9* *9*
      • zzj

Re: Re: dyka

to jj rodice a sestry jsou vyhradne proti nemu a kamoska ta taky takze jsem na tu bolest sama .... *9*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: dyka

Přesně vím jak se cítíte.Já mám pořád takový pocit že mi něco chybí. *9* Strašně se mi stýská.Můj otec neměl rád Michaela když žil a když jsem mu tak před rokem řekla že ho mám ráda tak se tomu strašně divil.Ted už ho má rád taky nebot až ted poznal že neměl jen rychlé písně ale i pomalé.A navíc říká že byl frajer *15* A pěkně udržovanej *15* A moje mamka byla u toho když jsem mu tak v devíti začala fandit.A zakázala mi mu fandit a já na ní budu víš budu *3* A to fandění se mě nikdy nepustí i když to ted tak strašně bolí *9*
  • sisule

sissi

To je pravda originálky jsou vdycky nejlepší. *4*
  • lolipop555

♥Michael Jakson♥

Pokud si lidi někdy wzpomenete na MJ tak ti řekně twe jak to byl wýjmečný člowěk..a co wše dokázal..a zamysletese..dej te za krále Popu alespon minutu ticha ..děkuju...♥ peace.. *14* *9* *4* I♥U MJ
    • zzj

Re: ♥Michael Jakson♥

jj to bysme mohli *9* tak kdy?
      • nikcajacksonka

Re: Re: ♥Michael Jakson♥

Ja jsem to sem ted chtela jit napsat,ja jo
        • zzj

Re: Re: Re: ♥Michael Jakson♥

tak co treba od 21:30 tu minutu
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: ♥Michael Jakson♥

dobre tak jo a nemas facebook?aby jsme se domluvili presneji...
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ♥Michael Jakson♥

uz jsem si te potvrdila
            • nikcajacksonka

sem si te pridala.. *4*
            • zzj

jj mam Zlamalova18@seznam.cz
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: ♥Michael Jakson♥

A co třeba 23:26 ? Přesně v čas, kdy umřel ...
            • zzj

jj to bude lepsi v 23:26

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit